Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#409919 Ricsi Előzmény: #409916

Ezt nem tudom, mert ha lengyelül beszélnek vele, gondolom, nem mer annyit hazudni. De persze bármi lehet.

#409916 hosszhuszár Előzmény: #409911

Mikor üzentem neked, hogy, megvan az elérhetőség, azóta leveleztem az emberrel...

Azt írta, nincs rozsda az autón, a fényképek is hibátlanok voltak, úhy hirdette, hogy nem összekeverendő az 1000-1500 eurós roncsokkal, stb...

Minden rendben volt, amíg ki nem értem, már az eladó pacekja gyanús volt, a ház előtt állt 5 autó....

Köszönöm, a segítségedet, de ezt együtt is benéztük volna....

#409911 Ricsi Előzmény: #409861

Mert türelmetlen vagy, én segítettem volna. De így biztosan jobb volt...

Néha nem értelek, bármikor szívesen segítek neked. De ha te nem, ...

Tudod, a disznótor nem erőszak

#409870 KawaBazsy Előzmény: #409861

Ez ám az igazi szívás. Elsőre én is igen lehangolt voltam, mert nagyon nagy szarokat találtam közel keleti kereskedők telepein.. Szerencse, h nem csak 1 címem volt, a kocsi amit hoztam 1 tulajos, vezetett szkönyves.

NA tegnap én is rászánta…

#409861 hosszhuszár

NA tegnap én is rászántam magam, és kimentem lengyel országba, egy kiszemelt kombi w124-ért.

Előtte mindent ledumáltam az eladóval.

Kértem képeket a kritikus pontokról, képek és leírás alapján, egy super vétel lett volna...

Kiértem, megláttam, és rozsdaboglya...

Sokszínű ócskavas...

Magyarázom neki, hogy ember, 750 km autóztam ezért?

A fotókon nem ez volt...

A vállát vonogatta, és meg a fejemet fogtam..milyen marha voltam, hogy reggel beültem a kocsiba...

Ez meg csak a vállát vonogatja, és semmi , még egy izvinyíte sem hagyta el a száját...

Annyira ideges voltam, hogy én nem a vállamat vonogattam, hanem a kezemet az állcsúcsa felé...

No akkor egy kicsit megnyugodtam, oszt beültem az autómba, és irány haza...

Egész úton a kormányt vertem, én marha....

Kicsit kezdem meg utálni ezt a kombi hajhászást....

Az ember meg valami photoshop mester lehetett...:))

#409822 KawaBazsy Előzmény: #409540

Ebből van piros is, s kib.ott lapos, de tényleg. Menet közben olyan, mintha a földön ülnél. Mindjárt megpróbálom jó szögből lekapni..

#409661 Ricsi Előzmény: #409540

Meg egy beépített darut, ami felemel, amikor a földről ki akarsz szállni. Öregen már csak terepjáró, vagy kisbusz.

#409540 hosszhuszár Előzmény: #409537

:))

Lehet...

Tervezem egy 2 üléses autó vételét, olyan 6x évesen, ( ha megélem), de az nagyon piros, és nagyon lapos lesz..))

#409534 hosszhuszár Előzmény: #408716

:))

volt 2 ajtós autóm, ha jól tudom kettő.....

De meguntam, hogy amikor a gyerekek, ki akartak szállni, nekem is ki kellett.....

#408904 Kriszti@n Előzmény: #408716

van egy 2 üléses eladó autóm , és egy négyajtós is, osszátok el :D esetleg otp részvényt 1500on beszámolok :D