Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mai italajánlatunk

Re: Wells Banana Bread Beer

#402632 lagwagoner Előzmény: #402629

"Lajtoskocsiból mérték a finom nedűt, az azért nem volt egy rossz dolog:))"

Így már értem és megértem :-))

#402631 lagwagoner Előzmény: #402628

Erre a vonalra annyira nem álltam rá; megálltam a meggyes Kasteel Rouge-nál. Talán Te a Belle Vue Kriek-re gondolsz az ami elterjedtebb.

#402630 Koffein Előzmény: #402628

Békésszentandrási Meggy Sör odaveri az összes gyümölcsös sört ;)

#402629 Bakiba Előzmény: #402624

ÓÓ nem bosszantasz vele, az is legurulna a torkomon, bár finnyáznék egy cseppet csak a megszokás okán:))

Nekem ifjúkori élményem 1 Plzeni sörfesztivál, onnan a szeretet:)

Lajtoskocsiból mérték a finom nedűt, az azért nem volt egy rossz dolog:))

#402628 Csilla76 Előzmény: #402624

ó, ez nagyon finom nedű:-) én is szeretem. meg a meggyes női sört. kryk-et is :-) és a papayásat, meg almásat...

#402624 lagwagoner Előzmény: #402622

Akkor egy belga sört ajánlok, csak hogy kiakasszalak :-D De nem érdekel akkor is ez a (egyik) császár:

Tripel Karmeliet

8% apátsági tripel

Boostels sörfőzde (1679) Buggenhout, Nyugat-Flandria

Az egykori Dendermonde-i apátság receptje alapján készült sör főzéséhez háromféle gabonát - árpát, búzát és zabot - használtak fel. Habja hosszú, tartós, krémszerű, színe világos narancssárga. Malátás-narancsos illat. Gyönyörűen kiegyensúlyozott ital, melyben a finom savak és a diszkrét keserűség mögött visszafogottan rejtőzködik a nem kevés alkohol. Pikánsan csípős utóízébe szegfűszeg és fahéj is vegyül. Rafináltan csábító ital.

#402622 Bakiba Előzmény: #402440

A sör az legyen sör. Származzon Plzen környékéről, mert lager rajongó vagyok:))

Re: Bartosszesz

#387647 Fornit Előzmény: #387638

hsz#95 -ben Bartos Möster kifelyti a pájjinafőzés fortélyait :)

Röviden:

Köll egy kis gyümőcscefre, denaturált szesz a föstékbótbó', pár kiló cukor, élesztő, esővíz, bodzavirág, egy kis biciklibelsőgumiiii belső, és vagy 40-50 csikk hogy legyen benne vmi matérija:) Állatni egy hétig majd leszűrni :))

Názdárovje

#387566 kerikoma Előzmény: #387559

Köszi:)

Ha csapolt lesz csak, akkor azt valóban nem szabad tartogatni sajna. Még műanyag üvegbe is erejét veszti a csapolás közbe már.... A pálinka és a bor az más:))

#387559 Waszeitung Előzmény: #387551

Úgy tudom hogy 40 hordóval rendeltek belőle,ha ott leszek akkor rákérdezek hogy van-e esetleg előrecsomagolt kiszerelés,mert attól tartok ha csapolt van csak akkor azt nincs szívem sokat tartogatni :D

Amennyiben megoldható akkor természetesen intézek számodra innivalósat! :D

#387557 Waszeitung Előzmény: #387551

Úgy tudom hogy 40 hordóval rendeltek belőle,ha ott leszek akkor rákérdezek hogy van-e esetleg előrecsomagolt kiszerelés,mert attól tartok ha csapolt van csak akkor azt nincs szívem sokat tartogatni :D

Amennyiben megoldható akkor természetesen intézek számodra innivalósat! :D

#387551 kerikoma Előzmény: #387548

Huha de szép ajánlat:) Meggybor és meggy pálinka már megvolt, de meggysör?!?! Életembe nem hallottam....

Jövő hétvégén HD találkozó, de ha szerzel belőle, később átugorhatunk megvizsgálni:))))

#387548 Waszeitung Előzmény: #387538

Ilyen bux mellé vmi erőset kérnék,6 kigyúrt fekára gondoltam aki rábaxik a fed kezére! :D

Lesz itt Kecelen,jövő hétvégén meggyfesztivál különböző italokkal pl:meggybor,meggysör,meggypálinka gyertek át! :D

#387538 kerikoma Előzmény: #384231

Nos tegnap kaptam bodza pálinkából kóstolót (3cl). Egész tűrhető volt, sőt inkább finom. Olyan 48-50 fokos lehetett.

Ma este a dolgom a bodza virág szedése ezek után:) Talira már nem készül el a pálesz, de a következőre rakok félre:-)