2009-ben ezt egy lazán -családtagomra nem vagyok hajlandó terhelő vallomást tenni válasz levéllel...el lehetett volna intézni....
de azért rendőrség sem semmi.....vsz ilyen hosszu idő után .....megtámadható lenne...
2009-ben ezt egy lazán -családtagomra nem vagyok hajlandó terhelő vallomást tenni válasz levéllel...el lehetett volna intézni....
de azért rendőrség sem semmi.....vsz ilyen hosszu idő után .....megtámadható lenne...
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, ill. valaki hozzáértő (Csegi) tanácsát.
Az esetem a következő:
2009. szeptemberében dugóban haladtam. Elbambultam és átmentem a piroson. Ez hiba volt tudom, kérlek Benneteket ne ostorozzatok, 200ezer km van mögöttem, sose előtte és utána semmilyen szabályszegésem nem volt. Akkor is a bambaság volt a vesztem.. Lefotóztak annak rendje és módja szerint és Édesanyámnak (övé a kocsi) időben kiküldték a 100000Ft-ot. Mivel én vezettem és időt akartam nyerni, kértem (tük), hogy írják át a bírságot nekem. Ez is megtörtént 2009. novemberére. Mivel a bírság olyannyira magas, hogy nagy nehézségekbe ütközik befizetni (nyilván nem lehetetlen, de 2 nagyon szűkös hónap követné) ezért utánanéztem, lehet e valami mentsváram, kiskapum, amivel megúszhatnám. Ismételten jelzem, hibás vagyok, de ennyi pénzt nagyon nehéz kigazdálkodni.. Tehát utánagondolva a helyzetnek a képek alapján egyértelmű, hogy a mérőautó tilosban, (járdát teljesen elfoglalva, megállni tilos stb.) parkolt. Erre hivatkozva 2010. januárjában a rendelkezésemre álló idő utolsó napján fellebbezést nyújtottam be. Erre egy hete!!! írd és mond egy év leteltével érkezett elutasító válasz arra hivatkozva, hogy a rendörség különösen fontos közérdek esetén használhatja a fent említett területet. Én azt nem értem, hogy akkor 2010. január 1-től miért vették be a KRESZ-be azt a passzust, hogy mérni tilosban is lehet... Amikor én szabálytalankodtam, még ez nem volt a KRESZ része. Másrészről a másodfokú eljárást a rendőrség 2010. áprilisában kezdte, a saját levelük alapján az ügyintézési határidő június közepe volt és a határozat szeptemberben született meg. Azaz három hónapot azzal is késtek. A hab a tortán, hogy ez a szeptemberben elkészült határozat múlt héten érkezett meg... Van valami ötletetek, érdemes bíróságra vinni az ügyet?
Ha ott bukok, akkor csak a 100000-et kell fizetnem, vagy erre jön még rá valami??
Nagyon köszi előre is!
Üdv:
Itthon csak szart, vagy drágát találtam, kint pedig beleakadtam egy szkönyves, 1 tulajos, jó áras példányba. Ha mindent összeszámolok, sztem még úgy is jobban jártam, mint itthon, de a ráfordított időt (több nap utazás, több nap netes túrás, szervezés) nem számoltam bele..
Mazdák nekem bejönnek nagyon. Érdemes volt németből behozni, olcsóbban jöttél ki , vagy Mo-n nem találtál olyat amit szerettél volna?
kezd elegem lenni már zsófi néniből a suzukinál:)
már a csapból is folyik.....
Nézd, ez egy kis 1.6-os gyösz, nem Z3M. :-) 200 körül van a vége, s 9,7s alatt van százon, ami nem egy csúcs érték, de mivel szinte a földön ülsz, többnek érződik. 100-110-nél már olyan, mintha nagyon mennél. S ezzel elsősorban kanyarogni kell. :-)
Amúgy van hozzá turbo meg kompresszor kit is, nem nehéz felhúzni, de sztem nem kell, így jó, ahogy van, így kiegyensúlyozott.
Az , hogy ilyen közel vagy a földhöz, nyitott tető stb, biztos máshogy érzékeli ember a sebességet, tényleg gokartos lehet. :)
Ezek is szigorúak, kár , hogy egy benzinkút is kellene hozzájuk:) http://www.hasznaltauto.hu/auto/mazda/6/mazda_6_mps_2.3_disi_turbo_awd-4715439
vsz ez nem az a süllyedős sport auto,inkább az igazi játszós forgatós gokart érzős:)
http://www.hasznaltauto.hu/auto/chevrolet/cruze/chevrolet_cruze_5_ajtos_mar_megvasarolhato-5017783
na már ebből is van 5ajtós,ugyan kombit elfelejtették belőle.....
Nem is olyan kicsi lehet bele azért pakolni.
Mennyi a végsebessége ennek kb? gondolom próbálgattad már , odalépsz süllyedsz az ülésbe. :)
Ez csak arra jó, majd lefotózom a 150 literes csomitartót. :-)
Szép, szép, biztos jól megy a gép. :) Nem férne be a horgászcuccom, meg nagyon le kell görnyedni beszálláshoz de amúgy tetszik, élmény lehet autózni vele. :)
hmm....
alfa montreal?850 BMW?Toyota MR2?
akkor már targa crx-et is irhatott volna.....mr2-ből vsz sokkal többet gyártottak....
Mondom, hogy nem megyek sehova..9))
HA elakarja adni, hozza ide, fizetem az útiköltséget..))
Én tuti, hogy nem megyek többet külföldre autóért....
Majd lesz előbb utóbb olyan, ami jó lesz...
Keressen rajta a kereskedő, hozza be nekem...
Már szóltam egy-két embernek.
Csak lengyelül beszéltek vele..Lengyel országból.
Az üzletemet, aki bérli, van kapcsolata lengyel emberrel..
Az eladót fogtam ki...sajnos..
Ilyen ember, ennyi..