Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: ideje venni?

#405668 Hathor Előzmény: #405667

Szerintem először el kell döntenie az embernek, hogy merre trendel a piac, milyen kilátások vannak a következő hónapokra.

Utána jön a kockázatvállalás, hogy ki mit kezd a kimatekozott eredményből.

Nem akarok konkrétumot írni, nehogy befolyásoljak.

Utána mondjuk át kell gondolni, mert itt kérdés, hogy a nagyok miért nem állnak alá, hogy egy kezdő eső trendben miért érdemes 9Kn vásárolnia a nagybüfinek, amikor még fordulatra utaló jelet nem látni.

Attól mert kisbüfi nem ad el, mert ennyiért most nem ad el, attól nem fog felfele menni az árfolyam. Át kell gondolni mi van, ha olcsóbb lesz az árfolyam? 5Kn is tudjátok-e tartani?! Vagy akkor segítetek be az eladásba? Ezeken kell gondolkodni.

Mint írtam 8000-8200on (hozzáteszem, ha oda esünk! szerintem igen), akkor megfogja-e az árfolyamot az esés? Várjuk meg a hétfőt, addig még sok minden történhet.

Egyébként kiraktam Blogba, hogy USAt leminősítették ma hajnalra.

Lehet másképpen jön le, de egyébként segítő szándékkal írok.

#405667 Pubertas Előzmény: #405657

Az én fantáziámban az van, hogy egy ekkora lenyomás után még egy darabig itt fogják tartani az árat, nem nagyon hagyják emelkedni.Mintha valami miatt még nem lenne itt az ideje.

Talán más részvényt kell most nyomatni, majd utána mehet ez is? nem látunk bele a nagyok fejébe.

Az általad emlegetett nagy vevők ilyen nyomott áron miért mem kapkodnak a részvény után? erre mi a magyarázat?

#405660 Nessuno Előzmény: #405657

A Concorde is nagyon lazán, pont a mai napra időzítve, főleg a külföldieknek címezve és még nagyobb pánikot keltve a pánikban írhatta ezt. Kár, hogy a magyar hatóságok szart sem érnek és nem fogják őket elmarasztalni, hiszen nem bizonyítható (legalábbis nehéz lesz). Na meg ha el is marasztalnák őket, ez sok embert (pl. azokat akik ma eladták) már nem vigasztal.

A lényeg, hogy MA200 alatt vagyunk, nem kis forgalom volt az esésben, de ma Amerika 18 óra után megfordult. Remélem, hogy ez majd hétfőn azért látszódni fog ill. hétvégén még hoznak pár piacnyugtató, spekuláns üldöző (értsd shortra hajtó) intézkedést.

#405657 Formerplayer Előzmény: #405648

Írtam egy komolyabb hozzászólást, nagyjából 40 sor,de eltűnt, s nincs kedvem az egészet újra gépelni..

Lényeg, hogy a sértődött, bosszúálló, közel-keleti gyökerű Concorde, mivel kiesett az elmúlt évek tranzakcióiból(Rv kibocsátás, kötvényprogram) s ezzel elesett egy kb 100 milliós jutalékú biznisztől, elérkezettnek látta az időt a bosszúra..Hiába, a bosszú népe..

Hogy a hitelszűke a BÉT-en csak az E-Start érinti? Aham..Pont egy sikeres, 700 millió kibocsátás után?5%-os Dow esés után ezt fontos bejelenteni?--Főleg, hogy az Eetek-et már kifizették, a többi meg rendesen termeli a zsetont...

Azért annak örülök, hogy lesz alkalmuk elmagyarázni a PSZAF-nak, hogy valótlan tényeket kritikus időszakban beállítva, a szakmai minimumokat sem betartva miért is igyekeztek oly nagyon a piacot manipulálni?

Magáról a piacról: még hétfőn lehet egy lekör a margin call-ok miatt, de ma sem volt és a közeljövőben sem lesz, ilyen árszinteken koncentrált intézményi eladás. A kifeszített tőkeáttételes, remegő kezű kisbüfiket szóratták ki ma, de ez láthatólag nincs a management ínyére..S ebben azt hiszem, a több nagybüfi is partnerük lesz..A többit mindenkinek a fantáziájára bízom...

#405648 egyetleneim Előzmény: #405520

Ha már techno akkor Hathor azt is tudod ugye, hogy a 200 napos alapján kereskedni manapság már nem életbiztosítás.

#405647 taresz Előzmény: #405642

Akkor hó végén majd látjuk mi lett belőle. Addigra talán egy q2-t is sikerül összeszögelniük.

#405643 Előzmény: #405642

. "A EETEK megvásárlásához az E-Star-nak több forrás áll rendelkezésre: a magyarországi kötvényprogram, készpénz és gondolkodnak euró bankhitelen is"

#405641 taresz Előzmény: #405639

"Nem emlékszem, hogy hónapban határozták meg."

Pedig volt valahol a shortfolio hozta le a hírt. Ne kelljen visszakeresne.

Én azért a "Profit Warning"-ot lehet nem lőttem volna be, nyár elején.

#405640 Muskatli Előzmény: #405624

Én mondjuk 100 az 1-hez arányt raknek a nem kispályás tervek versus finanszírozási problémákra, de ha elolvasod a közleményt, akkor le is van írva, h "finanszírozása több lábon áll... ... stabil es mind rövidtávon mind pedig közép távon biztosított"..... és én el is hiszem ezt NEKIK!

Nekem szimpatikus a közlemény, es ahogyan ezt a menedzsment kezeli.

#405639 Előzmény: #405628

Nem emlékszem, hogy hónapban határozták meg. Az árfolyam tényleg siralmas, de semmi köze nincs a Cég vélt "kudarcaihoz" Okok, a teljesség igénye nélkül: rosszul értelmezett első negyedévi jelentés, amit túl lihegtek, ( sajnos én is) és kicsit megelőzte az árfolyam a korát. Pénztárak átadás előtt ki tudja kinek, mennyit , mennyiért. Egy bizonyos tulajdonosi kör minden rezdülésre vagy anélkül is könnyen dobta, hiszen nagyon nagyon olcsón vette anno. Beszélhetünk még a jellemző népi mentalitásunkról, az " úgysem sikerül nekik" örökzöldről.

És még itt van a rettegés attól, hogy nagyeszű pártunk és kormányunk eltékozolja a nála lévő részt. Ehhez vegyél még egy kis világ hisztériát...

A fentiek egy percig nem mondanak ellent annak, hogy a Cég jó , és sokkal többet fog érni a papír.

Ezek az esések a cég hat…

#405632 Bodzaszedő

Ezek az esések a cég hatijainak se tesznek jót ha nem megy vissza az ár.Mennyin is kötötték át legutóbb?

#405630 Legend81 Előzmény: #405628

Egy ismeretlent feloldanék taresz, a Bonafarm azért nem vesz fel OTP-s hitelt, mert Csányi nem finanszírozhatja a saját cégét az általa vezetett bankon keresztül.

#405629 taresz Előzmény: #405627

Azért jó pesszimistának lenni, mert csak pozitív csalódás érheti az embert.

#405628 taresz Előzmény: #405625

Megvették EETEK-et szőröstől bőröstől, és tervek szerint 3 hón belül értékesítik a felesleget. Na ez még megvan, mivel nem volt hír az eladásról. Az abból "befolyt" pénz még hiányzik, legalább annyira mint a hír nekünk.

Kötvénykibocsátások egymásba érnek. Bankokkal tárgyalnak.

Mikor megy bankba a jó ember? Ha hitel kell. OTP kiszáll? Lehet?

Nem tudom, de jel, hogy Csányi a Bonafarm csoport fejlesztéséhez nem a sajátját használja. (Nem tudom indokolni miért.)

Sok pénz folyt be a cégbe ilyen-olyan formában és nem tudunk semmi újat. Ez megint csak gyanús nekem. Vagy Neked van igazad és tényleg valami nagyot akarnak villantani, vagy baj van, nem kicsi.

Ezek csak feltételezések és kárálásnak hathatnak.

DE!

Ha vissza olvasod az elmúlt 2 hónapi hozzászólásaimat és összehasonlítod az árfolyammal akkor az eddig engem igazol.(sajnos)

Bár tévedtem volna és együtt örömködhetnénk.

Elrontottam akkor mikor 10900 környékén Otp 5%-ot dobott, kölcsön adott vagy mit tudom én mi lett már vele. Ott kellett volna dobni.(utólag persze okos az ember)

Valami nekem kezd büdös lenni.

Ha Hathor szerinti SRV igaz lehet, az viszont dicséretes. (egyébként logikus lenne a bizalom fenntartása érdekében)

Egy szó, mint száz, túl sok az ismeretlen ahhoz, hogy itt bármit is megállapítsunk.

#405627 royals Előzmény: #405624

Illik a kép a pesszimizmusodhoz :-))) Kéretik egy kicsivel több optimizmus :-)

#405625 Előzmény: #405624

Nehezen értelmezem. Vettek egy csomag ropit x pénzért. Az ár ismeretében y pénzért k. kibocsátást terveztek, ami példásan, ütemszerűen megvalósult .megvalósul. Drágább lett a ropi, amikor már az övék?! Nem értem, de majd segítesz.