EUR/CHF 1,0360 - CHF/HUF 274
EUR/CHF 1,0360 - CHF/HUF 274
Majd meglátjuk!
Az első hullámnak a válságban lehet, csak hát ez nem egy ilyen rövid körös hullám lesz!
beteg vagy részeg vagy? Holnap vége a válságnak.
Megkérek mindenkit hogy a tippeket a legutolsó tippelők teljes egészét bemásolva a soron következőhöz írja!
így! (az én tippem) - ( most péntek 20110812 a határidő) ( a tippet nem lehet módosítani)
Karesssz: EUR/CHF 0,955 - CHF/HUF 298
Majdnem megvolt a paritas, sztem holnap valtok meg en is. Hala az egnek akad meg. :)
eur adnak. Ha a fizetésed 10-szerese a havi törlesztőnek. Ja azoknak meg nem kell....
:DDD
én holnap már shortolom. viszem az itthon lévőt egy váltóba:) sajnos nem sok van belőle, de az is valami...
ha majd visszaáll az árfolyam,és rendeződik minden, utána adnak majd, de kinek fog kelleni?
Bárcsak az lenne a legnagyobb baj, hogy nem vesznek fel többet frankhitelt... eddig sem kellett volna.
most már nem tudni mivel lesz paritás....gbp?
nagy lé lesz ezt shortolni is... :)
272.5 ez A szar. meddig megy még? megálló chart alapján nem igazán látszik...
elég durva amit tolnak benne.
Hát, most már, ki kell, hogy hajtsák ami még benne van, eladósították az embereket, egy életre.....
ki fog ezek után chf alapú hitelt felvenni???
Az az erzesem lassan, h. mindegy, mit mondanak. A "nagyok" kitalaltak, h. egyszer legalabb le akarjak fenykepezni a monitoron, h. paritasban vannak. Ha sikerult, meglatjuk, mit hoz a jovo...
Ha a FED kellően elqrja a mai bejelentést, akkor már ma meglesz az 1:1. De ha ez is meg lesz, akkor hol lesz legalább "megálló"? Mert momentán rakéta módjára napi 2% körül emelkedik a CHF... és szerintem egyelőre semmi jele a kifulladásnak, profit realizálásnak.
2014-re talán lesz belőle vmi, ha ilyen tempóban haladnak, 1 éve maszatolás.
A Pest megyei Ócsát jelölte ki a Belügyminisztérium a Szociális Családiház-építési Program I. ütemének helyszínéül, így a tervek szerint ide építik majd a bedőlt lakáshitelesek házait.
A bedőlt lakáshitelesek a Budapesttől 30 kilométerre, a kilencezer lelkes Ócsa-Alsópakony településrészén felépülő házakban bérlőként lakhatnak majd. Az 1000 négyzetméteres telkekre tervezett ingatlanok eltérő alapterületűek lesznek: a házaspárok 40 négyzetméteres, az egygyerekesek 50, a kétgyerekesek 60, a háromgyerekesek 80 négyzetméteres családi házat kapnak majd.
Orbán Viktor a Blikknek [1] adott interjúban korábban úgy nyilatkozott, ezeket az állami tulajdonú, könnyűszerkezetes házakat most kezdik el építeni. „Családi házakban gondolkodunk, előkerttel, hátsó veteményessel, hogy ott dolgozva a családi kasszán is lehessen segíteni” – mondta.
hirdetés
A Belügyminisztérium javaslata szerint a háztáji növénytermesztésre alkalmas, energiatakarékos közműellátással épülő, alacsony rezsijű családi házak építésénél lehetővé akarják tenni a közfoglalkoztatás és saját munka igénybevételét is, írja a Kormány.hu [2].
A programmal kapcsolatban megkerestük Bukodi Károlyt, a település polgármesterét is, aki nem kívánt részleteket mondani addig, amíg a programról nem születik meg a kormánydöntés.