Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: ideje venni?

taresz Előzmény: #405625

Megvették EETEK-et szőröstől bőröstől, és tervek szerint 3 hón belül értékesítik a felesleget. Na ez még megvan, mivel nem volt hír az eladásról. Az abból "befolyt" pénz még hiányzik, legalább annyira mint a hír nekünk.

Kötvénykibocsátások egymásba érnek. Bankokkal tárgyalnak.

Mikor megy bankba a jó ember? Ha hitel kell. OTP kiszáll? Lehet?

Nem tudom, de jel, hogy Csányi a Bonafarm csoport fejlesztéséhez nem a sajátját használja. (Nem tudom indokolni miért.)

Sok pénz folyt be a cégbe ilyen-olyan formában és nem tudunk semmi újat. Ez megint csak gyanús nekem. Vagy Neked van igazad és tényleg valami nagyot akarnak villantani, vagy baj van, nem kicsi.

Ezek csak feltételezések és kárálásnak hathatnak.

DE!

Ha vissza olvasod az elmúlt 2 hónapi hozzászólásaimat és összehasonlítod az árfolyammal akkor az eddig engem igazol.(sajnos)

Bár tévedtem volna és együtt örömködhetnénk.

Elrontottam akkor mikor 10900 környékén Otp 5%-ot dobott, kölcsön adott vagy mit tudom én mi lett már vele. Ott kellett volna dobni.(utólag persze okos az ember)

Valami nekem kezd büdös lenni.

Ha Hathor szerinti SRV igaz lehet, az viszont dicséretes. (egyébként logikus lenne a bizalom fenntartása érdekében)

Egy szó, mint száz, túl sok az ismeretlen ahhoz, hogy itt bármit is megállapítsunk.