Re: eurusd
archenius Előzmény: #414740Már 3 éve van náluk számlám. Számlanyitás 1 nap, bescannelt, vagy fotózott alapdokumentumok kellenek csak. Most már talán magyarul beszélő ügyintéző is van. Beutalásnak most már van költsége, pontosan nem tudom mennyi(1% alatt rémlik), mostanában ilyenre nem volt szükség. :)
Hazautalásnak viszont nincs költsége, csak minimum összeg amit utalni kell (talán 50-100$). Banki átutalás 2-4 napon belül teljesül. Régen a kártyáról történő beutalás 10-60 perc alatt a számlán volt. Neteler-t Pay-Pal-t, Moneybookers-t nem próbáltam. Neten keresztül intézhető minden, nem kell külön papírozni, levelezgetni, kérelmezni, stb. Napközbeni spreadek barátságosak. Slippage beállítás erősen ajánlott 3-5 pont, különben sok a requote. De így a megbízások szinte azonnal teljesülnek. Orderek legkisebb beviteli távolsága az aktuális ártól 5 pip, ez igaz a stopra is. Tőkeáttét szabadon állítható bármikor max 1:500-ig. Legkisebb kötésegység 0,1lot. A demón minden olyan mint az éles felületen(spread) annyi különbséggel, hogy az stabilabb, 9-10 tükörszerver fut egyszerre.
Egy időben keresgéltem más brókert, de egyenlőre az én igényeimhez képest nem találtam jobbat.