Mondjuk a kormányt sem kellene hazahívatni a svájci frank miatt.
Mondjuk a kormányt sem kellene hazahívatni a svájci frank miatt.
Ha nálunk is betiltanák a shortolást, az első körben igen nagyot lendítene az OTP árfolyamán, de szerintem a többit is magával vinné, mert azért csak egy kis bizalomnövelő tényező lenne.
Márpedig ez az adat ürügy lesz az emelkedésre, hacsak valamelyik idióta nem nyilatkozik valami negatívat.
Amcsik újra megpróbálnak emelkedni és ha végre sikerül nekik, akkor talán van remény a visszakúszásra...
Úgy gondolom , hogy ha elmúlik a pánik, akkor élen fog járni az emelkedésben. Amennyiben marad a hiszti, megy a levesbe a többivel együtt.
Stabil? :D
12k felett is stabilnak hitte mindenki, személy szerint nekem szent meggyőződésem volt, hogy a világ végezetéig nem látjuk már 5 számjegy alatt az árfolyamot.
Ezen a szinten érdemes lehet már bővíteni? Nagyobb tőke bevonásában gondolkodom...
Ma jutottunk el odáig, hogy "csak" a piaci hangulat árthat neki. Az elmúlt napok után ez nem kevés.
Csak húztam én is egy 100-as csíkot :)
Köszönjük. Én sem tétlenkedtem ma. Amennyiben nem lesz rossz az amcsi munkanélküliségi adat, akkor szépen zárhatunk.
Most van az, hogy nagyon kevés pénzből lehetne felfelé araszolni, az eladói oldalon nem látni erőt.
Ha valakik, akkor a japcsik tudják mi az a recesszió. Csak felismernék a jeleit.
igen, ez a nagy piros-zold-piros-zold gyertya sorminta jól mutatja, hogy nagy a bizonytalanság, hogy akkor most krach van, vagy nincs... :)
A Nomura azt mondja, hogy nem lesz recesszió, ami eléggé jó indikátor arra, hogy sajnos lesz.
Csak raktam még be cash-t ugrásra készen.. ha elindulnánk felfelé valamikor tudjak bővíteni "óccsón", vagy ha hirtelen jönne a világvége, akkor legyen miből 5-szörözni :) (az utóbbi idézet matgabtól)
Tegnap szó volt róla, hogy azért a veszély még ott van, hogy teljes összeomlás jön a világban, SnP500, DOW, DAX stb. a határon billeg..
Valami megnyugtató, hatékony intézkedések kellenének, amelyeket szervezetten adnak elő a politikusok, bankárok a világnak, olyan, amit a befektetők el is hisznek, és várhatóan megoldást jelentenek közép-hosszútávon.
Ugyanígy vagyok, és szerintem itt a fórumban aktív emberek 90%-a is. A józan ész ellen szólna eladni most, hogy - ha hinni lehet a tisztelt fórumtársaknak - kiszórtak minden szerencsevadászt. Szeretnék hinni nekik. Legyen igazuk! :)