Regisztráció Elfelejtett jelszó

Harcsa vagy Süllő

Re: nincs cím

#412219 Bakiba Előzmény: #412218

Csuka filé, szépen kivéve az y szálkák a húslapok közül. Macerás, de megéri:))

2 órára veres borba betéve érleljük, ha lenne is kicsi "mocsár"íz az hussss

Jó szalonnát ágyként használva cserépedénybe téve, sok petrezselyemmel megszórva pik-pak készre sütni:)))

Mondjuk én simán megsütve szeretem, semmi faxnival:))))

#412218 Bakiba Előzmény: #412211

A telefon csodákra képes..... mondjuk beszélünk, de azért a csukás receptet megosztom a betévedőkkel:))

#412217 Bakiba Előzmény: #412205

:)))

2000->1300

47->27

cukor 560, ja chf paritás usd-vel, tényleg hülének néznek sokan. 4 látomás, 6 hó időtáv, lássuk:))

#412211 hosszhuszár Előzmény: #412190

No, nem is féltelek, ezért nem is aggódtam, inkább csak a terasz miatt...)

De amíg anyag van, addig készül a terasz...:))

Receptet, és a hozzávalókat:)) előre is köszönöm.

Arany ezüst vízió tetszik, látatlanban is..))

#412205 Amatoregy Előzmény: #412190

hát igen. Mostanában tényleg többet irok. :D

ezüst arany véleményed érdekel. Úgyis tartozol a 27-el.

Valamelyik nagyot mozdulva igazodik a másikhoz. Kérdés, hogy melyik?

#412190 Bakiba Előzmény: #411742

Ne félj megvagyok:)))

Csak túlburjánzott az OSTOBÁK uralma a fórumon, ezért inkább visszahúzódom. Londoni cukor miatt szóltam 810-720 szép kör volt részemről:)) Furcsa látomásaim vannak az ezüstnél-aranynál:)))

Majd beszélünk.

A terasz 90%-ban kész, de most visszaviszem az üvegeket, mert már nem férünk el a telken tőlük /Beálltam a teherautóval, most mindenki pakol/:)))))

További szép augusztust nektek!

Majd kapsz egy kemencés csukás receptet, a csukát én adom hozzá:))

#407437 Amatoregy Előzmény: #403872

Nos Bakiba,

most te jössz!!!

Én dax-ban előbb 6800-at majd 7500-ot mondtam. 6800 túl teljesítve. Remélem most az ezüstöt akkor te is le tudod tolni 17-ig..

:DDD

#403802 kerikoma Előzmény: #402786

Múlt héten a Balcsin kétszer ettünk halat. Semmi különlegesség nem volt. Hétfőn halászlét főztünk pontyból és kárászból és csütörtökön ponty halszeleteket bepácoltunk fokhagymával meg fűszerekkel és pénteken tárcsán sec-perc alatt megsütöttük. Mindkettő finom volt. A ruszli szerűségedet még nem volt alkalmam kipróbálni, de jegyezve van:-)

#402786 Bakiba Előzmény: #402783

És ha még tudnád mi van a fűrészpor mellet, akkor lennél igazán bajban:)

Sokat jártatom a számat azért, hogy itthon több halat együnk, mégis valahogy nehéz ez a tudatformálás. Pedig ha kell ontom a recepteket.:))

#402783 Fornit Előzmény: #402781

Hát némelyik mirelit halrudacskát íz alapján fűrészporból készítik. (Legalább stillszerűen horgászbotokéból kellene...)

Miskulancia.. ma is tanultam valamit :))

#402781 Bakiba Előzmény: #402777

Csak érdekességként, az alábbi miskulanciát halpogácsa készítésénél szoktam használni. A gyermekeim étkeztetésében az egy fontos tétel, mert látja-kapja a halrudacskákat /szerintem az ehetetlen/ de egyelőre az enyém a favorit.:))

#402777 Bakiba Előzmény: #402700

No, mivel maradt halcsont, ezért feltettem 1 kis alaplevet, addig főzve ameddig már kocsonyásodik, jó lesz az még ha valami "érdekeset" akarok készíteni:))

#402751 Bakiba Előzmény: #402703

Jöhetsz bármikor, a teraszra közösen is tudunk "edzeni":))

Szeptember a határidő, addig csak elkészül ez a fránya:))

Feltankoltam Pannonhalmáról, vajon miért nem halad ez a terasz projekt?:))

#402700 Bakiba Előzmény: #402698

Felcsíkoztam, mehet bele a boros, cukros, fűszeres, letykóba. Holnap a grillen csak fordítani kell, hiszen a bor "megfőzte" már. Azért csinálok mellé 1 kis parajt, vagyis fokhagymás spenótot:))

#402698 Bakiba Előzmény: #402680

Vártam, de senki se járt erre. Akkor mondom a magamét:))

Mivel ez 1 nagyobb süllő, ezért lehet filézni. Megtettük, a többi holnap, vagy mára vár:))