Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#410265 holnor Előzmény: #410252

sztem is teljesen esélytelen.

vki bukott, más meg olcsón vett. ez egy ilyen világ.

Re: nincs cím

#410252 kelvin Előzmény: #410250

El kell hogy keserítselek benneteket, de ebből soha nem fogtok pénzt látni! Nem tudod bizonyítani, hogy amiatt adtak el részvényeket és nem hinném, hogy fórumolvasóknak akkora kitettségei lennének RFV-ben, hogy így beöntsék. Para volt erre rátett a Concord, de ezért nem lehet beperelni,vagyis lehet, de egy értelmetlen.

A portfolio.hu topikjába…

#410250 VadSpeki

A portfolio.hu topikjába is bemásoltam a felhívást, háha ott is van károsult részvényes.

Egyébként más esetben nem írnék oda, de ez különleges eset sajnos...

Re: Nagyon fontos! Minden Részvényesnek, akit érint!

#410248 VadSpeki Előzmény: #410245

Jól van ,köszi a segítséget! Majd átgondolom az egészet.

Egyébként én sem okolok senki mást a bukta miatt, amikor mínuszban voltam 3 hónapig a részvényben, akkor sem okoltam senki mást, de ez a concorde-os dolog tényleg durva volt és aljas támadás!! Ezt nem hagyom annyiban, majd meglátom mi lesz még.

Üdv.!

#410245 Bendeguz Előzmény: #410237

Nézd... velem együtt minden longos őrülten pipa lehet a 12000 óta látható heves esések miatt, de legtöbbünk senkit se hibáztat azért, mert a piac ellen próbált kereskedni és vagy bukott rajta, vagy virtuálisan veszteséget mutat az egyenlege. Az ilyet be kell nyelni, tanulni belőle, átértékelni a stop-loss használatát, vagy újra megtanulni azt.

Nagy örömmel töltene el, ha valaki padlóra küldené a Concorde-ot, mert sunyi kis patkányok, de ezt nem "mi" fogjuk elvégezni. Túl kicsi vagy Te VadSpeki kolléga és még 1%-nyi részvényessel is túl kevesek volnátok ehhez. A jogi handabandát hagynám is, előttem már vázolták a leendő per elvesztését.

Kenj kutyaszart az ablakukra, mást nem tehetsz :)

#410242 VadSpeki Előzmény: #410235

Köszi szépen!

De azért az abszolút nem mindegy, hogy az elemzése alá van-e támasztva valós érvekkel, elemzésekkel (technikai, vagy akár fundementális), vagy csak úgy vaktában kiad bármilyen elemzést netán megtévesztő szádékkal az adott brókercég!

A legtöbb, normális esetben azért meg van indokolva az elemzés, érvekkel alátámasztva, legaláb céláfolyamot írva, és nem csak levegőben csak úgy felbüfögve (bocsi a szóért, de kb. ilyesmi volt az említett dolog), hogy most Eladásra minősítve a részvény mindenféle indoklás nélkül!

Azért a kettő között nagy különbség van!

Míg az egyik nromális elemzés, ahol van technikai chart, vagy/és fundamentális bemutatása a cégnek, stb. míg a másik elemzést kb. bárki kadhatná.

#410241 Grizzly Géza Előzmény: #410235

Enny erővel perelhetném az erstét,mert 6k körül otp vételi ajánlatot tett,vmi 7,5k-s célárral(most 4400),illetve hasonlítsd össze egon elemzéseit (csak a múlt héten) a tényleges piaci folyamatokkal---aki rá hallgatott az simán elbukta a tőkéje felét 1 hét alatt. Pereljük egont!!! :)))

#410239 VadSpeki Előzmény: #410233

Köszi szépen a véleményed, átgondolom! Érdemes minden lehetőséget átgondolni mielőbb bármibe is belekezd az ember. Üdv.!!!

#410237 VadSpeki Előzmény: #410231

Üdv.! Jól van, nem sértődök meg emiatt! :-)

Majd kiderül minden menet közben, mondom attól is függ, hogy hányan jelentkeznek, mennyi a károsultak száma.

Természetesen, ha azt látom komolyan veszik mások is ezt a dolgot, akkor jogi szakember is segítségünkre lehet.

Szerintem a peres eljárás lenne a legcélszerűbb, de mondom erről közösen döntenénk, össze kéne ülni megbeszélni a dolgokat.

Üdv.!

#410235 Dioka Előzmény: #410225

Ezek alapján bármely elemző céget bármikor perelni lehetne, mert eladási jelzést ad. Aztán meg a shortosok perelnek majd, mert vételit ad ki.

Ez csak abban az esetben állhatná meg szvsz a helyét, ha előtte bizonyítani lehetne, hogy az ajánlás azért készült, hogy ők, vagy valamelyik ügyfelük be tudjon olcsón vásárolni. Ez meg elég nehéz.

Ráadásul nem vagyok egy ügyvéd típus, de gondolom, hogy a vádat gyorsan ízekre szednék. Nem olvastam vissza, de mintha 9000 felett adtad volna el a papírjaidat. Ekkor biztos, hogy még ünnepelnék is magukat, hogy milyen szépen megóvtak egy még nagyobb bukótól, hisz volt ez 7300 is! Tehát bejött amit mondtak és inkább köszönd meg nekik! :)

Szal nem lesz könnyű dolgot, de sok szerencsét!

Kiegészítés a Felhívásomhoz!

#410234 VadSpeki

Tisztelt károsult Részvényesek!

A félreértések elkerülése végett jobb előre letisztázni 1-2 dolgot:

1. Aki jelentkezik nálam a mail címemen, természetesen elég, ha csak az itteni fórumos nick nevét írja alá a levél végén, szóval a rendes nevét csak abban az esetben írja, ha szeretné.

Majd menet közben kialakul minden, hisz ha összefogunk, akkor én kezdeményezve a dolgot, leírom a saját rendes nevemet is, a saját privát mail címemről is, akár telefonszámot is megadva természetesen, és ezzel elébe menve mindenféle gyanakvásnak.

Természetesen itt meg nyilván a tőzsdei mail címemet írtam le, hisz egy hivatalos fórumon hülye lennék bárki számára láthatóvá tenni a privát rendes elérhetőségeimet, de gondolom ez megérthető, hisz más is félhet ettől. Itt olyan is láthatja a személyes adatokat, aki akár gonosz ember, vagy adathalász, stb.

A lényeg:

1. Tőzsdei, erre a célra kitalált mail címről írjon, aki szeretne, csak nick névvel

2. Ha meg van nagyobb összefogás, akkor természetesen utána én kezdeményezem a további kapcsolatfelvételt, rendes mail cím, akár telefonon is, találkozás, stb.

Üdv.!

#410233 Roadrunner Előzmény: #410216

Ezzel az a baj, hogy általában az elemzések utolsó mondata az, hogy "ez csak egy vélemény, és nem ajánlattétel, vagy felhívás vételre illetve eladásra".

A ConCorde jogásza azzal fogja kezdeni, hogy az eladási megbízást te adtad, nem a ConCorde.

Ráadásul az E-Star gyorsan reagált az elemzésre, így ha eladtad először, majd visszavetted, még komoly eredményt is el lehetett érni. Én 9400-as átlaggal eladtam, és 8000-es átlaggal visszavettem (még nem tartok az eredeti darabszámnál, de már nem vagyok messze). Azaz csináltam 1400 Ft eredményt részvényenként...

Az árfolyam meg hamarosan visszakerül az elemzés előtti szintre, tehát a bíróság azt fogja mondani, hogy az elemzés az árfolyamot nem befolyásolta jelentősen. Meg azt sem tudod bemutatni, hogy mekkora hatása volt az elemzésnek, és mekkora az általános pániknak: OTP is 50%-ot esett, meg a MOL is...

#410231 Bendeguz Előzmény: #410225

Jól van, ne sértődj meg. Én sem örültem a CD húzásának, de nem az esti virslire szánt pénzt forgatom, így a fundában bízva ráültem a kezemre. Remélem jó döntés volt és tovább robogunk.

A panaszt hol akarod benyújtani? Pert akarsz indítani?

#410230 VadSpeki Előzmény: #410229

Na figyi, szerintem egyértelmű a közleményem!!!

#410229 Ronin_ Előzmény: #410222

Nekem is ez jutott eszembe elsőre, de ....

Mindenki döntse el maga.

#410225 VadSpeki Előzmény: #410222

Nem tudom miért feltételezel ilyet, hogy az emberek valódi neveit szeretném megtudni!!!!!!

Mindenki csak a saját nickjét írja a leveléhez természetesen! A rendes nevet nem kötelező leírni!

Ha meg van komoly érdeklődés, összefogás, akkor természetesen a saját privát e-mail címemet is megadom a saját rendes nevemmel együtt, de nyilván csak kölcsönösen.

Jól van, Te nem adtad el, mások meg megijedtek, pánikoltak. Az elemzés indíthatta el a pánikeladásokat.

Írtam is a tényleges károsultak jelentkezését várom!

Biztos vannak ilyenek!

Ha meg csak egyedül lennék, hát akkor pereskedem egyedül!

Szóval, ha nem érint Téged, örülj neki, és nem kell rosszat feltételezni a fórumtársadról!

A felhívásom egyértelmű volt gondolom.

Mindenki csak a nick nevét írja a levélben, és ha van komoly jelentkezés, érdeklődés, akkor természetesen további kölcsönös! kapcsolatfelvétel, találkozás, stb. is szóba jöhet...

#410222 Bendeguz Előzmény: #410216

Így akarod kiszedni az emberek valódi neveit a nickek mögül?

Ha komolyan gondolod, akkor ki fognak röhögni. Én nem adtam el, mert büdös volt az egész esés. Még mindig minusz, de teljes a nyugalmam.

Nagyon fontos! Minden Részvényesnek, akit érint!

#410216 VadSpeki

Tisztelt E-Star-részvényesek!

Biztos szinte minden részvényes értesült a Concorde 2 héttel ezelőtti 'elemzéséről', mely az E-Start emelte ki, eladási jelzést megfogalmazva a részvényekre célárfolyam és valós érvek nélkül.

Ebben az ügyben minél előbbi közös összefogásra buzdítok, szerintem fogjunk össze minél többen és nézzük meg, keressük meg a különböző jogi alternatívákat a Concorde-dal szemben.

Együtt könnyebb lesz!

Biztos nem egyedül vagyok a nagy realizált bukóval a pánikeladásokat látva, valószínűleg az említett 'elemzés' hatására.

Megtévesztette a részvényesek egy jó részét ez a Concorde-os téma!

A lényeg, hogy várom minden károsult részvényes jelentkezését az e-mail címemen:

bundy111@freemail.hu

Természetesen az eladási tranzakciókat majd hivatalos dokumentumokkal, papírokkal kell alátámasztani, szóval kamunak helye nincs. Szóval kérlek benneteket, tényleg csak azon személyek jelentkezzenek nálam, akik valóban realizált árfolyamveszteséget szenvedtek a Concorde-'elemzés' kijövetele körüli napokban.

Együtt pedig többre jutunk, ezért is fontos az összefogás!

Szép napot Mindenkinek!

Várom a károsultak jelentkezésétét!

Üdvözlettel: VadSpeki