:-))
Az mit jelent? :D Ott vette Otit is? :D
Kinn teljes extázis....
12719 az előző Dow csúcs....
No nézzük a Görög mentés hány % pluszt érdemel mára? :D
"Veszteséges volt a második negyedévben a Morgan Stanley, és ennek összege 558 millió dollárra rúgott, ami részvényenként 38 centnek felel meg. Mivel az EPS-re vonatkozó elemzői várakozás -62 cent volt, az árfolyam azonnal jelentős emelkedéssel reagált a gyorsjelentésre."
558 millió dollárt bukott,de mivel többre számítottak így feltépték +5% ra....ezeket a barmokat kellene állatkertbe mutogatni,nem az értelmes csimpánzokat :D
Hát ez tényleg sokadik,bravúros megoldása lenne a válságnak....
Ezt a parasztvakítást amit a futikkal művelnek...
Sziasztok.
Ahogy Kína, már megy is..:))
Ma megmenekül az EU és Görögország. Mindenki vidám és boldog lesz, mintha mi sem történt volna, mehet minden ATH-ra. :)
futi elég magos
egyébként mutyi van természetesen :D
néztétek ? 11 zöld kis gyertya lett a nasdaq, ban meg azh SP -ben...ideje már leönteniük picit.
A fene , már azt hittem mutyi van. Persze közel vagyunk a tűzhöz ez most nem jó.
Csak azért mondtam mert mindig ha emelkedünk és külföld esik szidni szoktad a rendszert, gondoltam megtréfállak kicsit. :D
USA most örül hogy Görögországban csőd lesz, meg nehéz helyzetben van még portugália, spanyolok, Írek, olaszok... ezért ezt a régiót - beleértve minket is...nem veszek..mi is leminősítés határán vagyunk...
És usa most annak örül hogy Európa kicsit lejjebb kerül, az ő dolláruk meg ezáltal feljebb értékelődik, és igy USA elkerülheti a csődöt...persze más intézkedések is kellenek..de ez sok befektető gondolatmenete...gondolom :-))
Bud a Béten vmi "mutyi" van nem akarunk velük emelkedni :)
Mi erről a kérdésről a véleményed? :)
"hatok bandája"
leesek a székről a nevetéstől...:DDD mi ez valami spagetti western film ? :DD
10 éven belül csökkentik ennyivel meg ennyivel...üres rizsa...két hét múlva nem tudnak fizetni...kit érdekelnek a 10 éves tervek....
kíváncsi vagyok hogyha elolvassák az elemzők ezeket alaposan...hogyan reagálnak a piacok.
mert adóemelés -re esés lesz.
kiadáscsökkentéskor meg a cégeknek lesz kevesebb megrendelésük.
is...plusz jó vállalati eredmények, Obama nyugtató szavai, adósságplafon vélelmezett eltörlése, esés korrekciója, pesszimizmus mint kontraindikátor stb. Mindig van ok minden esetre.