Io
WaszeitungTizenpár éves voltam,szereztem egy crossmotor vázat,ebbe akartam egy Mz blokkot rakni,találtam is egy srácnál,asszem 15e pénzt adtam érte,hazavittem nem volt jó bele,másnap visszavittem,de a gyerek mindenfélefajta unszolás ellenére nem adta vissza a pénzt,hanem gyakorlatilag rámsózott helyette egy gagyi MB replika órát.
Bevittem óráshoz azt mondja max 3e Ft ot ér..nah mondom az szép,mindegy,jól nézett ki néha felhúztam és abban jöttem mentem.Összefutok egy ismerősömmel benn étteremben rá kábé 2 hétre,mondja milyen jó kis óra..közlöm vele hogy csak jónak tűnik nem egy nagy szám (nem szoktam átvágni senkit),mindegy azt mondja megvenné,mondom nem adom el,nem akarlak átbaxni,erre csak erősködik hogy neki kell,mondom nem…
Elővesz egy marék pénzt,elkezdi számolni,mondja szóljak amikor eléri azt az összeget amennyiért odaadom,közben folyamatosan mondom hogy nem lesz ez jó nem ér annyit amennyit akar érte adni,közben 15-20-25 ezernél járnuk én már nézek rá bambán,Ő is néz hogy miért nem mondom hogy jó…asszem 32e nél tört ki belőlem a röhögés hogy ennyit ad érte.Mondom oks,add a pénzt itt a hülye órád…srác szó nélkül átadta a zsét és elégedetten húzta fel,én pedig egy hétig fülig érő szájjal jártam :D