Regisztráció Elfelejtett jelszó

Motorosok

Re: nincs cím

#402891 Pityke35 Előzmény: #402603

Én fosós-szilvából forralok, tudod az az aprószemű ****édes! :) Az sem lesz rossz! ;)

#402713 Waszeitung Előzmény: #402121

Bakker Csokibá mielőbbi jobbulást! Sajna hiába figyel az ember mocival duplán mint autóval ha tele van az út mazsolákkal...

#402712 hosszhuszár Előzmény: #402711

Revansot kell venni, ez szokás!

legalább is nálam..))

Főleg, ha van egy nikkel bolha is aki csak pattog..))

#402710 hosszhuszár Előzmény: #402125

Sziasztok, szia.

Most olvasom csak, mi történt veled...((

Sajnálom, gyors gyógyulást neked!

Még az a szerencse, hogy nagyobb bajod nem esett.

A csajt meg majd elintézed, úgy is összefuttok még 1x ez biztos, de akkor Te leszel a "károkozó", és akkor is hátúlról...))

#402611 Bakiba Előzmény: #402603

Feketére érett, kicsit töppedt cseresznyéből nálam is ütős a cefre, majd ha kivegyészkedtem kóstolunk belőle:))

#402603 Csokigyáros Előzmény: #402540

jut eszembe az idei cefre veri a tavalyit!!!! totál brutál mind a meggy, mind a kajszi....

megőrültök majd érte!!!! mondjuk az önköltsége is 3 k felett lesz bőven... :(

#402602 Csokigyáros Előzmény: #402545

no néha ti is előkerültök... ennek kifejezetten örülök...

nyugi 9 életem van mint a macskának...

semmi baj... 7végén Sirok... persze vassal... ha minden igaz holnap kész és mehetek érte...

a szép nő minden gondot megold... meg a jó bor.... :) megyek is iszok egy St.Andrea-t... :)

#402540 Pityke35 Előzmény: #402125

Szeva!

Most olvasom mi történt Veled!!! Remélem azé nem marad nyoma a dolognak, és felépülsz szépen! A sós víz nem rossz a sebre! :))

Ezé írtam...motoros ruci legyen rajtatok mindig, mert az aszfalt olyan mint a ráspoly!

Kész a motorom, emdúró kormányt tettem rá. Minggyá beteszem az avatarba.

Jobbulást!

#402175 KawaBazsy Előzmény: #402170

Ez a **** pech, h a szar idő miatt kihagytuk a 7végén Badacsonyt, különben mehettünk volna Sirokra..

#402174 GáborGábor Előzmény: #402171

Még nem tudom biztosan. Szerintem minden nap - bár ez alkohol függő ...

:)

Ahogy elnéztem a fórumot, nem nagy volt az érdeklődés irántam (és irányultságom) iránt, hát, majdan motorozok eztán ...

Az építkezésemmel lassan végzek. A lé apad, tehát, ritkábban tőzsdézem, inkább gyűjtögetek.

Egy csomó olyan dologba fektettem az utóbbi időben ami hosszabb távú de tőzsdére nem vihető (veterán gépek). Így csak monitorozom ...

;)

#402170 GáborGábor Előzmény: #402132

Nem higgadt, hanem lüke!

Elsőnek a csaj tel.számát kellett volna elkérni ...

:)

Sirokra meg mindenképpen gyertek el! Az előző talin nem tudtam megjelenni de most komolyan rajta leszek.

Ígérem.

#402168 KawaBazsy Előzmény: #402166

Sirokról nem hallottam annyira jókat, csak inni meg minek menjek? :-) A borfesztet viszont sosem hagyom ki.

#402166 Csokigyáros Előzmény: #402132

nem. de azért nem, mert Sirokra megyek... motoros talira... összerakták a vasamat, kiegyengették a baloldali villaszárat, egy-két apróság és mehetek Sirokra...

gyere te is... nagy banzáj lesz... :)))