Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: Leminősítette az USA-t az S&P

#406065 Előzmény: #405752

"Nem látom ennyire rossznak a helyzetet. Amióta ember van ezen a földön ez még mindig talán a legélhetőbb világ. Adósságot is sok szempontból lehet nézni. Rossz amikor törleszteni kell, jó mikor hazamegy a polgár a saját házába , a saját autójával, amit ha valaki nem ad neki hitelt a kis fizujából lehet nyugdíjas korára sem szed össze. Történelmet végig nézem nem élünk olyan rossz világban most. Persze mennyire fenntartható, és mennyire javítható az más kérdés.

Most nem azért, de pontosan leírtad a bábszínházat és annak a működését. A valóság ugyanis ez:

"Az uzsorát is sok szempontból lehet nézni. Rossz amikor törleszteni kell, még rosszabb, amikor bajba kerül valaki, de végülis áltathatja magát az adósrabszolga, hogy hazamegy a háznak látszó uzsorájába, hogy lássa az autonak látszó uzsoráját, amibe már benzint sem tud tölteni, miközben fűteni sem tud, és mindezt elkerülhetné, ha senki sem adna neki UZSORÁT, mert akkor a kis fizujából nyugdíjas koráig simán ellehetne egy jobb főbérletben és egy használt autoval, amit fűteni és használni is tud."

EZ a jelenlegi reális életszínvonal, nem a "saját auto, saját ház". Akkor a tiéd valami, ha KI VAN FIZETVE. Ahogy a klasszikus matrica mutatta tíz évvel ezelőtt a Skodák hátán: "Lehet, hogy ez az auto öreg, de ki van fizetve öreg".

Valaki leélheti az életét szerényen ÉS SZABADON, és valaki leélheti úgy, hogy adósrabszolgaként hitegeti magát, hogy milyen szép is ez a világ.

Re: nincs cím

#405993 banyaiz Előzmény: #405948

:)) ezen most jót mosolyogtam, telitalálat a részedről, tényleg még ez hiányzik a boldogsághoz. Kellene még vmi hír pl Obama kiskutyája elkapta a szumátrai dzsungellázat, gyászban a nemzet, vagy vmi hasonló.

Érdekes dolog ez a tőzsde, és a hozzá kapcsolódó híráramlás.

#405950 BudFox Előzmény: #405948

Elég a republikánusok is :D

áldom az agyamat hogy pénteken volt merszem a sok shortomat tovább vinni...

pénteken lezártam egy üzletet : 21.210 - 19.850 is short.

újranyitva 19.510 -en...

megint kár volt kiugrani...most már nem fogok kiugrani.......ha nagy esés lesz..akkor úgy állítom be a Stop ot hogy nullszaldós legyen, ha kiszállok...ha nagyon megindulna valami felfele...

megvárom a zuhanások végét...

#405948 Krumenaker Előzmény: #405947

Igazi zsigeri, nyüszítős pánikra van kilátás.

Valami ismeretlen vírus nincs a láthatáron, amivel ijesztgetni lehetne? :)

#405930 Hathor Előzmény: #405928

161.8as fibon piheg péntek óta az árfolyam, azt letörve majd mehet lejjebb egy szinttel.

Indikátorok túladott zónába értek és itt a fibo!

Érdemes figyelni!

Olaj is esett 3%-ot ha jól látom, akár csak 2008-ban.

#405929 banyaiz Előzmény: #405918

Nem vagyok benne biztos, könnyen lehet kivárnak inkább augusztus végéig mire megy a piac. Persze ha nagy hozamemelkedés jön államkötvényeknél valószínű lépnek, vagy nagy pánik tőzsdéken. Viszont az sem hiszem nagyon tetszik nekik, hogy amint kifut a QE minden összefossa magát, lehet úgy vannak vele álljon már most meg a lábán aztán max a tőzsde lejjebb lesz 20-30%-al majd lenyugszik. Fene tudja mi jár a fejükben, jó lenne tudni. :)

#405927 Alexander Előzmény: #405926

Köszönöm szépen, jó éjt. (sorry az offért)

1250-120= 1330? Hm, egy zsidó vicc jut az eszembe.

szóval olyan 1130 lesz.

Kérdik a kisfiút az iskolában:

-Mennyi 2+2?

- hát az attól függ, hogy adok vagy veszek? ;)

#405926 Hathor Előzmény: #405924

Fent van a kép blogban, célárat nem írtam.

S&P, DAX tetők című blogom.

Fejből mondom: 1370-1250= 120

1250-120=1330

Na de ez kb ár, nem néztem meg a képet csak fejből nyomom, holnap keresek hozzá arra még támaszokat, előző alj, tető, vagy fibot. Ennek ellenére Bear piacra rendezkedtem be nyakvonal letörésétől!

#405925 Hathor Előzmény: #405922

Na idő közben pénteki szint alás szúrt a futi. Nem követem már a perces grafikont, inkább lefekszem..

Yo8!

#405923 banyaiz Előzmény: #405920

Nézd 30 pontot kb 1 perc alatt mozdulhat ellenkező irányba is, ha a Fed lép, sőt többet is. Kérdés mi jár a fejükben.

Csütörtökön EKB nem akart lépni kötvényvásárlás ügyben, piac büntetett, eltelt 3 nap és máris hajlandók venni. Addig esünk amíg ki nem kényszerítik a QE3-at Fedből.

#405922 Hathor Előzmény: #405919

Láttam, még a linkedet is, nem nagyon érdekelnek a hírek, inkább a reakciók.

Mondjuk egy USA leminősítés érdekel hírben.

A különböző megmentő akciók kezdeményezése nem.

Végtére azt sem mondtam még, hogy 11éve nem esett ekkorát az Izraeli tőzsde :)

NA de ez sem érdekel engem különösebben.

Ja egyébként nálam fordítva van! A fibokból lesznek a hírek ,-)

#405920 Hathor Előzmény: #405915

Nálam alakul egy kis dupla top megint rövidbe, így mehet le, ha letöri pénteki aljat, közel van hozzá. 1197-1166Kb le a nyitó. 30pont? mi az mi? :)

#405919 hosszhuszár Előzmény: #405917

TA mágus, itt vannak a hírek jobb oldalt, néha, két fibo között oda is pillanthatnál, mert a hírekből lesznek a fibó szintek..))