Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

"Veszteséges volt a máso…

#401657 Waszeitung

"Veszteséges volt a második negyedévben a Morgan Stanley, és ennek összege 558 millió dollárra rúgott, ami részvényenként 38 centnek felel meg. Mivel az EPS-re vonatkozó elemzői várakozás -62 cent volt, az árfolyam azonnal jelentős emelkedéssel reagált a gyorsjelentésre."

558 millió dollárt bukott,de mivel többre számítottak így feltépték +5% ra....ezeket a barmokat kellene állatkertbe mutogatni,nem az értelmes csimpánzokat :D

Re: Ha összeomlik a részvénypiac, újraindul a pénznyomda

#401625 Waszeitung Előzmény: #401621

Hát ez tényleg sokadik,bravúros megoldása lenne a válságnak....

Re: nincs cím

#401503 zeeh_ Előzmény: #401502

Ma megmenekül az EU és Görögország. Mindenki vidám és boldog lesz, mintha mi sem történt volna, mehet minden ATH-ra. :)

#401460 BudFox Előzmény: #401213

egyébként mutyi van természetesen :D

néztétek ? 11 zöld kis gyertya lett a nasdaq, ban meg azh SP -ben...ideje már leönteniük picit.

#401213 banyaiz Előzmény: #401211

A fene , már azt hittem mutyi van. Persze közel vagyunk a tűzhöz ez most nem jó.

Csak azért mondtam mert mindig ha emelkedünk és külföld esik szidni szoktad a rendszert, gondoltam megtréfállak kicsit. :D

#401211 BudFox Előzmény: #401192

USA most örül hogy Görögországban csőd lesz, meg nehéz helyzetben van még portugália, spanyolok, Írek, olaszok... ezért ezt a régiót - beleértve minket is...nem veszek..mi is leminősítés határán vagyunk...

És usa most annak örül hogy Európa kicsit lejjebb kerül, az ő dolláruk meg ezáltal feljebb értékelődik, és igy USA elkerülheti a csődöt...persze más intézkedések is kellenek..de ez sok befektető gondolatmenete...gondolom :-))

#401192 banyaiz Előzmény: #401191

Bud a Béten vmi "mutyi" van nem akarunk velük emelkedni :)

Mi erről a kérdésről a véleményed? :)

#401191 BudFox Előzmény: #401189

"hatok bandája"

leesek a székről a nevetéstől...:DDD mi ez valami spagetti western film ? :DD

10 éven belül csökkentik ennyivel meg ennyivel...üres rizsa...két hét múlva nem tudnak fizetni...kit érdekelnek a 10 éves tervek....

kíváncsi vagyok hogyha elolvassák az elemzők ezeket alaposan...hogyan reagálnak a piacok.

mert adóemelés -re esés lesz.

kiadáscsökkentéskor meg a cégeknek lesz kevesebb megrendelésük.

#401190 lagwagoner Előzmény: #401187

is...plusz jó vállalati eredmények, Obama nyugtató szavai, adósságplafon vélelmezett eltörlése, esés korrekciója, pesszimizmus mint kontraindikátor stb. Mindig van ok minden esetre.