Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#408960 Lxrose Előzmény: #408952

Ha nálunk is betiltanák a shortolást, az első körben igen nagyot lendítene az OTP árfolyamán, de szerintem a többit is magával vinné, mert azért csak egy kis bizalomnövelő tényező lenne.

#408957 Előzmény: #408952

Márpedig ez az adat ürügy lesz az emelkedésre, hacsak valamelyik idióta nem nyilatkozik valami negatívat.

#408952 hAliG Előzmény: #408943

Amcsik újra megpróbálnak emelkedni és ha végre sikerül nekik, akkor talán van remény a visszakúszásra...

#408943 Előzmény: #408931

Úgy gondolom , hogy ha elmúlik a pánik, akkor élen fog járni az emelkedésben. Amennyiben marad a hiszti, megy a levesbe a többivel együtt.

#408931 Bendeguz Előzmény: #408928

Stabil? :D

12k felett is stabilnak hitte mindenki, személy szerint nekem szent meggyőződésem volt, hogy a világ végezetéig nem látjuk már 5 számjegy alatt az árfolyamot.

Ezen a szinten érdemes lehet már bővíteni? Nagyobb tőke bevonásában gondolkodom...

#408918 Előzmény: #408854

Ma jutottunk el odáig, hogy "csak" a piaci hangulat árthat neki. Az elmúlt napok után ez nem kevés.

#408770 Előzmény: #408759

Köszönjük. Én sem tétlenkedtem ma. Amennyiben nem lesz rossz az amcsi munkanélküliségi adat, akkor szépen zárhatunk.

#408752 Előzmény: #408575

Most van az, hogy nagyon kevés pénzből lehetne felfelé araszolni, az eladói oldalon nem látni erőt.

#408585 Ody42 Előzmény: #408563

igen, ez a nagy piros-zold-piros-zold gyertya sorminta jól mutatja, hogy nagy a bizonytalanság, hogy akkor most krach van, vagy nincs... :)

A Nomura azt mondja, hogy nem lesz recesszió, ami eléggé jó indikátor arra, hogy sajnos lesz.

#408575 hAliG Előzmény: #408563

Csak raktam még be cash-t ugrásra készen.. ha elindulnánk felfelé valamikor tudjak bővíteni "óccsón", vagy ha hirtelen jönne a világvége, akkor legyen miből 5-szörözni :) (az utóbbi idézet matgabtól)

#408563 hAliG Előzmény: #408539

Tegnap szó volt róla, hogy azért a veszély még ott van, hogy teljes összeomlás jön a világban, SnP500, DOW, DAX stb. a határon billeg..

Valami megnyugtató, hatékony intézkedések kellenének, amelyeket szervezetten adnak elő a politikusok, bankárok a világnak, olyan, amit a befektetők el is hisznek, és várhatóan megoldást jelentenek közép-hosszútávon.

#408539 Bendeguz Előzmény: #408531

Ugyanígy vagyok, és szerintem itt a fórumban aktív emberek 90%-a is. A józan ész ellen szólna eladni most, hogy - ha hinni lehet a tisztelt fórumtársaknak - kiszórtak minden szerencsevadászt. Szeretnék hinni nekik. Legyen igazuk! :)

#408531 panpeter Előzmény: #408498

Teljesen igazad van, nem is bánom ezt a parát. Persze az egyenlegem már jobban. De mivel semmi másra nem kell a lé, tőkeáttétem, bef. hitelem meg nincs, nagyon nem izgulok. BÉT tekintetében biztos a legjobb papírba van a pénzem.