http://stooq.com/q/?s=es.f&c=1d&t=l&a=lg&b=0
AZ SP futures -2.7 % on tanyázik...na ilyet se láttam a legutóbbi összeomlás óta....le is fotózom gyorsan....ma mészárlás lesz mindenhol..
http://stooq.com/q/?s=es.f&c=1d&t=l&a=lg&b=0
AZ SP futures -2.7 % on tanyázik...na ilyet se láttam a legutóbbi összeomlás óta....le is fotózom gyorsan....ma mészárlás lesz mindenhol..
161.8as fibon piheg péntek óta az árfolyam, azt letörve majd mehet lejjebb egy szinttel.
Indikátorok túladott zónába értek és itt a fibo!
Érdemes figyelni!
Olaj is esett 3%-ot ha jól látom, akár csak 2008-ban.
Nem vagyok benne biztos, könnyen lehet kivárnak inkább augusztus végéig mire megy a piac. Persze ha nagy hozamemelkedés jön államkötvényeknél valószínű lépnek, vagy nagy pánik tőzsdéken. Viszont az sem hiszem nagyon tetszik nekik, hogy amint kifut a QE minden összefossa magát, lehet úgy vannak vele álljon már most meg a lábán aztán max a tőzsde lejjebb lesz 20-30%-al majd lenyugszik. Fene tudja mi jár a fejükben, jó lenne tudni. :)
Bocsi, idő közben javítva lett, ameddigre leírtad ,-)
Képet csak megcsináltam!
Köszönöm szépen, jó éjt. (sorry az offért)
1250-120= 1330? Hm, egy zsidó vicc jut az eszembe.
szóval olyan 1130 lesz.
Kérdik a kisfiút az iskolában:
-Mennyi 2+2?
- hát az attól függ, hogy adok vagy veszek? ;)
Fent van a kép blogban, célárat nem írtam.
S&P, DAX tetők című blogom.
Fejből mondom: 1370-1250= 120
1250-120=1330
Na de ez kb ár, nem néztem meg a képet csak fejből nyomom, holnap keresek hozzá arra még támaszokat, előző alj, tető, vagy fibot. Ennek ellenére Bear piacra rendezkedtem be nyakvonal letörésétől!
Na idő közben pénteki szint alás szúrt a futi. Nem követem már a perces grafikont, inkább lefekszem..
Yo8!
Nézd 30 pontot kb 1 perc alatt mozdulhat ellenkező irányba is, ha a Fed lép, sőt többet is. Kérdés mi jár a fejükben.
Csütörtökön EKB nem akart lépni kötvényvásárlás ügyben, piac büntetett, eltelt 3 nap és máris hajlandók venni. Addig esünk amíg ki nem kényszerítik a QE3-at Fedből.
Láttam, még a linkedet is, nem nagyon érdekelnek a hírek, inkább a reakciók.
Mondjuk egy USA leminősítés érdekel hírben.
A különböző megmentő akciók kezdeményezése nem.
Végtére azt sem mondtam még, hogy 11éve nem esett ekkorát az Izraeli tőzsde :)
NA de ez sem érdekel engem különösebben.
Ja egyébként nálam fordítva van! A fibokból lesznek a hírek ,-)
Nálam alakul egy kis dupla top megint rövidbe, így mehet le, ha letöri pénteki aljat, közel van hozzá. 1197-1166Kb le a nyitó. 30pont? mi az mi? :)
TA mágus, itt vannak a hírek jobb oldalt, néha, két fibo között oda is pillanthatnál, mert a hírekből lesznek a fibó szintek..))
nyitásukig meg lesz, szerintem, nem kockáztatnak...
Itt jártunk már péntek du-án is emlékeim szerint.
Egy ilyen EKB jellegű bejelentés hasznos lenne a FED részéről is, az lenyugtatná a kedélyeket. Gondolom kivárnak mit művel a piac. Ha nagy pánik lesz kénytelenek lesznek lépni vsz.
jöhet itt még fordulat....
ázsia tuti beesik, de europa, usa nyitásik, még lesz egy pár közlemény, szerintem...
1166on nyitott S&P futi,
Lassan kész is lesz a fej-váll célára..
na azért még van vagy 30pont kb.
Nah mindenki alszik??
Kellene ide is lájk gomb :)
Ennek öszintén örülök, nem lenne jó senkinek ha lenne egy rakás értéktelen papírja, vagy akár a számitógépe képrenyőjén bámulná hogy van sokszámjegyű értékpapírszámlája ami zárolva van, és lassan éhen hal a gépe előtt...
http://www.portfolio.hu/gazdasag/lepett_az_ekb_itt_a_kozlemeny.153467.html
Lépett az EKB, itt a közlemény!