Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

2001--2011-,Ha fizikaila…

#406738 TÓDI

2001--2011-,Ha fizikailag nem tudják tönkre tenni megpróbálják gazdaságilag.

HITELMINŐSÍTŐK=GAZDASÁGI TERRORISTÁK.

6th

#406722 Fornit

The Dow Jones Industrial Average ($INDU) suffered a loss of 635 points, or 5.5%, to 10,810, its sixth-worst point loss ever.

Re: Leminősítette az USA-t az S&P

#406689 Előzmény: #406677

Tudod mi jutott nekem az eszembe? Most éppen azért bűntetik őket, mert nem emelték meg ELÉGGÉ a plafont.

Hiszen, ha jobban belegondolsz, valójában a "mostani megoldás" KEVÉSBÉ eladósodást jelent, mint amit eredetileg terveztek. Ha simán megemelik 4000 milliárddal, vagy eltörlik, akkor 99,99%, hogy MINDEN uzsoracsicskás intézmény megerősítette volna az AAA-t, pozitív kilátással.

Egyszer már írtam, hogy ez nem egy pénzügyi döntés volt, hanem egyfajta "gazdasági szabadságharc", aminek önmagában az ötlete is ezt a megtorlást vonta maga után. Hiszen - azt hiszem egyértelmű - egy most kidobált FED bankóprésből elég tisztességesen fel lehet vásárolni az usákok jó vállalatainak a részvényeit. 1930-as válság reloaded. Aki szembeszáll a pénzügyi rendszerrel, azt romba döntik.

A járulékos veszteség, ami a világot is romba dönti, az csak bonusz, hiszen máshol is lehet jókat halászni a zavarosban. Jön 2012, még az előtt be kell mindent söpörni, utána jön úgyis az özönvíz... és újra eltűnnek majd ezek a pénzek, mint anno a Keresztesek vagyona.

#406677 banyaiz Előzmény: #406666

Egy ideje nézegetem már a tőzsdét de ilyen őrületet még nem láttam. Tegnap esett kb 80 pöttyöt snp.

Ahogy nézem a futit éjszaka letették még kb 40 pöttyel . Reggelre pedig a mélyponthoz képest emelkedett kb 65 pöttyöt. Mindez úgy, hogy az elmúlt kb 10 ker napban esett durván 260 pöttyöt csúcs és mélypont között. Na aki ilyet látott már az szóljon.

Obama gondolom nyugtatni szeretett volna, de konkrétumok nélkül ellenkező hatást érte el. A duma már kevés, kár volt annyit szórakozni adósságplafon megállapodással , az kissé feszültté tette piacot.

Elnézést, oldal probléma…

Elnézést, oldal probléma, se törölni, se szerkeszteni nem tudom a triplapostot :(

#406666 Előzmény: #406554

"Úgy látom az Obama beszédet is üres szavakként értékelte a piac."

Én speciel obamás semmitmondó lózungnak. Vagy éppen kommunista kiáltványnak is nézhetném ha nem lenne annyira demagóg, hogy még az ex szovjet pártvezetőkhöz sem ér fel. Éppen csak azt nem mondta: "Nem fog fájni! És most meneküljön ki merre lát... én megyek!"

#406661 Előzmény: #406554

Én speciel obamás semmitmondó lózungnak. Vagy éppen kommunista kiáltványnak is nézhetném ha nem lenne annyira demagóg, hogy még az ex szovjet pártvezetőkhöz sem ér fel. Éppen csak azt nem mondta: "Nem fog fájni! És most meneküljön ki merre lát... én megyek!"

#406658 Előzmény: #406554

#406649 BudFox Előzmény: #406551

tegnap a végére még egy lapáttal rátettek..szépen lenyomtak mindent..

Meredek VIX árfolyam változás

#406638 Karesssz

Az eszt megelőző VIX árfolyam rakétázása, közel nem volt ilyen meredek emelkedésű mint a mostani! Kérdés, hogy mit jelent az a hirtelen függőleges fal árfolyamváltozás a VIX éves árfolyamdiagramját nézve:

VIX éves árfolyam itt( az oldal alján )

#406574 blackmarket Előzmény: #406572

BAC Bank of America Corp 6.51 -1.66 -20.32% NM 655.1M -51.05%

hmm....nem viccces.....

#406572 hosszhuszár Előzmény: #406566

hmm, az is lehet, hogy nem jön a Q3..

hagyják kiesni a piacokat, megcsinálják a W v 2 alját, aztán jöhet a a friss pénz..

ha így haladnak, megcsinálják az egészet, 1 hónap alatt, és jöhetnek az új csúcsok...

Re: nincs cím

#406570 Fornit Előzmény: #406563

Valahogy úgy.

Csak esésekbe beleadni legtöbbször árnyékra vetődés, legalábbis az utolsó másfél évben.