Egyre gondoltunk. Kb. egy hét múlva elvileg féléves jelentés. Ha úgy vesszük, messze van, mert ilyen esés mellett...nem is folytatom, de valahogy csak eltelik és reményeim szerint igazolja a céget.
Egyre gondoltunk. Kb. egy hét múlva elvileg féléves jelentés. Ha úgy vesszük, messze van, mert ilyen esés mellett...nem is folytatom, de valahogy csak eltelik és reményeim szerint igazolja a céget.
Szerintem délután korrigálni fog a tőzsde. Mert már nagyon olcsók a részvények.
Attól, hogy a cég fundásan rendben van, attól ez most bizony még nem felfelé trendel sajnos.
Én is végigültem az emelkedést, most az esést is, és valszeg amíg nem fordul a trend a világban, addig mi is esni fogunk.
a cég fundálisan teljesen rendben van, a trend felfelé halad, a lyukakat be kell tölteni a spekusokat pedig ki kell szórni. Annyit kell csak mérlegelni magunkban, hogy rövid távon akarunk-e "kevesebbet" bukni, mert akkor valóban el kell adni, vagy hosszú távon akarunk profitálni...az utóbbi esetben tényleg nem is érdemes magunkat stresszelni, hogy most éppen hol tart az árfolyam. Akár 1-2 hét alatt visszakúszhat 10-11-re. (volt már rá példa)
Szerintem is kitartás. Sok olyan elemzés is volt mint tanulmány a cég jövőjéről, hogy optimista esetben 15000 ft, pesszimista esetben 10000 ft egy részvény értéke. De ez csak a cégtől függ. Ami most történik az meg a cégtől függetlenül történik.
Hát nem gondoltam volna,hogy egy nap múlva akár majd 1000ft-al is olcsóbban visszavehetném.Ez már inkább menekülés.Egyre inkább hajlok rá,hogy a W betű harmadik vonala rajzolódik a tőzsdéken.Pedig későbbre vártam.Dehát szivatni kell a népet.Menekülésnek jó a papir.Szépen szintenként be is álltak a vevők.Végigveszik az esést.Két óra alatt 23k-s forgalom,tegnap 30k,pénteken ha jól emlékszem 12k körül volt.Egyre nő a forgalom....
Ebben bízom én is. Azt hittem tegnap, hogy 8900 óriási bővítési lehetőség, erre, ma is ütik. Én bízom továbbra is a cégben, és ha vagyunk még páran az rossz nem lehet, "csak" türelem!
ELADNI (MOST MÁR) NEM ÉRDEMES, MAX ANNAK A REMÉNYÉBEN, HOGY LEMEGY ÉS UTÁNA VISSZAVENNI. ÉN MOST GONDOLKOZOM, HOGY EGY KIS PLUSSZ TŐKÉVEL BESZÁLLOK. ITT MÁR CSAK VENNI ÉRDEMES. 7-7200NÉL LEJJEBB NEM VALÓSZÍNŰ, HOGY MEGY. BE KELL CSUKNI A LAPTOPOT ÉS VÁRNI. LEGUTÓBB SZEPT, OKT UGYANEZT TETTEM...
Én szerencsére eladtam mindent múlt pénteken délelőtt... Azóta csipegetem vissza. Eddig minden amit visszavettem, bukó :) Nem tudom hol a vége a zuhanásnak. Azért azt nem hiszem, hogy 3 nap 10%-os esés után nem lesz egy korrekció. Főleg, hogy mindenki azt gondolja, hogy a cég rendben van... Persze ha valamelyik nagy tulaj úgy dönt, hogy kiszáll, akkor lehet majd venni 1200 Ft-on is...
Én meg most vettem 7900 on., meg a régi pakkom van 3350 ért. Átlagban szerintem jó vagyok . Vagy nem? :)
Ez nem bénaság, ilyen eseményekre nehéz felkészülni ha egyáltalán lehetséges.
Pedig 11k felett se tűnt drágának a tények, funda, kilátások ismeretében...
:-)) Veled tartok! :-))most kikapcsolom a gépet, és nem nézem ahogy tovább zuhan. Hogy lehettem ennyire béna!
Treff, Veled mi a helyzet? Még a másikon irtam, hasonló szintről van Neked is papírod, és bántad, hogy nem realizáltál 12400-on. Most mi ven Veled? tartod még vagy már dobtad?
Apám, hogy lehettem ennyire béééna!!!
na jól van, eljött az a pont, hogy majd 4 év múlva ránézek a TBSZ számlámra, remélem addig bejön a várt ötszörözés és 50 ezren el tudom adni :)
nem tudom miért nekem címezted,én is elismerem a segítő szándékát! sőtt, több dolog miatt is tiszteletet váltott ki belőlem!