Mi is amíg kint voltunk majdnem kiégett a fűvünk és a bokraink kezdtek elszáradni!
Nagyon mérges lettem, amikor egy hét fertőd után hazajöttem, mert a szomszédot megbíztam, hogy locsoljon, de persze semmit nem csinált, hiába fizetem a segítségét.
Azt kamuzta, hogy minden nap locsolt reggel este pedig. Persze, áthozta a háromnegyedes slagomra a locsolófejet, hogy ne döljön a víz a slagomból, neki kényelmesebb szorófejjel fogni. Ennek átka a permetezés, ami semmire sem jó, Nálam dől a víz a háromnegyedes slagból és sosem halványult még meg a fű.
Nagyon mérges voltam, mert nem szerettem volna újra parkosítani a kertet egy hüle miatt.
Következő hétre levettem a locsoló fejet a slagról amit rárakott, és megmutattam hogyan kell locsolni egy 60éves embernek, akinek szintén családi háza van.
Minden esetre ameddigre visszajöttem visszazöldült minden, na persze nagy szerepe volt a 4napos esőnek, amíg elvoltunk.
Horvátországban volt két komoly vihar este, amit a szálloda erkélyéről csodáltam a tenger felett :)
Ilyenkor áldom, hogy nem sátoroztunk. Azok repültek sátorral együtt.