Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: egy rv-re eső vagyon

#403714 Trisz Előzmény: #403665

Nem értem mit Oglizól? Te hirdetted itt az igét 21 környékén, hogy a biztonsági őrök eladnak horror tételekben!? Ez annyira illogikus, biztos nem uncsi. De legalább legyél konzekvens.

#403713 Zotya32 Előzmény: #403709

a 10. leggazdagabb embert egy phyl-kaliberű "banda" - szerintem - nem tud simán lehúzni. Az a mutyi eléggé valószínű, hogy KG "találmánya" volt.

#403709 Trisz Előzmény: #403659

Azért aki óvatos, az tartózkodik a kategorikus megfogalmazásoktól. Egyetértek azzal, hogy itt minden átláthatatlan. Trükkök, trükkök hátán. Nem sírnék én szegény KG. pórul járása miatt. Lehet hogy nagyon szeretnénk mi úgy pórul járni, ahogy ő járt itt pórul. El nem tudom képzelni, hogy áttételek nélkül simán lehúzták.

#403665 macika Előzmény: #403664

ogli vagy nem ogli

2-3 hónapon belül fontos bejelentések várhatóak - tudtuk meg a gazrádióban

kherceget rá kell izzítani az újabb paparazzo borozásra ĐĐ

#403664 Zotya32 Előzmény: #403663

az már rég kuka; mármint a phyl-részesedése; gyanítom, hogy már eladták a közgyűlési szendvicsekért cserébe. Elvitte Ogli G haza... :))

#403663 macika Előzmény: #403662

n-gene biznisz volt az rendesen - átmosásra

a garanciás lehet azt nem fogja a hagitai fenyőfára akasztani

-1 mrd ha bukik a projekt

#403662 Zotya32 Előzmény: #403657

Kovács-féle mutyiban egyáltalán volt kp? vszínű egy árva forint sem; n-gene "apport", ahogy anno Ex is írta, csak "átmosta" a pénzét és elegánsan távozott, már rég messze jár, köze nincs a holdinghoz. re: adóoptimalizálás.

#403659 Sly-- Előzmény: #403657

Írtam én is a hsz.-emben, hogy KG.-nak még ez is sikerült...

Nincs itt semmire sem garancia, csak a saját zsebük teletömésére ilyen-olyan trükkökkel.

#403657 macika Előzmény: #403654

"Készpénzért jegyzett részvényt pedig senki bennfentes nem fog bekerülési ár alatt szórni, ennyire ne legyünk naívak"

Kovács egyéb úr bácsi erre is rácáfolt..

akkor erősödjünk ĐĐ

#403654 Inflexio Előzmény: #403631

Uncsika, macika? Kapcsolj akkor gyorsan át a Minimaxra, nehogy itt nyűgösködjél! :-)

#403630 Sly-- Előzmény: #403625

Szerintem ott követted el a hibát ezzel a céggel kapcsolatban, hogy évek óta azt várod, hogy valaki (legyen az pl. Leisztinger -gondolom Őrá gondolsz-vagy legyen bárki más) meghatározó részesedést szerezzen. Aztán ha így lesz esetleg, akkor mi van? Akik jegyeztek anno, azok akkor sem fognak jól járni...

A kisbüfik tömeges jegyzését most én sem tartom valószínűnek, mint ahogy írtam is, de ha belegondolsz KG is készpénzt tolt be (elméletileg), mégis megérte neki olcsóbban kiszórni, szóval nem tudhatjuk még, hogy milyen mutyi áll a jelenlegi kp-s jegyzés mögött, lehet, hogy Böjthe 350 milliós részvénypakkért cserébe betol a Holdingba mondjuk egy 50 milliót érő apportot, aztán máris megnézhetjük az árfolyamot.. Szóval amit az elmúlt néhány évben megtettek következmények nélkül, azt szerintem megtehetik ugyanúgy most is, pszáf pl. vagy egyéb szervek ugyanúgy nincsenek a helyzet magaslatán, mint eddig, vagy talán még rosszabb a helyzet... Nézd meg az IT-tagokat évekre visszamenőleg, mindig van közöttük legalább egy olyan ember aki épp az adott kormány felé végzi a simításokat...., nem nevezem nevén a jelenlegit(jelenlegieket), de ha végignézed a Holdingbeli funkciókat úgyis rájössz...

Kiszámoltad kb., hogy egy 4-4,5M eurós tőkeemelés milyen mértékben higít a részvényszámon? Ráadásul ott a kulcsszó: kockázati felárral, ami azt jelenti, hogy 25 Ft alatt is meg fogja érni nekik szórni.(mégcsak nem is tagadják) Szóval én semmi akadályát nem látom a továbbiakban sem, hogy a jól bevált részvény nyomdázás tovább folytatódjon.

Azt, hogy a kisbüfik meg mit zúgolódnak, azt nagyívből lefelé...(lásd kisböfi-per).

#403626 Inflexio Előzmény: #403625

Találós kérdés:

Ki az a közismert magyar nagybefektető, aki húsz éve ugyanazzal a módszerrel, kisebbségi részesedés vásárlása után tőkeemelések sorozatával szokott meghatározó részesedést szerezni a kiszemelt cégekben?

#403625 Inflexio Előzmény: #403619

Az előzmények ismeretében legalább 100 forintos részvényárfolyam kellene ahhoz, hogy kisbefektetők érdemi mennyiséget jegyezzenek. Ennek nem látom esélyét az adott határidőig. Készpénzért jegyzett részvényt pedig senki bennfentes nem fog bekerülési ár alatt szórni, ennyire ne legyünk naívak. Az apportos tőkeemelők is csak papíron veszítettek a névérték alatti eladáson, a valóságban nem. Szóval ha most szórni akarnak, kénytelenek előtte árfolyamot csinálni hozzá, mint ahogy egy normális tőzsdén szokás.

Az elmúlt néhány év története éppen annak köszönhető, hogy következmények nélkül egymás után többször is meg lehetett csinálni azt az eddig tőzsdei körökben példátlan számviteli csalást, hogy többszörösére értékelt apportokat fogadtak be, majd a tőkeemelők "veszteséggel" eladták a részvényeiket, ami TP szerint minden esetben az ő rossz üzleti döntésük volt, amibe neki persze nincsen beleszólása. Az apportok túlértékeltségéről beszélni pedig szerinte fogalmi hiba, hiszen könyvvizsgáló hitelesítette. (Azokat a könyvvizsgálókat kellene leültetni annyi évre, ahány millióval túlértékelték a cégeket, de legalább annyira, ahányat zsebbe kaptak ezekért az aláírásokért.) Szerintem azt már a kisbefektetői zúgolódással sikerült elérni, hogy nem mertek újra apportozni, helyette találták ki ezt a jegyzett tőke csökkentést, nehogy már növelni kelljen a bekerülési átlagárukat az újabb tőkeemeléssel.

#403619 Sly-- Előzmény: #403570

Hogy is van ez a jegyzés 25 Ft-on, mikor a cégbíróság még be sem jegyezte az új névértéket? Lehet, hogy befizetik a kisböfik a pénzt jegyzésre és nem is kapnak részvényt cserébe, mert utólag kiderül majd, hogy jogtalan volt a jegyzés kiírása? Aztán lehet, hogy pereskedhetnek évekig, hogy viszontláthassák a pénzüket. Szóval aki jegyezni akar, nagyon gondolja meg, hova is teszi a pénzét szerintem...

Bár az elmúlt hét kereskedését visszanézve nem úgy tűnik nekem továbbra sem, hogy most a kisbüfik pénzére utaznak, jegyezze csak le a Böjthe. Mondjuk nem tudom, mire elég ez a 350 millió? Pár hónapos vegetálásra csak kb...

Nem hangzik jól ez a 4-4,5 millió eurós részvényhigítás sem 25 Ft-on, ráadásul "magasabb kockázati felárral". Ez iszonyatos mértékű higítás lesz, jöhet megint a részvényösszevonás és újra a 200 Ft-os névérték (vagy akár 1000 Ft), hogy lehessen hova szórni.

Az 1912 Ft-os emlékrészvény pedig egy nagyzolós vicc, semmi más. Röhej.

Nem lesz itt semmi sajna újabb évekig, ami miatt jó befektetés lehetne ez a részvény.:-((

#403586 macika Előzmény: #403570

szerencsére a hantás már csak naponta egyszer kétszer ír be

rendszeresen keveset hirdet rallyt ĐĐ

#403570 Zotya32 Előzmény: #403565

"rohadt fidesz szavazok... gazolaj 390... briii....

Messi-Tomi"

Kérdezd meg tőle, hogy hol van a 40+?

vagy ezt a gázolja fogy.árára értette, hogy ennyivel emelkedik? :))

#403565 macika Előzmény: #403512

már maga előtt látom a CNN címoldalát: " merész tervekkel állt elő a phylaxia" ĐĐ

most olvasom odaát, zsada volt a jelentgetős kiröfi?