Életed egyik legjobb döntése volt, ezt most komolyan mondom!
Életed egyik legjobb döntése volt, ezt most komolyan mondom!
Mi van ha korrekció nélkül lemegyünk a Paritásig?
Kíváncsi vagyok, hogy milyen alapok, milyen spekik mekkora tétellel és hol nyitották meg a pozikat?
áldom a lehetőségem, hogy 183-on (nagy vajúdások, fogcsikorgatás, megalkuvás közepette, hisz 169-re volt pénzem) kifizettem a saram.
azóta rendeztem a 14Ft különbözetet is. (kamatokkal...)
atyavilág
életem egyik legjobb döntése volt.
251 fölött vagyunk! BRUTÁL
Minden árfolyam pont úgy megy, hogy a CHF/HUF a maximumot tudja kihozni magából!
A EUR/HUF tovább gyengül, a EUR/CHF-et meg szétcsapják!
Az összefüggéseket jól látva:
http://www.dunakanyaridojarasa.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=828&Itemid=836
egy 1,0750es japán leszúrás a frankban akár a végét is jelenthetné a bulinak egy időre.
Igen az utolsó mondatban a lényeg, ez olyan örök bibliai igazság az emberiség felé.
Én pl nem mertem volna más valutában hitelt felvenni, mint amiben a fizut kapom.
Az én szenárióm elég kellemetlen, nekem van egy olyan megérzésem, hogy paritás alá egy picivel megütik mondjuk 0,97-0,98 és utána brutális rakéta jön vissza, és akinek nem lesz szűk stopja, azt a gatyájából fogják kirázni!
Pszííííííííííííííí... 0,97, húúú, az gáz, akkor az olyan mostani árfolyamon 275-280 CHF/HUF lenne...
Háááááááááááááááááááááááááááááááááttttttttttttt........
250.00 +9.620(+4.00%)
Hogy elégítené ki az összes politikust egy vacogó cápa
Egyik haverom barátnője 140-en vett fel CHF lakáshitelt a kezdeti 40-50k helyett 210-20nál 140-et fizetett. Lassan nem tudja fizetni a részleteket, mert nem keres annyit. Ekkora szopást! Ja és kifizetett már több millió törlesztőt. És még hányan vannak ilyenek. Sajnálom őket, őszintén, mert sokan nem tudták mit cselekszenek. :(
már a vétel is...mire beírtam újabb 50 fillért gyengült
jelentem ezekben a pillanatokban megvolt a 250....budacash és equilor oldalán eladás 250,xxx fölött...
Ha nem lesz konkrét lépés egy héten belül a kormány részéről ( és nem holmi árfolyam rögzítésre gondolok )akkor itt elszabadul a pokol. Nem szeretném. :
"Festik már a lámpavasakat az Andrássy úton"
Sztem nem itt fog megállni, egállba jön az euróval...
Holnap ha 250-nél nyitunk, pfúúúúú..., belegondol az ember, hogy a sok már így is legatyásodott ember, mi fog csinálni, honnan vesz majd fogyasztásra zsozsót!
Max eladja a túrázásnál használt "Svájci bicskáját" jelképes összegért, hogy megszabaduljon bánatában minden Svájci ereklyétől - ami csak emlékezteti a CHF -ékre!
Ez brutális. CHF hiteleseknek olyan szívásban lesz részük, mint még soha.
249,640 +4,10%... katasztrófa
jó éjt
249,7 eddig a max, de reggelre short certi nélkül maradunk.
Mikor jön a köv, pl. 260 korláttal?
Nem szeretném kispadról nézni, ahogy 230 irányába visszazár...
249,260 +3.94% :(