Regisztráció Elfelejtett jelszó

Ingatlan

Re: nincs cím

#431430 Előzmény: #431358

Igazi parasztbarokkwestern... ablakban klímával. No comment.

http://devizaados.eu/in…

#423808 Hathor

http://devizaados.eu/index.php/11-hirek/89-bankok-bebukott-hiteles-ingatlanok-arveres-elott

Jegyzőkönyv:

Hívó:

Hívottfél:

- Jó napot kívánok! Én itt a honlapjukon olvasom, hogy ingatlanbefektetésekközött tudnak nekem ajánlani bebukott hiteles ingatlanokat, még árverés előtt.

- Így van.

- Ennek mi lenne a módja?

- Hát ennek azlenne a módja, hogy az lenne az egyszerűbb, hogy ha küldene nekünk egy e-mail,hogy meglegyen az ön e-mail címe, telefonszáma meg neve és akkor meg tudjukadni az ingatlanos kollegának, és akkor ő föl fogja keresni önt, telefonon vagye-mailen, fölveszi önnel a kapcsolatot és megbeszélik a részleteket.

- Tehát akkor most még így pontos helyszíneket, lakásokat nem tud mondani?

- Hát én ma itttelefonon biztos nem fogok felsorolni egyet sem. Ennek megvan a módja, megvan afolyamata. Szerződést kell kötni….(nem érthető)…megkapja alistákat, amiből vásárolhat. Ön gyakorlatilag közvetlenül a banktól fogvásárolni.

- Ja értem, tehát önök csak ilyen közvetítőként vannak a képben, mert nekem nemmindegy, hogy kivel szerződök.

- Ön a banktólfog vásárolni. Mi vagyunk leszerződve a bankkal, hogy közvetlenül az elsőkörben kapjuk meg a listákat. Ugye nagyon sok ilyen ingatlan van, ami ugyebebukás előtt áll, van olyan is, amik már végrehajtás alatt vannak, van amilakott, van ami lakatlan. A kiköltöztetésben szintén tudunk segíteni.

- Az hogyan működne egyébként?

- Arra van egykülön team, aki egy ügyvédi csoport, aki ezzel foglalkozik, hogy kilakoltatja.

- Na most az az ingatlan, amelyet laknak, az gondolom olcsóbb is.

- Hogyne. Azokvannak ilyen 50, 55, van amikor 45, van amikor 60, ilyen százalékon.

- Amit laknak még.

- Igen. Olyannegyvenöt-ötven napon belül mindenképpen ki lesznek lakoltatva…(nemérthető)

- És mi van abban az esetben, hogy ha nem tudják kilakoltatni mégsem? Akkor énvisszakapom a pénzt?

- Igazából ilyennincs. A tulajdoni jogot ön megszerzi, és ott van erre egy megfelelő jogiformula, hogy hogyan tudja ön ezt kilakoltatni. Ezt had ne magyarázzam el most.

- És hogy-hogy ezek az ingatlanok nem kerülnek árverésre?

- Azért, mert az árverezésnél sokkalmacerásabb. (Nem érthető)…hosszabb folyamat. Itt még az árverezés előttvagyunk. Arról van szó, hogy a banknál folyamatosan dőlnek be ingatlanok. Abanknak az a jó, hogy ha van, aki egyesével elkezdi árverezni az ingatlanokat,hanem az a jó, hogy azt mondja, hogy ha megállapodik pár céggel…(nemérthető)…van mondjuk olyan 500-600 millióért ingatlan. Odamegyünk, éselhozunk abból, mit tudom én, olyan 400 millióért ingatlant, és ki van pucolva.Ki van pucolva a lista. Kész. És neki megmarad, mit tudom én, három, négy, ötingatlanja, ami abszolút nem kellett senkinek, azokat meg elárverezi.

- És akkor önök a jutalékot mire veszik föl, hogy ha nekem amúgy is a bankkalkell szerződnöm?

- Ön közvetlenülnem mehet oda. Ez így nem megy. Van amelyik bank 100 millió alatt nem állszóba, van aki 30 milliónál húzza meg a határt. Harminc millióért kellvásárolnia, hogy egyáltalán oda vihessük a bankba az ügyfelet. Az alatt nem isáll szóba. (Nem érthető)….vesz ötmillióért ingatlant, hát azt nagyjábólel lehet felejteni.

- Értem. Tehát csak bennfentes körök..

- Pontosan.Mondhatnám, hogy ha ezt így kimondja, akkor igen. Tulajdonképpen igen. Azt hogyegyesével vásárolni az meg akkor lehet, ha ön meg az árverezésre kerülőingatlanoknál ön beállhat a sorba, és akkor elárverezheti azokat azingatlanokat, amelyek a kutyának nem kellett. Három-négy ilyen nagyobb kör van,akik úgymond kicsemegézgetik azokat az ingatlanokat aminek, tulajdonképpenamiben van fantázia. Azok mind eltűnnek. Azokat mi szépen kiveszegetjük. Amimár nekünk sem kell, az visszamegy a banknak, az kerül árverezésre, és akkorazon lehet keresni, mit tudom én, 10 százalékot.

- Nagyjából milyen bankokról van szó, tehát, hogy kikkel kerülhetek énszerződéses viszonyba?

- Hát,gyakorlatilag az összes magyar bankkal.

- Van olyan bank, amelyikkel nem?

- Hát, erre most had ne mondjak választ.

- K&H-s lehetőség van?

- Olyanok is vannak,igen.

- Egyébként az önök cégét így próbáltam megnézni, hogy hol vannak, de acégnyilvántartásban nem találtam meg.

- (Nem érthető)….Tradinget?

- Igen.

- Delaware-ben vanpedig bejegyezve.

- Delaware államban?

- Igen.

- Értem. És a tulajdonosról mit lehet tudni, mert én csak a magyarcégnyilvántartásban próbáltam, de hát ott…

- Acégnyilvántartásban magyar cégeket keressen. Mi nem magyar cég vagyunk.. A (nemérthető) Tradinggel, önnek semmilyen kapcsolata sem lesz.

- De hát önök közvetítő cég.

- Az egy dolog.Attól függetlenül énvelem még szerződést sem fog ön kötni. Nekünk van egykapcsolatunk a bankba. Az egy ügyvéd. Ott dolgozik. Az ő kezén keresztül jönnekki az információk. Őneki van egy cége. Ővele fog ön szerződést kötni. Mi ezzelaz emberrel vagyunk kapcsolatba. Igazából a (nem érthető…talán valamilyenbabák?) Tradingnek, ezzel az ügyvéddel, illetve a cégével van.

#423146 Sumér harcos Előzmény: #423140

de ahogyan elnézem......nem feltétlen lehet jobban kiadni ott(Bécs) egy ingatlant,mint itt....pesten...azonos árfekvésű lakás esetén......

nem beszélve arról,hogy komolyabb kamaton többet hozna a lovetta a parasztnak,mint egy lakás kiadva....

#423142 Sumér harcos Előzmény: #423140

van itt olyan ingatlan zsonglőr,aki Bécsi ingatlanokban is utazik??

csak hogy milyen buktatók,alfától omegáig felmerülő kérdések adódhatnak ott,egy lakás vásárlás esetén egy magyarnak?

#410953 Sumér harcos Előzmény: #410952

aszongya,hogy.........

A bEFEKTETÉS ELŐNYEI

70% alacsonyabban a 2006-os piaci árhoz képest

Floridai lakások már $40,000-tól

Tapasztalt ingatlan menedzsment cégek

Erős kereslet az ingatlanbérleti piacon

A bérbeadásra szánt minőségi ingatlanokból hiány van

Jó kilátások az ingatlan értéknövekedésében

Teljesen felújított és bérbeadott ingatlanok

Gyors ügyintézés minden bérlővel rendelkező ingatlanra

Azonnali bevétel a befektetésén

Átlagosan 14-16% éves hozam

#410014 Koffein Előzmény: #410012

hát igen, akinek eddig is volt x milliárdja, most is van, sőt most már több is van...

Re: Kiárusítás a Balatonnál

#403831 szotyi Előzmény: #403829

ok de az regisztrációhoz kötött...

azért köszi! jónéhány info van benne

Kiárusítás a Balatonnál

#403822 Hathor

Kiárusítás a Balatonnál - Filléres ajánlatok közül választhatunk

2011. július 24., vasárnap 14:37 -

További áresések, csökkenő kereslet, hitel nincs, csak a legfontosabb kulcsszavak a Balaton környéki ingatlanpiacról. Egy éve ilyenkor úgy kezdtük a balatoni ingatlanpiaccal foglalkozó összefoglalónkat, hogy több Balaton környéki ingatlanos is állítja, a kereslet most már folyamatosan élénkül a régiós piacon, egyesek viszont még mindig csak negatívumokról tudtak beszámolni. A piaccal szembeni optimista hozzáállásunk miatt mi is reméltük, hogy azoknak lesz igaza, akik már a fellendülés jeleit tapasztalják, és mielőbb jóra fordul az akkor még csak rossz tapasztalatokról beszámolni tudó helyi ingatlanosok álláspontja. Nem így lett.

http://www.resourceinfo.hu/hu/cikk/resource/33560.html

A tavalyi harmadával kevesebb lakás épült az első félévben

#403282 Hathor

KSH: A tavalyi harmadával kevesebb lakás épült az első félévben

Leginkább a megyei jogú városokban esett vissza 2011 első félévében az új lakások építése - derül ki a KSH jelentéséből. Országos szinten közel harmadával kevesebb lakást építettek, mint 2010 első hat hónapjában.

http://www.origo.hu/uzletinegyed/hirek/20110729-ksh-harmadaval-csokkent-2011-elso-feleben-a-lakasepites-es-az.html

Másik vita tárgya Duna House, Otthon Centrum együttműködése kis irodákkal

#403280 Hathor

Másik ok ami foglalkoztatja kollégáimat, hogy a Dunahose és az OTThon Centrum együttműködést ajánl fel a kis irodáknak. Megengedik, hogy a kis irodák is közvetítsék az adatbázisukban található ingatlanokat.

Miért is lázad a szakma?

- Növeljük ezzel a cég sikereit.

- Nyílván több ingatlant adnak el, jobb a statisztika, növeljük a cég image-ét.

- Az általunk vitt érdeklődő címét beviszik bemutatás során a bázisukba, így ha nem is felel meg ügyfelünknek a lakás, akkor ajánlanak nekik másik ingatlant, ami megint növeli eladásukat, vevőt szereznek tőlünk :)

- és mehet a cím az év legjobb ingatlanosa címért.

Mint írtam, tudomásom van róla, hogy a két cég vezetője egy cégből vált ki, az eredeti Dunahouseból ketté vált a két külföldi tulaj, mert összevesztek, így megalapította a másik tag az OC-t, így egy kaptafa a kettő. Elképzelhető, hogy újra együtt nyomja a két tulajdonos a vezetést, ezért rakták egy napra az együttműködés lehetőségét.