Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Asszem, fenékbe lesztek …

#407426 Ricsi

Asszem, fenékbe lesztek billegetve :D

Re: Leminősítette az USA-t az S&P

#407421 Sumér harcos Előzmény: #407403

off

ilyen sztorim nekem is van vagy 10:))

itt vannak bizonyitékok a történeteitekben,hogy igaz a mondás....amely kissé vulgáris,vagyis" amig gané van-veréb is van":)

pl. bezárt videotéka 5000 db videokazettáját adtam el,még 2005 környékén.

na most fogalmam sincs azóta mire jók azok a mai világban,többen úgy gondolták jó lesz még vmire.

#407414 kelvin Előzmény: #407411

lehet itt 5% mínusz is ma is megmutattuk a világnak hogy tudunk pluszban nyitni :D

Igaz aztán rotty, de 0,5% pluszban voltunk nyitóban.

#407413 hosszhuszár Előzmény: #407403

OFF

na, akkor:

Vásároztam..

Volt egy ffi kötött pulóverem, amiben már volt legalább 300e km...

Azóta hurcoltam magammal. vállfán volt mindig, a régi vevőink erről ismertek meg..

Olyan hosszú volt, mint a nóta, és olyan keskeny, mint a cérna..

Egyszer egy új piacra mentünk, és mit látok...

A vevők között, egy nagyon magas, és nagyon vékony ffi-t

Beszélgetni kezdetem vele, majd megkérdeztem, hogy ilyen termettel, biztos nagyon nehéz ruházkodnia..

Ne is mondja, válaszolta...

NA, mondom, nekem van egy magára való, jó meleg divatos pulóverem..

Felpróbálta, nagyon örült, hogy kapott magára pulóvert..::))

#407403 BudFox Előzmény: #407396

És sütök magamnak egy tortát mindjárt :-)))

karácsonyi dolgokról jut eszembe...

Mi volt az a dolog a közelmúltból amit el sikerült adnotok, de még magatok sem tudjátok hogyan sikerült..mert annyira lehetetlen volt...pl.: autót rossz motorral, tropára ment számítógépet..stb..

Na múltkor bejön egy fószer a boltba...nézegeti a marcipán figurákat, volt a polcon egy Karácsonyról megmaradt marcipán figura....amúgy még jó volt a szavatossága :D

fószer :

- Jaaj..de aranyos ott hátul...mi az ? MANÓ ?

- :-))) Aaz Az..egy manó az.

- Akkor kérem.

- :-))

wazze..áprilisban eladni a mikulást, manó -nak..ehhez kell tökösség :DDD

másfelől..azt kell adni a vendégnek amire szüksége van..ő mondta hogy manó..és a vendégnek mindig igaza van :D

#407400 BudFox Előzmény: #407392

Wazze .-))) mi volt ez a 27 pontos minuszos gyertya az előbb ? most értem csak vissza :D

#407392 Donoo Előzmény: #407391

rossz volt a gy.j.-e

Fed: 2013ig marad a kamat, nincs QE3

#407391 Alexander Előzmény: #407385

Korrekciós napon, amikor elvileg emelkedik minden, az AOL -25% feletti mélyrepülésben. WTF?

#407385 Donoo Előzmény: #407378

kicsit furcsa összehasonlítás :), szerintem 1040ig leesnek, utána lesz pár napos/hetes pattanás, majd újra le, törik a fej váll nyakvonala és irány a 2008as szint, az a kérdés, hogy azt letöri vagy kicsivel feljebb fordul e... Olyan nagy rallyra nem számítanék most, 1600 semmiképp, még az 1400as szintet is nehezen képzelem el, hiszen lassan már egész Európa megszorít, amcsiknál is el kell kezdeni, a növekedés emiatt nem igazán következik be, az USA GDP-je is már borzalmas volt... Kína sincs épp a toppon már... Szerintem itt az idő, hogy kiboruljon a bili, aztán utána elkezdődhet egy normális feltápászkodás...

#407380 hAliG Előzmény: #407378

A mostani korrekció után (ha egyáltalán az van), lesz még egy le kör, aztán irány 1600 :)

Ez a tipp. Meglátjuk.

#407379 Csilla76 Előzmény: #407271

szerintem inkább arra gondolj, hogy itt a lehetőség és lehet olcsóbban venni:-)) amikor elrontom a beszállót, mindig erre gondolok. No meg végre nem árt a szabályokat a monitorra vésni:-DD