Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hihetetlen termékeladási történetek

Re: nincs cím

#409897 RemegoKez Előzmény: #409892

pl így értem. Pl. a BKV ellenőrök:

1. hasitasis vagy autóstáskás nem túl igényesen, de az egész napos hidegre felöltözött férfi

2. nem túl jól öltözött nő, kis táskával olvasószemüveggel a nyakában --> ezen már csak vigyorogni tudok. :-)

3. 2-3 fő együtt várakozik / együtt száll fel, mindnél kis táska

#409896 Ibiza Előzmény: #409893

nem volt szép idő..mert utáltam a komikat meg a korlátokat.. de ki lehetett használni a hiánygazdaságot..jó volt mert fiatal voltam..

ha ma el akarsz adni valamit interneten beüti a paraszt és megnézi a világ összes pontján éppen mennyibe kerül..

#409895 Ibiza Előzmény: #409890

vettem egy pince üzlethelyiséget.. egy vietnámitól..italnagyker volt a pince felöl falbontásos módszerrel elvitték a piáját.. kicsit még csinálta de el akarta adni..haza akart menni..

mondja 2 guriga.. mondom 1,1 és kp 3 nap alatt lezárva ..mondja ok..használtam egy-két évig..gondoltam eladom

2,6 milkáért elment..lányok költöttek rá..majd butik lesz meg nagyker.. teljesen megcsinálták..

egy év lányok összevesztek.. eladták mondtam egy árat de nem volt jó..megvette valaki.. ő is alakítgatta.. hölgyemény..férjhezment..eladja..mondom ok..2,6 guriga..áááá aztán még is csak..

megvettem annyiért amennyiért eladtam..de közben nagyon megcsinálták.

közben építkezés a ház mindkét oldalán.. pincém fala megrepedt (kb 1cm rés 2m hosszon).. szakértő kihozta 1,8 milkára a kárt.. kifizették az építtetők....300ból szépen megcsináltattam..összekapcsolták..bevakolták..

kb 5év múlva eladtam egy spanyolnak 33.000eurért..

#409893 Sumér harcos Előzmény: #409886

szép idők......

milyen kosmopolita voltál:)

akkoriban sokan lengyelbe is jártak innen seftelni emlékszem....ezzel azzal.....

#409892 Sumér harcos Előzmény: #409891

ezt hogy érted?

az évek és a rutin.....

XX év vendéglátozás után már magam is messziről kiszurtam....

#409890 Ibiza Előzmény: #409886

kerestem cégünknek egy irodát..eladót..

jött ismerős van egy utcai bejáratú lakás terézváros..35nm2 mondja 1milkát kér érte a tulaj.. de még önkormányzati..

na jó alku.. mondom ok 1 guriga de ebből fizetjük ki önkorit.. Ok.. a pasi 84.000Ft-ot fizetett a lakásért..én fizettem ki neki.. 1 gurigába került..ha jól tudom 2% volt átírás.. meg kb 150volt a festés meg beraktam egy zuhanyzót wc-t-- viszonylag egyszerű volt..

8év múlva 8,3ért adtam el..és használtam közben..

#409886 Ibiza Előzmény: #409883

szovjet 2.

írtam..minden hüje levis vagy trapper farmert vitt a szuba jól leverték az árat.. eleinte 140-160rubelt adtak később már nehéz volt 60ért eladni..gondoltam egyet.. kimentem bécsbe..akkor volt gorenje valutakeretes megoldás..

bécsből hoztam hitelkártya méretű kalkulátort..női harisnyákat..fürdőruhákat egy tarisznyával..

ki moszkvába..vámosok már ki voltak hegyezve farmerre..simán átment a szállítmányom, nem azt keresték.. a kalkulátorok meg 4 zsebemben voltak összegumizva....

csajok egymásnak adták a kilincset a szobámba ,) iszonyat pénzt kerestem a pénz 10-15x ét..a kalkulátorokat egyben megvette egy nepper.

30napig pezsgő kaviár.. a céges ellátmányomat 1:1ben visszaváltottam a maradék összegért dollárt vettem a rosszlányoktól.. a maradványértéken pedig 200db gyémántszemcsés körömreszelőt..akkor ilyet nálunk nem is láttam.. fodrászkelékesnek fodrászoknak eladtam..10-15x sáron

szovejtúnióban dolgoztam…

#409883 Ibiza

szovejtúnióban dolgoztam vettem itthol egy vastagabb pamut hosszúujjú pólót melózni...IRON MAN felirattal..ritka ronda volt de meleg..

volt egy írha dzsekim ezt ráhúztam oszt úgy mentünk dolgozni -10-15 fok volt..

munka után bemegyünk egy áruházba..hüje haver barkácsgépet akar venni..

(minden hüje farmert vitt és kéttonnás barkácsképet hozott)

Rámragadt egy srác..mondja jó a póló..mondom ja.. erre ad érte 10rubelt..áá nem nincs alatta semmi meg nem ér ez ennyit.. megint jön 15..áá 20..ne viccelj vacak ez... na jó 25 de ez a vége..

na mondom ok..levettem odaadtam..ez kb az eredeti ár 10x se volt.. felül csk az írha volt rajtam.. úgy busoztunk metróztunk egy órát..

De vettem is cifrán, üzl…

#409880 hosszhuszár

De vettem is cifrán, üzletet, na hol, a garain..))

Szomszéd szól, eladná, ez volt 10 órakor.

fél 11 kor átmentem ok, mi az ára.

De csak bérlet jog, mert nem vette meg az önkormányzattól..

Mondom ok, de mennyi.

Mondja, kicsit alkudozok, megegyezünk.

Közben kiokoskodtam, hogy megvetetem vele a tulajdon jogot az önkormányzattól, amit Én kifizetek (együtt mentünk fizetni), és Én tőle már tulajdonjogot veszek meg...

El is fogadta....

Megcsináltuk, lepapíroztunk mindent...

Az okos, ( egyébként sok iskolát végzett ember volt), ha kifizet az önkormányzatnak 1,2millió forintot, és tulajdonjogot ad el, akkor nem 6,5 milliót kapott volna az üzletéért, hanem minimum a dupláját...

Megjegyzem, a duplájáért is ajándék lett volna akkoriban...30-35 körül mentek akkor az ilyen üzletek....

Megnyitottam, jön arra egy kolléga, üdvözöljük egymást, majd mondja, hogy gratulálok a lottó ötösödhöz.

Nézek rá, kérdem, mihez?

Azt mondja, apám, ahogy ezt az üzletet megvetted, felért egy lottó ötössel....

Pedig én senkinek nem beszéltem róla, gondolom akitől megvettem, rájött, hogy egy "kicsivel" drágábban is elment volna....és elpanaszolhatta, hogy a jónás, hogy átverte...

Pedig nem is vertem át....

Szintén piacon, pesten, …

#409878 hosszhuszár

Szintén piacon, pesten, reár udvar volt a neve, jött egy vevő, aktatáskával..

Tudni kell, hogy ott nem olt jellemző a Magyar vevő, inkább orosz, lengyel, román, stb...

Az összes kolléga kísérte szemmel, vajon kinél áll meg.

No kinél állt meg, hát persze, hogy nálam...

mondja, pulóvert szeretne...

Tudni kell, nyár volt..( lengyel, orosz ilyenkor is vette a pulóvert.)

Mondom neki, ilyen melegben?

igen persze, felelte, fázik...

Gondoltam, hogy apeh ellenőr, kénytelen voltam kiszolgálni...

Na amikor felpróbálta, akkor löktem a süket rizsát, hogy szerintem hosszú az ujja, derékban is hosszú, meg igazából, nem is áll jól Önnek szerintem.

Meggyőztem, hogy ez a pulcsi, nem neki való...

Ennyire még nem akartam nem eladni valamit...

A végén nem vette meg, de nem is volt ellenőr...

Év vége fele mindenki ka…

#407841 Fornit

Év vége fele mindenki kapott egy üveg pezsgőt (=Ausztrál sparkling wine) munkahelyen a cég ajándékaként. Fölvételeztem, visszamentem a bárba, rá nem sokkal jön egy ****i, venne 2 pohár pezsgőt. Megkérdeztem megvenne-e annyiért egy palack Berri Estates-t. Az üzlet megköttetet, 14,5 fontért el is adtam :)

fekvenyomó pad

#407837 Bendeguz

Sziasztok!

Nem sokat seftelek, de legutóbb szerencsém volt.

Gyúrni akartam az otthon kényelmében, úgyhogy vettem vaterán 22 ezerért egy fekvenyomópadot, rúddal, kevés súllyal. Vettem mellé Auchanban még 60 kiló súlyt és 2 rudat. Valahogy mindennel együtt 50 ezer körül volt a beker áram. Aztán valahogy csak nem volt hozzá kedvem, meg kicsit rozoga is volt, a falat is lezúztam vele. Közben az ötlet haveroktól, hogy menjünk síelni. Na mondom, akkor eladom, legalább lesz pejva a síelésre. Fel is dobtam vaterára az egészet 55-ért, 2 nap alatt elkelt. Szerintem még olcsón is adtam :)

Re: Io

#407826 BudFox Előzmény: #407790

Csúcs :-)))

Volt nekem 1999-2000 -ben egy kékszínű Chrysler Neon -om...Amerikai kocsi volt..kétezres motorral, kis autó volt viszonylag, de erős motorral...

eladásra került a sor..csak 66.000 km volt benne...mindene működött csak a tempomat nem volt jó benne...

Alig akadt érdeklődő..végül Pestről eljött egy Apeh ellenőr házaspár :D hogy nekik pont ilyen kell.

mi nem is akartuk nekik annyira odaadni de erősködtek...addig addig egyezkedtünk mire leszámolták nekünk a pénzt és már mentek is haza vele..

A fószer miután beült a volán mögé, mondtam neki hogy a tempomatot -ne nagyon kapcsolja be, mert összezavarja a komputert :DD

nemtudom mire jöttek rá hogy a tempomat tönkrement..de eladtuk neki mint makulátlan autó :D

egyébként jó kocsi volt :-)

Io

#407790 Waszeitung

Tizenpár éves voltam,szereztem egy crossmotor vázat,ebbe akartam egy Mz blokkot rakni,találtam is egy srácnál,asszem 15e pénzt adtam érte,hazavittem nem volt jó bele,másnap visszavittem,de a gyerek mindenfélefajta unszolás ellenére nem adta vissza a pénzt,hanem gyakorlatilag rámsózott helyette egy gagyi MB replika órát.

Bevittem óráshoz azt mondja max 3e Ft ot ér..nah mondom az szép,mindegy,jól nézett ki néha felhúztam és abban jöttem mentem.Összefutok egy ismerősömmel benn étteremben rá kábé 2 hétre,mondja milyen jó kis óra..közlöm vele hogy csak jónak tűnik nem egy nagy szám (nem szoktam átvágni senkit),mindegy azt mondja megvenné,mondom nem adom el,nem akarlak átbaxni,erre csak erősködik hogy neki kell,mondom nem…

Elővesz egy marék pénzt,elkezdi számolni,mondja szóljak amikor eléri azt az összeget amennyiért odaadom,közben folyamatosan mondom hogy nem lesz ez jó nem ér annyit amennyit akar érte adni,közben 15-20-25 ezernél járnuk én már nézek rá bambán,Ő is néz hogy miért nem mondom hogy jó…asszem 32e nél tört ki belőlem a röhögés hogy ennyit ad érte.Mondom oks,add a pénzt itt a hülye órád…srác szó nélkül átadta a zsét és elégedetten húzta fel,én pedig egy hétig fülig érő szájjal jártam :D