Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: egy rv-re eső vagyon

Sly-- Előzmény: #403625

Szerintem ott követted el a hibát ezzel a céggel kapcsolatban, hogy évek óta azt várod, hogy valaki (legyen az pl. Leisztinger -gondolom Őrá gondolsz-vagy legyen bárki más) meghatározó részesedést szerezzen. Aztán ha így lesz esetleg, akkor mi van? Akik jegyeztek anno, azok akkor sem fognak jól járni...

A kisbüfik tömeges jegyzését most én sem tartom valószínűnek, mint ahogy írtam is, de ha belegondolsz KG is készpénzt tolt be (elméletileg), mégis megérte neki olcsóbban kiszórni, szóval nem tudhatjuk még, hogy milyen mutyi áll a jelenlegi kp-s jegyzés mögött, lehet, hogy Böjthe 350 milliós részvénypakkért cserébe betol a Holdingba mondjuk egy 50 milliót érő apportot, aztán máris megnézhetjük az árfolyamot.. Szóval amit az elmúlt néhány évben megtettek következmények nélkül, azt szerintem megtehetik ugyanúgy most is, pszáf pl. vagy egyéb szervek ugyanúgy nincsenek a helyzet magaslatán, mint eddig, vagy talán még rosszabb a helyzet... Nézd meg az IT-tagokat évekre visszamenőleg, mindig van közöttük legalább egy olyan ember aki épp az adott kormány felé végzi a simításokat...., nem nevezem nevén a jelenlegit(jelenlegieket), de ha végignézed a Holdingbeli funkciókat úgyis rájössz...

Kiszámoltad kb., hogy egy 4-4,5M eurós tőkeemelés milyen mértékben higít a részvényszámon? Ráadásul ott a kulcsszó: kockázati felárral, ami azt jelenti, hogy 25 Ft alatt is meg fogja érni nekik szórni.(mégcsak nem is tagadják) Szóval én semmi akadályát nem látom a továbbiakban sem, hogy a jól bevált részvény nyomdázás tovább folytatódjon.

Azt, hogy a kisbüfik meg mit zúgolódnak, azt nagyívből lefelé...(lásd kisböfi-per).