A tegnapi nap elég rosszul sikerült a részvényünk árfolyamának szempontjából.
Ez pedig egyenesen felháborító, üzletileg is etikátlan, amit ez a szemét Concorde művelt! Egyértelmű, hogy ez indította el a pánikeladásokat, - 12 %-on is megfordult az E-Star!
A csütörtöki napon az összes többi BÉT-részvény kisebb, inkább nagyobb eséseket szenvedett el, ezen a csütörtöki napon 3-4 ezer db volt az E-Star forgalma, és záróban 200 db-os vétellel kereken 10 000 Ft-on zárt, biztos emlékeztek rá. No akkor pániknak semmi jele nem volt a részvényünk szempontjából, annak ellenére, hogy a többi részvényt sokkal nagyobb %-os mértékben adták már ezen a napon és az előző napokon is.
Igaz a Dow Jones nagy buktát szenvedett el, de pénteken, azaz másnap az OTP legnagyobb esése napon belül - 6 % körül volt, majd szépen visszakorrigált, meg lehet nézni, hogy az összes többi részvény nem esett akkorát mint az E-Star. 2-3-4 %-os mínuszok voltak.
Míg az egyik legstabilabb fundamentumokkal rendelkező részvénynél, az E-Starnál nap közben - 12 %-on is járt az árfolyam és pánikeladások indultak el, nekem úgy tűnt.
Pedig a negatív globális hangulat ellenére is kimondottan jól tartotta a héten magát, 10 000 Ft közelébe mindig visszahúzták.
Azaz ezekből logikusan következik, hogy valaminak el kellett indítania ezt a pánikolás a részvényünkben.
A Concorde itt a fő hibás, és ez teljesen erkölcstelen és igazságtalan amit csinált, valótlan tényeket állítani és eladásra minősíteni az E-Start mindenféle elemzések nélkül, ez már tényleg durva és felháborító! A részvényesi értékteremtés elleni durva támadás szerintem!
Biztos bukhatott ezen a napon akár több kisrészvényes is, személy szerint én buktam is sajnos, mivel azt hittem valami baj történt netán a Cég körül ilyen eladások láttán, megijesztett ez a nagy pánikeladási hullám, tényleg nagy mínuszban volt a részvény,
Megijedtem sajnos...
Ez a Concorde-os téma könnyen lehet szándékos piacbefolyásolás, jól gondolom? És, ha bebizonyosodik ez, akkor a károsult részvényesek (bizonyítva dokumentumokkal eladásaikat természetesen, stb.) ugye kártértrésre jogosultak lehetnek?
Mit gondoltok erről?
Szerintem össze kéne fogni a részvényeseknek, főleg akik károsultak emiatt, és netán pont pénteken pánikolva eladták részvénypakkjuk, vagy/és egy részét.
Meg ki tudja még hányan hányan olvashatták (vagy elég, ha hallották ismerősüktől, szájról szájra terjedve a téma, és egyből láncreakciót kiváltva kész a pánikeladási hullám)) ezt a Concorde-os félrevezetést és emiatt adták el részvényüket???
Szóval mit gondoltok erről? Valahogy a jogorvoslati lehetőségeket igénybe kéne vennünk és a Concorde-dal szemben jogi úton fellépnünk!
Hála Istennek az E-Star menedzsmentje gyorsan és ügyesen reagált Hivatalos közleménnyel, ezt én is olvastam. PSZÁF-vizsgálat? Elég, ha az E-Star menedzsmentje, vezetői fordulnak a PSZÁF-hoz? Vagy jobb, ha több kisrészvényes is bekapcsolódik?
Mit gondoltok erről??
Előbb sajna nem tudtam írni, teljesen kész voltam a tegnapi nap miatt, jól el....ták a kedvem és a hétvégém ezek a.....!!! :-(
Az üzleti világban is nagy szükség van az erkölcsökre, a becsületességre szerintem, a mostani válságból is emiatt van, mert sokan sajnos csak önzően a saját érdekeiket nézik és gátlástalanul beletaposnak a másikba, és én azt vettem észre, hogy világszerte komoly támadás indult az értékek ellen, a valós fundamentumokkal szemben, legyen akár szó egy európai államról, vagy akár egy stabil fundamentumokkal rendelkező cégről.
Kellemes hétvégét Mindenkinek! (Már amennyire kellemes lehet a tegnapi nap után)
Lehet be kéne rúgni ma is, attól talán jobb lesz az ember kedve! :-))