sztem is teljesen esélytelen.
vki bukott, más meg olcsón vett. ez egy ilyen világ.
sztem is teljesen esélytelen.
vki bukott, más meg olcsón vett. ez egy ilyen világ.
El kell hogy keserítselek benneteket, de ebből soha nem fogtok pénzt látni! Nem tudod bizonyítani, hogy amiatt adtak el részvényeket és nem hinném, hogy fórumolvasóknak akkora kitettségei lennének RFV-ben, hogy így beöntsék. Para volt erre rátett a Concord, de ezért nem lehet beperelni,vagyis lehet, de egy értelmetlen.
A portfolio.hu topikjába is bemásoltam a felhívást, háha ott is van károsult részvényes.
Egyébként más esetben nem írnék oda, de ez különleges eset sajnos...
Jól van ,köszi a segítséget! Majd átgondolom az egészet.
Egyébként én sem okolok senki mást a bukta miatt, amikor mínuszban voltam 3 hónapig a részvényben, akkor sem okoltam senki mást, de ez a concorde-os dolog tényleg durva volt és aljas támadás!! Ezt nem hagyom annyiban, majd meglátom mi lesz még.
Üdv.!
Nézd... velem együtt minden longos őrülten pipa lehet a 12000 óta látható heves esések miatt, de legtöbbünk senkit se hibáztat azért, mert a piac ellen próbált kereskedni és vagy bukott rajta, vagy virtuálisan veszteséget mutat az egyenlege. Az ilyet be kell nyelni, tanulni belőle, átértékelni a stop-loss használatát, vagy újra megtanulni azt.
Nagy örömmel töltene el, ha valaki padlóra küldené a Concorde-ot, mert sunyi kis patkányok, de ezt nem "mi" fogjuk elvégezni. Túl kicsi vagy Te VadSpeki kolléga és még 1%-nyi részvényessel is túl kevesek volnátok ehhez. A jogi handabandát hagynám is, előttem már vázolták a leendő per elvesztését.
Kenj kutyaszart az ablakukra, mást nem tehetsz :)
Köszi szépen!
De azért az abszolút nem mindegy, hogy az elemzése alá van-e támasztva valós érvekkel, elemzésekkel (technikai, vagy akár fundementális), vagy csak úgy vaktában kiad bármilyen elemzést netán megtévesztő szádékkal az adott brókercég!
A legtöbb, normális esetben azért meg van indokolva az elemzés, érvekkel alátámasztva, legaláb céláfolyamot írva, és nem csak levegőben csak úgy felbüfögve (bocsi a szóért, de kb. ilyesmi volt az említett dolog), hogy most Eladásra minősítve a részvény mindenféle indoklás nélkül!
Azért a kettő között nagy különbség van!
Míg az egyik nromális elemzés, ahol van technikai chart, vagy/és fundamentális bemutatása a cégnek, stb. míg a másik elemzést kb. bárki kadhatná.
Enny erővel perelhetném az erstét,mert 6k körül otp vételi ajánlatot tett,vmi 7,5k-s célárral(most 4400),illetve hasonlítsd össze egon elemzéseit (csak a múlt héten) a tényleges piaci folyamatokkal---aki rá hallgatott az simán elbukta a tőkéje felét 1 hét alatt. Pereljük egont!!! :)))
Köszi szépen a véleményed, átgondolom! Érdemes minden lehetőséget átgondolni mielőbb bármibe is belekezd az ember. Üdv.!!!
Üdv.! Jól van, nem sértődök meg emiatt! :-)
Majd kiderül minden menet közben, mondom attól is függ, hogy hányan jelentkeznek, mennyi a károsultak száma.
Természetesen, ha azt látom komolyan veszik mások is ezt a dolgot, akkor jogi szakember is segítségünkre lehet.
Szerintem a peres eljárás lenne a legcélszerűbb, de mondom erről közösen döntenénk, össze kéne ülni megbeszélni a dolgokat.
Üdv.!
Ezek alapján bármely elemző céget bármikor perelni lehetne, mert eladási jelzést ad. Aztán meg a shortosok perelnek majd, mert vételit ad ki.
Ez csak abban az esetben állhatná meg szvsz a helyét, ha előtte bizonyítani lehetne, hogy az ajánlás azért készült, hogy ők, vagy valamelyik ügyfelük be tudjon olcsón vásárolni. Ez meg elég nehéz.
Ráadásul nem vagyok egy ügyvéd típus, de gondolom, hogy a vádat gyorsan ízekre szednék. Nem olvastam vissza, de mintha 9000 felett adtad volna el a papírjaidat. Ekkor biztos, hogy még ünnepelnék is magukat, hogy milyen szépen megóvtak egy még nagyobb bukótól, hisz volt ez 7300 is! Tehát bejött amit mondtak és inkább köszönd meg nekik! :)
Szal nem lesz könnyű dolgot, de sok szerencsét!
Tisztelt károsult Részvényesek!
A félreértések elkerülése végett jobb előre letisztázni 1-2 dolgot:
1. Aki jelentkezik nálam a mail címemen, természetesen elég, ha csak az itteni fórumos nick nevét írja alá a levél végén, szóval a rendes nevét csak abban az esetben írja, ha szeretné.
Majd menet közben kialakul minden, hisz ha összefogunk, akkor én kezdeményezve a dolgot, leírom a saját rendes nevemet is, a saját privát mail címemről is, akár telefonszámot is megadva természetesen, és ezzel elébe menve mindenféle gyanakvásnak.
Természetesen itt meg nyilván a tőzsdei mail címemet írtam le, hisz egy hivatalos fórumon hülye lennék bárki számára láthatóvá tenni a privát rendes elérhetőségeimet, de gondolom ez megérthető, hisz más is félhet ettől. Itt olyan is láthatja a személyes adatokat, aki akár gonosz ember, vagy adathalász, stb.
A lényeg:
1. Tőzsdei, erre a célra kitalált mail címről írjon, aki szeretne, csak nick névvel
2. Ha meg van nagyobb összefogás, akkor természetesen utána én kezdeményezem a további kapcsolatfelvételt, rendes mail cím, akár telefonon is, találkozás, stb.
Üdv.!
Ezzel az a baj, hogy általában az elemzések utolsó mondata az, hogy "ez csak egy vélemény, és nem ajánlattétel, vagy felhívás vételre illetve eladásra".
A ConCorde jogásza azzal fogja kezdeni, hogy az eladási megbízást te adtad, nem a ConCorde.
Ráadásul az E-Star gyorsan reagált az elemzésre, így ha eladtad először, majd visszavetted, még komoly eredményt is el lehetett érni. Én 9400-as átlaggal eladtam, és 8000-es átlaggal visszavettem (még nem tartok az eredeti darabszámnál, de már nem vagyok messze). Azaz csináltam 1400 Ft eredményt részvényenként...
Az árfolyam meg hamarosan visszakerül az elemzés előtti szintre, tehát a bíróság azt fogja mondani, hogy az elemzés az árfolyamot nem befolyásolta jelentősen. Meg azt sem tudod bemutatni, hogy mekkora hatása volt az elemzésnek, és mekkora az általános pániknak: OTP is 50%-ot esett, meg a MOL is...
Jól van, ne sértődj meg. Én sem örültem a CD húzásának, de nem az esti virslire szánt pénzt forgatom, így a fundában bízva ráültem a kezemre. Remélem jó döntés volt és tovább robogunk.
A panaszt hol akarod benyújtani? Pert akarsz indítani?
Na figyi, szerintem egyértelmű a közleményem!!!
Nekem is ez jutott eszembe elsőre, de ....
Mindenki döntse el maga.
Nem tudom miért feltételezel ilyet, hogy az emberek valódi neveit szeretném megtudni!!!!!!
Mindenki csak a saját nickjét írja a leveléhez természetesen! A rendes nevet nem kötelező leírni!
Ha meg van komoly érdeklődés, összefogás, akkor természetesen a saját privát e-mail címemet is megadom a saját rendes nevemmel együtt, de nyilván csak kölcsönösen.
Jól van, Te nem adtad el, mások meg megijedtek, pánikoltak. Az elemzés indíthatta el a pánikeladásokat.
Írtam is a tényleges károsultak jelentkezését várom!
Biztos vannak ilyenek!
Ha meg csak egyedül lennék, hát akkor pereskedem egyedül!
Szóval, ha nem érint Téged, örülj neki, és nem kell rosszat feltételezni a fórumtársadról!
A felhívásom egyértelmű volt gondolom.
Mindenki csak a nick nevét írja a levélben, és ha van komoly jelentkezés, érdeklődés, akkor természetesen további kölcsönös! kapcsolatfelvétel, találkozás, stb. is szóba jöhet...
Így akarod kiszedni az emberek valódi neveit a nickek mögül?
Ha komolyan gondolod, akkor ki fognak röhögni. Én nem adtam el, mert büdös volt az egész esés. Még mindig minusz, de teljes a nyugalmam.
Tisztelt E-Star-részvényesek!
Biztos szinte minden részvényes értesült a Concorde 2 héttel ezelőtti 'elemzéséről', mely az E-Start emelte ki, eladási jelzést megfogalmazva a részvényekre célárfolyam és valós érvek nélkül.
Ebben az ügyben minél előbbi közös összefogásra buzdítok, szerintem fogjunk össze minél többen és nézzük meg, keressük meg a különböző jogi alternatívákat a Concorde-dal szemben.
Együtt könnyebb lesz!
Biztos nem egyedül vagyok a nagy realizált bukóval a pánikeladásokat látva, valószínűleg az említett 'elemzés' hatására.
Megtévesztette a részvényesek egy jó részét ez a Concorde-os téma!
A lényeg, hogy várom minden károsult részvényes jelentkezését az e-mail címemen:
bundy111@freemail.hu
Természetesen az eladási tranzakciókat majd hivatalos dokumentumokkal, papírokkal kell alátámasztani, szóval kamunak helye nincs. Szóval kérlek benneteket, tényleg csak azon személyek jelentkezzenek nálam, akik valóban realizált árfolyamveszteséget szenvedtek a Concorde-'elemzés' kijövetele körüli napokban.
Együtt pedig többre jutunk, ezért is fontos az összefogás!
Szép napot Mindenkinek!
Várom a károsultak jelentkezésétét!
Üdvözlettel: VadSpeki