Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: ideje venni?

#406473 VadSpeki Előzmény: #406469

ez jó volt! :-))

Figyelj egy nyugtató hír, ha ez beindul, akkor remélhetőleg pár héten belül az E-Star árfolyama is 10k fölött lesz:

http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/harmadszorra_is_beindulhat_az_amerikai_penznyomda.492041.html

Jó mi? Na ez ad valami reménysugarat szerintem, és lehet már a piacok megtalálják az aljukat ezeken a szinteken, legfeljebb 1-2 parás nap még...

Pár napon belül ki kell derülnie, akár már holnap (FED-ülés), hogy lesz-e QE3.

#406471 VadSpeki Előzmény: #406465

Te meg a realizmus....

Érveket ritkán látni Tőled e részvényel kapcsoltban legalább is!

Miért kell mindig itt lebzselned?

Részvények nélkül főleg! Vagy van részvényed?

#406469 Előzmény: #406465

Te annyira vagy realista , mint egy dögkeselyű . Az is mindig tetemet kutat, ha talál , akkor realista.Ha meg nem , akkor meg csak egy visszataszító szárnyas.

#406468 VadSpeki Előzmény: #406464

Egyetértek Veled! Nekem is gyanúsak az általad említett típusú hozzászólások és szerintem abszolút nem hitelesek. Mert aki valóban 12k-n vett a részvényből, az nem jósol saját magának is egyre alacsonyabb célárfolyamokat és az egyre alacsonyabb célárfolyamai mellé nem teszi oda állandóan, hogy most 12 k-n vette, mintha úgy érezné kötelező ezt odaírni mindig, mert úgy gondolja talán így lehet itt hiteles, pedig pont fordítva van szerintem. Legalább is én magamból kiindulva, és tényleg 10k fölötti szintről hülye lennék 6-7k-s árfolyamokról ábrándozni perverz módon, mint itt 1-2 egyén. (Pl. a részvényesek sem jósolnak állandóan saját maguk ellen beszélve 6-7 k-s árfolyamokat és nem írják szinte minden egyes hozzászóláshoz, hogy 12 k-ról ragadt be.)

Ki tudja, lehet pont fordítva van az egész, és 12k-tól ő és haveri köre adja egyfolytában, el tudom képzelni legalább is az utóbbi hetek történései alapján.

Re: nincs cím

#406467 taresz

"Mivel többedszerre sem sikerült megértened, hogy mit írtam, akkor újra: nem a véleményed kellett volna a pozíciódhoz igazítani, hanem fordítva."

Így már egyébként értem, csak kihagytad belőle azt a mellékest, hogy kb. 2,5 hónap telt el a vétel és a jelen között. Azóta alapjaiban változtak meg a dolgok.

#406465 exmnbs1 Előzmény: #406464

bezzeg a sosem fog 10K alá menni már az micsoda igazságtartalommal bírt

nomeg a személyeskedéseid

majd rájössz egyszer, hogy kár volt a realistákra nem hallgatnod

#406464 Előzmény: #406448

Nagyon sokan úgy gondolják , hogy a tőzsde az a világ, ahol nem létezik becstelenség, csak nyerők meg vesztesek . A fórumon sem idegen ez a nézet. . Kedvenceim közé tartozik a " 12k vettem, de nagyon hálás vagyok, ha valaki sokszor elmondja, hogy igazából fele annyit sem ér" Tényleg így lenne? Csak az emberi természetnek mond ellent, ergo , valahol sántít a dolog. És még sok "tárgyilagos,önzetlen" érdekesség hangzott el , különösen ,amióta esünk.

#406458 taresz

Mit Nekem 15000.

"A végtelenbe és tovább" (Buzz Lightyear)

Én azért másképp gondolkodok/gondolkodtam, ha megengeded.

#406449 taresz Előzmény: #406419

Hathortól mit vársz? Lássuk be többen rúgtak bele nem kicsit, úgy hogy egyáltalán nem volt fair.

Tegnap vagy tegnap előtt meg lettem szólva, hogy amióta írogatok azóta mennek szarul a dolgok.

Megtisztelőnek érzem, hogy ilyen piacmozgató hatást tulajdonítanak Nekem, bár tőzsdei viszonylatban aprópénz amit betettem. Ez mosolyt csalt az arcomra pedig mostanság elég nehezemre esik vigyorogni.

A megszóláshoz visszakanyarodva. Ugyanakkora a "felelősség" emelkedést és esést jósolni is csak itt a lefele irányt sokan nem tudják feldolgozni. (én is nehezen, de fel kell mert benne van ez is). Többen akik azért jobban benne vannak a tőzsde világában azok is belegelhették az elmúlt időszakot, hát még Mi kicsik akiknek fingja nincs, csak innen-onnan összeszedett infók alapján döntünk/döntöttünk.

Formert nagyon valószínű, hogy a jó szándék vezérli, de időszerű lesz belátni, hogy most ez kevéske. Nemzetközi feeling-et nem tarthatja kézben.

#406448 VadSpeki Előzmény: #406442

Jaja, én is pont most olvastam. :-)

Így van, szerintem más piacokon is érdemes lenne ezt a short-tilalmat megfontolni a döntéshozóknak.

Nem is tartom normális dolognak ezt a shortolást, hisz a Cégérték ellen szól, és a stabil fundamentumokkal rendelkező cégek ellen ez egy támadás szerintem.

Én legszívesebben betiltanám örökre minden tőzsdén a shortolást.

A hitelminősítők... Na ezek sok szót nem érdemelnek, nem érdemlik meg, hogy sokat beszéljünk róluk. A hitelességükkel nagy problémák vannak, plusz szinte monopólium van a hitelminősítői piacon, hiszen a 3 nagy amcsi hitelminősítő uralja a piac 85-90 %-át, ha jól tudom. Meg már létrejött egy nagy kínai hitelminősítő cég is...

A lényeg, hogy azt mondom hajrá Berlusconi! Reméljük kemény szankciókat kapnak legalább Olaszországban a hitelminősítők! Na, ha ez bekövetkezik, erre inni fogok! :-)

E-Star, én már kivárom az egészet, úgy is 1-2 évre vettem a részvényeket, csak kicsit idegesítő, hogy 10 500-11 000 Ft között nyúltam bele, és nem pl. itt 8000-9000 Ft között. Már igazi stratégiai befektető lettem. Úgyhogy nyugalom, ki kell már ülni! Jó a Cég, majd egyszer beárazódnak a fundamentumok is!

A concorde-ügy idegesít, mert ha nincs ez a téma, akkor nagy valószínűséggel nem esünk ekkorát szerintem, sajna a pakkom egy részét dobtam pánikból pénteken...

#406442 Előzmény: #406330

Most olvastam,".Betiltják holnaptól a shortolást az athéni tőzsdén"

Talán máshol is ezt kéne. nem normális állapot, hogy a szarban érdekből lehessen manipulálni, hogy még nagyobb szar legyen. Lásd elemzések, hitel minősítők.

#406421 Nessuno Előzmény: #406419

Hathot nem biztos, hogy figyeli már tovább a pappert. Na meg most nincs is mit, teljesült a célára, kivárás lehetséges. Vagy egy rövidke vissza teszt...

A forgalom az nem kevés volt ma, lehetséges kényszerlikvidálások miatt is. Lehetséges az is, hogy mostanság van az utolsó esély ilyen alacsonyan enni? Only time will tell...

#406419 Pubertas Előzmény: #406362

Komolyan kíváncsi vagyok arra mi lesz ennek a vége.Én még mindig nem dobtam, és nem is fogom. DE 8200-ról pattant...Formerplayer is írta, hogy lehet 1 kör lefele a margin call-ok miatt.

Sokan vettek 8200 körül, azok mind eladták, félve a további eséstől, bízva abban hogy majd olcsóbban visszaveszik.

Hathor, mit látsz?

Formerplayer, mit gondolsz? Esztár ideges nem csöppet, az besztos!