Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Elnézést, oldal probléma…

Elnézést, oldal probléma, se törölni, se szerkeszteni nem tudom a triplapostot :(

Re: Leminősítette az USA-t az S&P

#406666 Előzmény: #406554

"Úgy látom az Obama beszédet is üres szavakként értékelte a piac."

Én speciel obamás semmitmondó lózungnak. Vagy éppen kommunista kiáltványnak is nézhetném ha nem lenne annyira demagóg, hogy még az ex szovjet pártvezetőkhöz sem ér fel. Éppen csak azt nem mondta: "Nem fog fájni! És most meneküljön ki merre lát... én megyek!"

#406661 Előzmény: #406554

Én speciel obamás semmitmondó lózungnak. Vagy éppen kommunista kiáltványnak is nézhetném ha nem lenne annyira demagóg, hogy még az ex szovjet pártvezetőkhöz sem ér fel. Éppen csak azt nem mondta: "Nem fog fájni! És most meneküljön ki merre lát... én megyek!"

#406658 Előzmény: #406554

#406649 BudFox Előzmény: #406551

tegnap a végére még egy lapáttal rátettek..szépen lenyomtak mindent..

Meredek VIX árfolyam változás

#406638 Karesssz

Az eszt megelőző VIX árfolyam rakétázása, közel nem volt ilyen meredek emelkedésű mint a mostani! Kérdés, hogy mit jelent az a hirtelen függőleges fal árfolyamváltozás a VIX éves árfolyamdiagramját nézve:

VIX éves árfolyam itt( az oldal alján )

#406574 blackmarket Előzmény: #406572

BAC Bank of America Corp 6.51 -1.66 -20.32% NM 655.1M -51.05%

hmm....nem viccces.....

#406572 hosszhuszár Előzmény: #406566

hmm, az is lehet, hogy nem jön a Q3..

hagyják kiesni a piacokat, megcsinálják a W v 2 alját, aztán jöhet a a friss pénz..

ha így haladnak, megcsinálják az egészet, 1 hónap alatt, és jöhetnek az új csúcsok...

Re: nincs cím

#406570 Fornit Előzmény: #406563

Valahogy úgy.

Csak esésekbe beleadni legtöbbször árnyékra vetődés, legalábbis az utolsó másfél évben.

#406567 banyaiz Előzmény: #406565

Szanaszét hullik megint minden, nem akarom elhinni. Aztán lehet muszáj lesz, tények makacs dolgok.

Azért ha így folytatják augusztus végéig 0 -ra esnek kb. Ez amit nyomtak elmúlt 2 hétben úgy korrekciónak, és pániknak is egyben elég lenne. :)

#406566 kelvin Előzmény: #406565

Van egy olyan érzésem, hogy hamarosan jönni fog a FED a Q3-mal és akkor megint go North!

#406564 hosszhuszár Előzmény: #406544

Ami el is jön, mert tök értelmetlen, ami itt zajlik, lemisőtítés, hagyjuk már...