Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: Per az RFV ellen Romániában?

#400581 Janicroft Előzmény: #400580

Világos, én is így gondolom, nem is olyan célzattal tettem be ezt a linket mert azt várnám hogy ettől esetleg még lejjebb megy, mindenesetre időről időre előjönnek ezek a negatív visszhangok Romániából, remélem hogy minden rendben van/volt az RFV szerződéseivel.

Re: Per az RFV ellen Romániában?

#400580 Bendeguz Előzmény: #400579

Én meg peperelem a MOL-t, hogy drága a benzin, remélem bezuhan 3000-re az árfolyam. :)

Szerencsére ez nem így működik. Jogerős ítéletig mindenkit megillet az ártatlanság vélelme.

Re: E-Star

#400565 Bendeguz Előzmény: #400563

Tekintve hogy nyakig ülök benne 15% bukóban, nem fogom az észt osztani. 11000-en is tuti beszállónak tűnt, 12400-nál nagy örömmel vártam az akvi hírt, aztán csak lestem ahogy apad a nyerő, majd hízik a bukó. Nem hittem a szememnek. Nagyon nehéz jó döntést hozni, gyakran megy szembe a tőzsde a józan ésszel és a paraszti logikával. Éppen ezért intek mindenkit óvatosságra. Hiába tudjuk mindannyian, hogy fundásan 11-12k simán megvan értékben, ha a piac elszórakozik kicsit lejjebb.

#400563 Szundi Előzmény: #400525

Hali!

Így igaz, ahogy írod! Ha véletlen az amerikai és európai gazdasági hatások miatt átmenetileg lemenne az E-star 7500 - 8000 ft környékére, akkor viszont még bele invesztálok. Még ha egy másik részvényből veszteséggel szákol is ki. Ilyen szintnél már nem gondolkozni kell a beszálláson, hanem cselekedni!!

#400555 Bodzaszedő Előzmény: #400546

ja és gratulálok az Otidhoz.Pár évet még várhatsz mire 7k fölé megy.A bank is többet kamatozna sztem.De te tudod.Fő a nyugalom

#400554 Bodzaszedő Előzmény: #400546

Csak nyújtjátok tovább a tésztát.Örülünk,hogy te nem aggódsz,de aki akar aggódni,az had aggódjon.A fórumban a téma eddig az esés okainak a találgatása volt nem az,hogy jaj, mi lesz.Ha nem érdekel a téma,vagy nem tudsz semmi hasznosat hozzátenni,esetleg konkrét válaszokat adni a történtekre,akkor inkább ne szólj és főleg ne mondjátok meg,hogy ki mennyire aggódjon!Ha elkezd emelkedni,gondolom mind jöttök,hogy na ugye mi megmondtuk.De ha véletlen ne adj isten kijön egy rossz hir vagy jelentés,vagy akár elkezdődik az újabb nagy összeomlás és a strandról hazajövet minusz limiten látod,akkor nem hiszem,hogy ennyire le..arnád te is.Persze ez utóbbiról szó sincs.De ez tőzsde.Bármi lehet.Rossz stratégia,hogy homokba dugod a fejed szerintem.Persze ha a párna alatt van még x millió zsé akkor érthető,hogy nem igazán izgat,hogy esetleg mennyit buksz

#400546 Koffein Előzmény: #400536

Nem oktatgatok, csak megosztottam a véleményemet. Vagy valaki elgondolkodik rajta, vagy nem. Én alapból nem lépek be még a webbrokiban sem júlitól szeptemberig. Miért idegeljem magam? Ha lesz egy jó ajánlat, amiért érdemes belépni a webbrokiba és megbízást adni, akkor megteszem. Ilyen volt a tavalyi év, a saját szabályomat felrúgva belevettem az rfv-be, elmentem az adriára, nyaraltam élveztem az tengert és nem idegeltem magam. De most a világgazdasági eseményeket is figyelembe véve, bármennyire is bombabiztos nem vennék bele.

Továbbá, akik azt gondolják, hogy veszteségük van, azzal, hogy belevettek 10-11-12e-nél és éjszakánként álmatlanul forgolódnak, hogy miért nem adták el?! Miért akartak plusz 100 ft-ot kicsikarni? Nem a piac, vagy bármelyik felhasználó, akinek a tanácsára vettek a hibás, hogy nem ment fel értük. Jó ha tisztában vannak azzal, hogy akkor van veszteség, ha realizálják.

Otiba 2e-el fentebb vettem bele, még mindig megvan és nem siránkozom, hogy Csányi mi a lótúrót csinál?! Miért nem veszik az otit? Tök jó befektetés, hisz a stresszteszten nem hasalt el és az élmezőnyben van, vegyétek! Leszarom, mert a piac, majd eldönti, hogy egy adott időpontban hol a helye. Amíg el nem éri a céláramat, amire, azt mondom, hogy kamatostul megtérült nem adom el a pakkom. Ennyi. Egyszer fel fog menni? Fel. Idő kérdése. Csak mert hiszek benne.

Ezen kívül kereskedem más papírral is? Igen. Most van a tarsolyomban más papír is? Van. Be van téve eladásra? Be. Van más papírokra vételi megbízás adva? Van. De a vásárlások egy olyan szintre vannak betéve, amik számomra kockázat szempontjából kezelhetőek, akkor is, ha vásárlás után tovább esik. Ha gondoljátok a kedvetekért betolhatok egy megbízást, de az a megbízás rövid időn belül nem fog aktiválódni, így kár az energiáért. Ha meg kijön egy nagyon jó hír, akkor ezen a szinten is vásárolni fogok. De ez hírtől függ.

A most miért nem veszel? kérdésre azt tudom mondani, hogy 1, uborkaszezon van, forgalom nem nagyon van. 2, alapelvembe ütközik, az hogy kereskedjek. Amit betoltam még júniusban megbízást, az úgy marad. Mert a döntésem mellett kiállok. Van ami teljesült, és lesz, ami ez után fog teljesülni. Mind olyan vételi megbízás, ami miatt éjszakánként nem fogok álmatlanul forgolódni. Ha most vennék rfv-t nem lennék nyugodt. Az hogy miért, nem tudom, megérzés, talán az elv miatt, vagy akár a világgazdaság miatt. Ha egy ilyen megmagyarázhatatlan megérzés elfog, akkor eladok, akár veszteségesen is. Ezt érzem most is, meg az rfv-vel kapcsolatban is...

#400541 Dioka Előzmény: #400526

Ez a hozzászólásod szerintem teli van ellentmondással.

Akik befektetésnek vették, azok nem buktak még semmit. Legfeljebb azok, akik 1-2 hónap alatt akartak sokat keresni. Tehát spekuláltak. Az ilyenek tényleg buktak, vagy beragadtak.

Aki pedig befektet, az tényleg nem általában, hanem mindig(!) hosszabb távra vesz.

Aki pl 3000-n vett részvényt az most tényleg jól beragadhatott! Mert szerinted csak kényszerből lehet benne a papírba.

#400536 Előzmény: #400507

Már voltam strandon , hozzászólhatok. Mondjuk valaki megosztja velünk, hogy elveszi a macskáját feleségül. Elgondolkoztató. Amennyiben oktatgat, hogy mi miért nem vesszük nőül a derék cicát ?! Az már idegesítő!

Másik színes : " ritkán írok itt, de az a sok marhaság, amit Ti összefirkáltok?! Szeretem azt is nagyon.

#400527 taresz Előzmény: #400526

Aki mínuszos balanszon ül és azt mondja, hogy nem aggódik, az hazudik. Mindannyian aggódunk. Van aki jobban van aki kevésbé. Teljesen normális emberi magatartás.

Nem szívesen mondunk le arról amit megszereztünk, vagy megdolgoztunk érte.

Az nem aggódik aki Más pénzével szórakozik. Ott Más aggódik.

#400526 Bodzaszedő Előzmény: #400525

Nem akarok tovább vitázni ezen se offolni de esett a papir minden happy ellenére kb. 25%-ot.Ennek okán ment a téma itt.Sokan beragadtak,sokan nagyot buktak is ezen.Egyetértek,hogy jó befektetés,nem is adom el,de figyelmen kivül se lehet hagyni ilyesmit.Általában azért nem évekre fektet be az ember,max. kényszerből ha beragad mint most is.Különben nem keresné a legjobb beszállót,ha nem minél hamarabb pluszban szeretné látni magát.Beszélgethetünk a szép időről is meg bármi csupa jóról,de attól a dolog még megtörtént és aktuális.6-7000ft-on azért én már komolyan aggódnék....

#400525 Bendeguz Előzmény: #400521

Vannak ismerőseim, akik csak 6-7000 között hajlandóak venni, de akkor belenyomják a teljes családi vagyont. Amúgy meg inkább kimaradnak belőle.

Koffein nincs önellentmondásban, csupán felvázolt két számára optimális beszállót. Az egyik egy jó hír, a másik meg hír nélkül egy alacsonyabb árszint. Az hogy szerinte is jó befektetés, annyit tesz, hogy akárhonnan is száll be az ember, jövőre pluszban lesz. Csak ugye nem mindegy honnan indulunk az emelkedésben.

"Továbbá RFV jó befektetés, nekem már nincs egy ideje, de van az a szint, vagy az a hír, ahol ismét betolok egy kis pénzt. Amint matgab is írta nem egy két órára/napra kell venni, hanem hónapokra, évekre, kinek mennyit ér a kiszálló. " - Koffein

#400521 Bodzaszedő Előzmény: #400507

Ha már te is olyan jónak tartod meg nyugi van akkor miért nem veszel?Mi az a hir és mi az a szint?Csak nem találod drágának?Vagy aggódsz,hogy lejjebb esne?"Jó befektetés" de mégis hír kell hogy meggyőzzön? Hónapokról,évekről beszélsz, akkor meg?Told bele a lóvét nyugisan! Nyugira intesz,de venni nem mersz.Saját magadnak mondasz ellent.

#400507 Koffein Előzmény: #400265

"De dobjatok föl akkor valami témát amivel hasznosan tudnánk eltölteni itt a fórumban az időt figyelmen kivül hagyva a papirban zajló eseményeket."

Állj fel, és menj ki a strandra, vagy valami vízpartra! Nyár van, nyugi van. Behalok, hogy még témákat kell feldobni, hogy hasznosan töltsük el a napot. :D

Továbbá RFV jó befektetés, nekem már nincs egy ideje, de van az a szint, vagy az a hír, ahol ismét betolok egy kis pénzt. Amint matgab is írta nem egy két órára/napra kell venni, hanem hónapokra, évekre, kinek mennyit ér a kiszálló.

Az, hogy valaki leírja elképzelését, és arra venni, vagy adni elég meredek, és felelősségre vonni meg egyenesen őrültség... szvsz.