Én fosós-szilvából forralok, tudod az az aprószemű ****édes! :) Az sem lesz rossz! ;)
Én fosós-szilvából forralok, tudod az az aprószemű ****édes! :) Az sem lesz rossz! ;)
Bakker Csokibá mielőbbi jobbulást! Sajna hiába figyel az ember mocival duplán mint autóval ha tele van az út mazsolákkal...
Revansot kell venni, ez szokás!
legalább is nálam..))
Főleg, ha van egy nikkel bolha is aki csak pattog..))
bazzeg Józsi... :DD:
Sziasztok, szia.
Most olvasom csak, mi történt veled...((
Sajnálom, gyors gyógyulást neked!
Még az a szerencse, hogy nagyobb bajod nem esett.
A csajt meg majd elintézed, úgy is összefuttok még 1x ez biztos, de akkor Te leszel a "károkozó", és akkor is hátúlról...))
jövőre azt is tervezek... ízlett a kerikomáé... :)
Feketére érett, kicsit töppedt cseresznyéből nálam is ütős a cefre, majd ha kivegyészkedtem kóstolunk belőle:))
hát bazzeg, csak most olvasom. Jobbulást!
jut eszembe az idei cefre veri a tavalyit!!!! totál brutál mind a meggy, mind a kajszi....
megőrültök majd érte!!!! mondjuk az önköltsége is 3 k felett lesz bőven... :(
no néha ti is előkerültök... ennek kifejezetten örülök...
nyugi 9 életem van mint a macskának...
semmi baj... 7végén Sirok... persze vassal... ha minden igaz holnap kész és mehetek érte...
a szép nő minden gondot megold... meg a jó bor.... :) megyek is iszok egy St.Andrea-t... :)
Jobbulást, egy szép nő mindig jó gyógyír:))
De hisz tudod.....:))
Szeva!
Most olvasom mi történt Veled!!! Remélem azé nem marad nyoma a dolognak, és felépülsz szépen! A sós víz nem rossz a sebre! :))
Ezé írtam...motoros ruci legyen rajtatok mindig, mert az aszfalt olyan mint a ráspoly!
Kész a motorom, emdúró kormányt tettem rá. Minggyá beteszem az avatarba.
Jobbulást!
Most, itt, jó idő lesz.
Ez a **** pech, h a szar idő miatt kihagytuk a 7végén Badacsonyt, különben mehettünk volna Sirokra..
Még nem tudom biztosan. Szerintem minden nap - bár ez alkohol függő ...
:)
Ahogy elnéztem a fórumot, nem nagy volt az érdeklődés irántam (és irányultságom) iránt, hát, majdan motorozok eztán ...
Az építkezésemmel lassan végzek. A lé apad, tehát, ritkábban tőzsdézem, inkább gyűjtögetek.
Egy csomó olyan dologba fektettem az utóbbi időben ami hosszabb távú de tőzsdére nem vihető (veterán gépek). Így csak monitorozom ...
;)
jav. fent
nyugi meglesz... :) így izgibb.. :)
melyik nap mész Sirokra???
Nem higgadt, hanem lüke!
Elsőnek a csaj tel.számát kellett volna elkérni ...
:)
Sirokra meg mindenképpen gyertek el! Az előző talin nem tudtam megjelenni de most komolyan rajta leszek.
Ígérem.
Sirokról nem hallottam annyira jókat, csak inni meg minek menjek? :-) A borfesztet viszont sosem hagyom ki.
nem. de azért nem, mert Sirokra megyek... motoros talira... összerakták a vasamat, kiegyengették a baloldali villaszárat, egy-két apróság és mehetek Sirokra...
gyere te is... nagy banzáj lesz... :)))