Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#406917 Lxrose Előzmény: #406913

Egyre gondoltunk. Kb. egy hét múlva elvileg féléves jelentés. Ha úgy vesszük, messze van, mert ilyen esés mellett...nem is folytatom, de valahogy csak eltelik és reményeim szerint igazolja a céget.

#406912 Szundi Előzmény: #406889

Szerintem délután korrigálni fog a tőzsde. Mert már nagyon olcsók a részvények.

#406889 Ody42 Előzmény: #406882

Attól, hogy a cég fundásan rendben van, attól ez most bizony még nem felfelé trendel sajnos.

Én is végigültem az emelkedést, most az esést is, és valszeg amíg nem fordul a trend a világban, addig mi is esni fogunk.

a cég fundálisan teljese…

#406882 SZETO99

a cég fundálisan teljesen rendben van, a trend felfelé halad, a lyukakat be kell tölteni a spekusokat pedig ki kell szórni. Annyit kell csak mérlegelni magunkban, hogy rövid távon akarunk-e "kevesebbet" bukni, mert akkor valóban el kell adni, vagy hosszú távon akarunk profitálni...az utóbbi esetben tényleg nem is érdemes magunkat stresszelni, hogy most éppen hol tart az árfolyam. Akár 1-2 hét alatt visszakúszhat 10-11-re. (volt már rá példa)

#406872 Szundi Előzmény: #406865

Szerintem is kitartás. Sok olyan elemzés is volt mint tanulmány a cég jövőjéről, hogy optimista esetben 15000 ft, pesszimista esetben 10000 ft egy részvény értéke. De ez csak a cégtől függ. Ami most történik az meg a cégtől függetlenül történik.

Hát nem gondoltam volna,…

#406865 Bodzaszedő

Hát nem gondoltam volna,hogy egy nap múlva akár majd 1000ft-al is olcsóbban visszavehetném.Ez már inkább menekülés.Egyre inkább hajlok rá,hogy a W betű harmadik vonala rajzolódik a tőzsdéken.Pedig későbbre vártam.Dehát szivatni kell a népet.Menekülésnek jó a papir.Szépen szintenként be is álltak a vevők.Végigveszik az esést.Két óra alatt 23k-s forgalom,tegnap 30k,pénteken ha jól emlékszem 12k körül volt.Egyre nő a forgalom....

#406864 vincentlauria Előzmény: #406767

Ebben bízom én is. Azt hittem tegnap, hogy 8900 óriási bővítési lehetőség, erre, ma is ütik. Én bízom továbbra is a cégben, és ha vagyunk még páran az rossz nem lehet, "csak" türelem!

ELADNI (MOST MÁR) NEM ÉR…

#406844 SZETO99

ELADNI (MOST MÁR) NEM ÉRDEMES, MAX ANNAK A REMÉNYÉBEN, HOGY LEMEGY ÉS UTÁNA VISSZAVENNI. ÉN MOST GONDOLKOZOM, HOGY EGY KIS PLUSSZ TŐKÉVEL BESZÁLLOK. ITT MÁR CSAK VENNI ÉRDEMES. 7-7200NÉL LEJJEBB NEM VALÓSZÍNŰ, HOGY MEGY. BE KELL CSUKNI A LAPTOPOT ÉS VÁRNI. LEGUTÓBB SZEPT, OKT UGYANEZT TETTEM...

#406843 Roadrunner Előzmény: #406832

Én szerencsére eladtam mindent múlt pénteken délelőtt... Azóta csipegetem vissza. Eddig minden amit visszavettem, bukó :) Nem tudom hol a vége a zuhanásnak. Azért azt nem hiszem, hogy 3 nap 10%-os esés után nem lesz egy korrekció. Főleg, hogy mindenki azt gondolja, hogy a cég rendben van... Persze ha valamelyik nagy tulaj úgy dönt, hogy kiszáll, akkor lehet majd venni 1200 Ft-on is...

#406841 Szundi Előzmény: #406832

Én meg most vettem 7900 on., meg a régi pakkom van 3350 ért. Átlagban szerintem jó vagyok . Vagy nem? :)

#406810 Pubertas Előzmény: #406793

:-)) Veled tartok! :-))most kikapcsolom a gépet, és nem nézem ahogy tovább zuhan. Hogy lehettem ennyire béna!

Treff, Veled mi a helyzet? Még a másikon irtam, hasonló szintről van Neked is papírod, és bántad, hogy nem realizáltál 12400-on. Most mi ven Veled? tartod még vagy már dobtad?

Apám, hogy lehettem ennyire béééna!!!

#406793 Bendeguz Előzmény: #406786

na jól van, eljött az a pont, hogy majd 4 év múlva ránézek a TBSZ számlámra, remélem addig bejön a várt ötszörözés és 50 ezren el tudom adni :)

#406775 Pubertas Előzmény: #406763

nem tudom miért nekem címezted,én is elismerem a segítő szándékát! sőtt, több dolog miatt is tiszteletet váltott ki belőlem!

#406771 kerikoma Előzmény: #406763

Pubertás tényleg nem bántotta, de valóban önzetlenül segít és dolgozik. Sajnálom aki nagy bukóba van, dehát mindannyian átéltünk ilyent már szvsz..... Emelt fővel kell lásd phyl:-)