Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mi lesz a CHF hitelesekkel - EURHUF/EURCHF = CHFHUF

Re: nincs cím

#407007 banyaiz Előzmény: #406978

Az avatarod mit tenne ilyen helyzetben? Szerintem azt mondaná svájci frank alapú hitelt most a népnek amíg akciós. :)

Hát, a svejciek, nem nag…

#406978 hosszhuszár

Hát, a svejciek, nem nagyon interveniálnak, szerintem nem is nagyon akarnak, csak szóban....

#406723 Előzmény: #406702

Ugye azt is tudod, hogy ez a pánik most arról szól, hogy aki AZT HITTE eddig, hogy van egy bőröndnyi pénze, az ott tart, hogy legalább egy szatyor pénze TÉNYLEG maradjon is meg?

Mert a ~CHF260 nagyjából ezt jelenti. Egyszerűen rettegnek attól, hogy ha most nem teszi át valamibe a bőröndnyi SAJTFECNIT, akkor később ennyi PÉNZT sem kap érte. EZ pedig - ebben a formában - öngerjesztő folyamat, amely azonban értelemszerűen ugyanúgy nem tarthat örökké, mint ahogy a részvények szarnyalása sem.

Azt meg tényleg túlzásnak tartom, hogy bárki komolyan azt higgye, hogy ez a "magyarok ellen" szól. Eszükbe sem jutunk, mi csak - szokásosan - úgy szívjuk meg ezt is, hogy a hasznából nem fogunk részesülni. Ahogy már írtam: Ha nem lett volna Magyarországon CHF/YEN hitel, igazából jót röhögnénk az egészen, mint ahogy az EUR hitelesek most is jókat röhögnek az úgynevezett "válságon".

Aki fizetőképes lakáshiteles, de most nagyon megnyúzná ez az árfolyam az nyugodtan kösse meg az árfolyamgaranciát és dőljön hátra. Persze tudom, vannak most olyanok is, akik látják azt a háttérben, hogy mivel nem jelentkeztek elegen az adósmentésre, ezért a kormány csinált egy ilyen árfolyamot, hogy minél többen vegyék igénybe... de talán errefelé ezt nem kellene.

Sziasztok. Azért ez már…

#406702 hosszhuszár

Sziasztok.

Azért ez már tényleg röhejes....

Sosem értettem, ha van valakinek, 1 bőröndnyi pénze, akkor miért kell neki még egy szatyorral mellé?

Főleg úgy, ezzel emberek ezreit teszi tönkre...

Mert, hogy ez pusztán spekuláció, abban biztos vagyok.

Remélem előbb, vagy utóbb utoléri a sors ezeket az embereket!!!

#405997 Kisember Előzmény: #405973

Minndenkinek szól!

Kérek mindenkit arra olvassa el Nouriel Roubini ( Dr Balsors) 2006-ban közölt publikálását!

Nagyon érdekes, hogy Ő már mindenkinek felhívta a figyelmét arra hogy ha folytatodik az akkor és az előtte folyosított hitelek mértéke a (azaz boldog boldogtalannak adtak hitel)

Akkor gazdasági válsághoz egyenes az Út ami be is következett 2008 Szeptemberében!

Olyan érdekes nem olyan érdekes hogy mindenkinek adtak hitelt autóra házra nulla befizetéssel!

Vajon ez volt a dolguk a bankároknak!?

Vajon az volt a dolguk hogy minnél tőbb embert berátsanak ebbe az egész hitel válságba hiszen ha sok ember benne van akkor addig Ők biztonságba vannak!

Hisz mindenki tudja a Bankszövetség elnőkének szavait:

Idézem:- Ne gondolja senki hogy nem kell kifizetni a hitelét mert ha kell a nyugdijból vonjuk le

Lehet hogy a bankok félnek

Mert aki támad az nagyon fél

Azt javaslom vigyük be a kocsikulcsot házkulcsot Tv stb a bankoknak nézzük meg mit tesznek majd

Legyen ez a nap 2011.08.20

Államalapítás éve. vagy az új kor kezdete.

Legyen egy olyan tüzijáték ahol a bankokat lőjük ki!!!!

#405986 Kisember Előzmény: #405973

Minndenkinek szól!

Kérek mindenkit arra olvassa el Nouriel Roubini ( Dr Balsors) 2006-ban közölt publikálását!

Nagyon érdekes, hogy Ő már mindenkinek felhívta a figyelmét arra hogy ha folytatodik az akkor és az előtte folyosított hitelek mértéke a (azaz boldog boldogtalannak adtak hitel)

Akkor gazdasági válsághoz egyenes az Út ami be is következett 2008 Szeptemberében!

Olyan érdekes nem olyan érdekes hogy mindenkinek adtak hitelt autóra házra nulla befizetéssel!

Vajon ez volt a dolguk a bankároknak!?

Vajon az volt a dolguk hogy minnél tőbb embert berátsanak ebbe az egész hitel válságba hiszen ha sok ember benne van akkor addig Ők biztonságba vannak!

Hisz mindenki tudja a Bankszövetség elnőkének szavait:

Idézem:- Ne gondolja senki hogy nem kell kifizetni a hitelét mert ha kell a nyugdijból vonjuk le

Lehet hogy a bankok félnek

Mert aki támad az nagyon fél

Azt javaslom vigyük be a kocsikulcsot házkulcsot Tv stb a bankoknak nézzük meg mit tesznek majd

Legyen ez a nap 2011.08.20

Államalapítás éve. vagy az új kor kezdete.

Legyen egy olyan tüzijáték ahol a bankokat lőjük ki!!!!

#405973 Kisember Előzmény: #405908

SZia Karessz !

Szép napot mindenkinek!

Szerintem le kellene rakni az Éppen aktuális autót a Bankok elé és csesszék meg az autóikat!

Abszurd ez ami kialakult a törlesztőrészletekkel!

Én legszívesebben a bank elé leraknám a kocsit aztán azt csinálnak amit akarnak!!!

holnap szerintem megint …

#405908 Karesssz

holnap szerintem megint be lehet kapcsolni a biztonsági öveket a CHF/HUF keresztárfolyamnál! Szerintem 260 a következő szint, ami 1-2 nap alatt meg is lesz!

Re: Mit tippeltek a EUR/CHF aljár?

#405102 ikszf Előzmény: #405096

0,8x még mindig :)

de nem egyből, hanem előtte visszamászik 1,23 körülre

Mit tippeltek a EUR/CHF aljár?

#405096 Karesssz

Mit tippeltek a EUR/CHF aljár?

Az én nyitó tippem: 0,98

#404988 Amatoregy Előzmény: #404969

ez is egy strat. Egy instrumentumba max a tőke 5 %-a megy. Kiütés közeli certibe max 2 %.

A stop a kiütési szint. Ha meg megy egy kiütés közeli certi simán dupláz. Akkor a nyereség a tőke 4 illetve 10 %-a.

#404968 Balázs István Előzmény: #404966

Úgy nem gond, ha pobjedás fityeszesek állnak valaki mögött. Már időszerű lesz nekem is néhány erős ember után nézni... :DDD