Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: ideje venni?

#406006 Pubertas Előzmény: #405981

Hathor, szerintem se hagyd abba, sokaknak kell az objektív látásmód. Meg ha ezzel akarsz foglalkozni, akkor sajnos ezeket is meg kell szoknod. Az emberi természet már csak ilyen.Sokszínű:-)

#405984 Bendeguz Előzmény: #405981

koszi! remek... :(

a korabbi hozzaszolasokra csak azt mondom, amit eddig is. nagyon koszi az elemzeseket, ne hagyd abba, de azert a csaladi ebedet ne add fel emiatt. raer 1 oraval kesobb is :)

a fikazok helyre lettek teve, a negativ kritikat pedig el kell fogadni, vagy meg kell cafolni. szoval csak igy tovabb!

#405983 Pubertas

csak szólok, hogy innen fordulni vélem, eladó kiállt. az az 1000 db-os meg ha nem lett voléna moho, megvehette volna a 8800-as pakkot, most már csak mozizhat, meg mehet az ár után

#405980 Pubertas Előzmény: #405967

Micsoda? ennyiért? még jó h kikapják, ingyen van! Kikapnám én is, de minden pénzemmel már benne vagyok. Amúgy meg már vennék mint a fruttit....az enyémet biztosan senki sem kapja meg 14000 alatt, ha kell, várok rá 1 évet is.

#405969 Bodzaszedő Előzmény: #405964

Az,de csak az megérdemelné,hogy 8501-en adja is el.Ettől függetlenül maradna az ár 8800.Úgy látom vevő is van

#405964 Pubertas Előzmény: #405869

Szép kis nyitásnak nézünk elébe, egy kedves berakott 8800ra 2010 darabot.Ja,már van aki 8501-en is adna 3 darabot.a kis béna.

#405869 taresz

"szerintem a pozíció egy vélemény, amit ír, az is egy vélemény, és úgy lenne egészséges, ha szinkronban lenne a kettő. "

Fontosnak tartom megjegyezni, hogy pozícióból írtam amit írtam (jelenleg -25%), de a véleményemet igyekszem pozíciófüggetlenül kialakítani. Azért mert az érdekem azt kívánná, nem fogok emelkedést jósolni.

Ezt a hibát nem követném el.

Azt viszont nem hiszem, hogy csak én olvasok gazdasági irányú híreket. A VL-ben kicsit szkeptikus vagyok, de a W csak egy karnyújtásnyira van.

Köszönöm, hogy szólhattam.

#405797 Bodzaszedő Előzmény: #405792

Hagyjátok már Hathort! Had elemezzen! A technikai elemzés nem jóslás a jövőbe,hanem következtetés grafikon segitségével az árfolyam mozgása és egyéb körülmények figyelembevételével.Szerintem igen jó elemzéseket csinál.Legföljebb nehéz tudomásul venni

#405796 matgab

Gondolkozzunk pozitívan:

Most leminősítették az USA-t, a szaudi tőzsde, mint egyetlen most nyitvatartó tőzsde 5%-ot esett.

Nem lennék meglepve, ha mi is esnénk legalább ennyit, és lehet, bizony, hogy az Estar is akár 10%-ot is.

Tehát Vadspeki lehet, hogy hétfőn örülni fogsz annak, hogy most eladtad és szinte biztos, hogy olcsóbban is vissza tudod venni a pakkod.

Mi meg örülhetünk, hogy még ennél is olcsóbban tudunk majd venni a virtuális pénzeinken!

#405792 Muskatli Előzmény: #405788

:) de sajnos Te sem nem értettél meg, pedig magyarul írtam.. lszi TE IS olvasd el még egyszer amit írtam... én NEM azt mondtam, h a piacot befolyásolni akarja Hathor, hanem hogy ha van vesztenivalója, akkor tudom komolyan venni az elemzését. A KBC meg a többi azért kapja a fizetését, h elemzéseket írjon, Hathor PEDIG NEM. MOSTMÁR REMÉLEM ÉRZED A KÜLÖBSÉGET ÉS AZT AMIRE CÉLOZNI AKARTAM!

Ennyi sör után remélem nincs harag... :)

Re: E-Star

#405790 VadSpeki Előzmény: #405786

Szia, üdv.! Köszi a biztatást!

Figyelj, azért, ha itt bebizonyosodik a piacbefolyásolás, akkor szerintem nem kell föladnia senkinek.

Igen, nem tartott senki pisztolyt a fejemhez, de azért szerintem más is megijedt ilyen nagy mínuszokat látva és könnyen gondolhatta, hogy valami nagy baj lehet netán, főleg úgy, hogy az összes többi nem esett ekkorát. Legfeljebb sokan nem adták el, de aki meg pánikolt kicsit és valamennyit eladott az miért ne meríthetné ki a jogi lehetőségeket?

Főleg, hogy a lényeg, nem csak a kisrészvényeseknek rossz ez, hanem a részvényesi érték ellen irányult, láthatod a Cég hivatalos közleményét, nekik sem tetszik ez a helyzet, mivel azért a külföldi intézményiek 10 000 Ft-on jegyeztek nemrég.

A Cég pedig 10 200 Ft körül kötötte át a részvényeit határidőr, 120 000 db-nak megfelelő mennyiséget, plusz saját részvényeket is vett pár hete 10 200 Ft-on. Szóval szerintem a Cég sem örül ennek.

Na mindegy, bárki bármit is mond, én intézkedni fogok az biztos. Nyilván akkor a legjobb, ha több károsult részvényes fog össze.

Üdv.!

#405788 Nessuno Előzmény: #405785

Pár sör után sem kéne ilyeneket írnod! Sem a KBC, a Profitline, vagy a többi elemző sem azért ad ki elemzést, hogy ezzel befolyásolja a kereskedést! Elég érdekes lenne, hiszen millió meg egy elemzés van naponta, melyiknek hinnél? Na meg utólag lehet sok mindent mondani. Egonnak sem jött be sok elemzése, meg a többiek is tévedhetnek vagy valami változtat az alakzatokon, szóval nem egyszerű.

A gáz csak akkor van, ha másnap valaki azzal jött, hogy "tegnap megmondtam". Na az nem szép, mert ha tévednek, akkor mi van? Nincs elnézést vagy ilyesmi! Max. magyarázat. De ez alapján kereskedni sem 100%, hiszen akkor mindenki így nyomná és kiismerhető lenne a tőzsde :)

#405787 VadSpeki Előzmény: #405719

Szia, üdv.!

Ami engem illet a noname-es jelző miatt bocsánatot kérek Tőled. Nem akartam, csak azt is figyelembe kéne venni, hogy itt a legtöbb részvényes magasabb árakról, 10-11 ezer Ft környékén vásárolt, vagy fölötte, és tudod, ha jön sok ilyen negatív elemzés, az Neked sem lesz jó a végén, mert hiába veszel mondjuk 8000 Ft-on, ha valaki pánikol, és eladja mondjuk 7500 Ft-on, vagy 7000-en, akkor már Te is bukóban leszel, szóval nem kéne egy ilyen negatív láncfolyamatot elindítanod, érted gondolom.

Ha a kis-közepes részvényesek keményen tartják pakkjukat, már aki nem pánikolt pénteken (én csak egy részét adtam el megijedve, szerencsére nem mindet) akkor az Neked is jó, mert a végén Te is nyersz rajta. Elemzést csinálhatsz persze, nyugodtan, csak tudod a Concorde-os téma után kicsit úgy tűnik, mintha valakik tényleg csak azért csinálnák ezt a dolgot, hogy itt mindenkit megijesszenek és olcsón részvényhez jussanak...

Szóval PEACE!

Egyébként fundamentálisa is megy az elemzés Neked? Úgy is elemezd a részvényt, érdemes!

EETEK akvíziciót is számold bele, mivel le lett zárva pénzügyileg az akvizíció.

Re: E-Star

#405786 Nessuno Előzmény: #405781

Hajrá, igyál valamit!

Ha eladtad, az a te felelősséged! Még ha a PSZÁF el is marasztalná a CD-t, akkor sem fognak neked vagy bárki másnak jóváírni semmit se. Ez nem így működik! Senki nem tartott pisztolyt a fejedhez, hogy add el. Sajnálom a veszteséget realizálókat, de szerintem lesz lehetőséged visszavenni kb. ezen az árfolyamon. Szóval ismételten nyugalom.

#405785 Muskatli Előzmény: #405773

Lassan le is zárhatánk a Hathor témát, de engedjetek meg még egy utolsó észrevételt....

Amellett, h minden tiszteletem felé, mégis Ő kicsit nekem olyan, mint az egyik ismerősöm, aki egy olyan versenyen ért el pár évvel ezelőtt nem első, de kiemelkedő (100% feletti hozammal) eredményt ahol VIRTUÁLIS PÉNZZEL kellett JÁTSZANI... azt mondta h Ő A CSÁSZÁR...iröhögtem, mert VALÓS pénzzel, persze azért bukóan volt.... szerintem nem mindegy, h valaki VALÓS pénzzel (saját ****ával) veri a csalánt vagy csak úgy a nagyvilágba lövöldözi az "elemzésit"... mert a KETTŐ KÖZÖTT SZVSZ ÓRIÁSI A KÜLÖNBSÉG.... tehát ha Harthor annyira komolyan gondolja az elemzéseit, ÉS HISZ BENNE, akkor hajrá shortolja, amíg ezt ne teszi, addig bármilyen elmzése csak lövöldözés a nagyvilágba, ami vagy bejön vagy nem...

sorry pár sört már ittam, de attól még így gondolom...

#405784 VadSpeki Előzmény: #405701

Üdv. Formerplayer!

Jó látni itt Téged! Nem vagy egyedül a beragadással, én is beragadtam a pakkom másik részével, az egyik részét meg sajnos tegnap eladtam, megijedve ettől a nagy eladási hullámtől.

Tőled kérdezném, hogy mit gondolsz a Concorde-os témáról??

A károsult kisrészvényesek csatlakozhatnak vagy/és kezdeményezhetnek bármilyen jogi lehetőséget? Most jó lenne összefogni szerintem a részvényeseknek, már akit érint a tegnapi nap, és netán pánikolva eladott. Privát e-mailben beszélhetnénk majd erről?

Mindenképpen érint minden részvényest, mert a valós, pánikoltatás-Concorde előtt stabilan visszahúzták 10 000 Ft környékére a részvényt még a legnehezebb napokon is.

Most meg zártunk 9000 Ft-on, és jöhetnek netán negatív technikai elemzések, hogy akkor most lemegy majd 8000-re, meg 7000-re, stb. Szóval ez nekem kicsit összeesküvésnek tűnik, hogy valaki elindít egy pánikoltatást, majd jönnek a héják és csatlakoznak... egyre alacsonyabb célárakkal... (persze elemezni lehet, de a Concorde-os jelenség után, nem illene direkt lehúzni az árfolyamot senkinek)

Szóval az eredeti állapotot kellene visszaállítani minden szempontból.

Kellemes hétvégét kívánok Neked is!!

Majd alakul itt minden, csak türelem kell szerintem és kis összefogás.