Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: E-Star

Koffein Előzmény: #400536

Nem oktatgatok, csak megosztottam a véleményemet. Vagy valaki elgondolkodik rajta, vagy nem. Én alapból nem lépek be még a webbrokiban sem júlitól szeptemberig. Miért idegeljem magam? Ha lesz egy jó ajánlat, amiért érdemes belépni a webbrokiba és megbízást adni, akkor megteszem. Ilyen volt a tavalyi év, a saját szabályomat felrúgva belevettem az rfv-be, elmentem az adriára, nyaraltam élveztem az tengert és nem idegeltem magam. De most a világgazdasági eseményeket is figyelembe véve, bármennyire is bombabiztos nem vennék bele.

Továbbá, akik azt gondolják, hogy veszteségük van, azzal, hogy belevettek 10-11-12e-nél és éjszakánként álmatlanul forgolódnak, hogy miért nem adták el?! Miért akartak plusz 100 ft-ot kicsikarni? Nem a piac, vagy bármelyik felhasználó, akinek a tanácsára vettek a hibás, hogy nem ment fel értük. Jó ha tisztában vannak azzal, hogy akkor van veszteség, ha realizálják.

Otiba 2e-el fentebb vettem bele, még mindig megvan és nem siránkozom, hogy Csányi mi a lótúrót csinál?! Miért nem veszik az otit? Tök jó befektetés, hisz a stresszteszten nem hasalt el és az élmezőnyben van, vegyétek! Leszarom, mert a piac, majd eldönti, hogy egy adott időpontban hol a helye. Amíg el nem éri a céláramat, amire, azt mondom, hogy kamatostul megtérült nem adom el a pakkom. Ennyi. Egyszer fel fog menni? Fel. Idő kérdése. Csak mert hiszek benne.

Ezen kívül kereskedem más papírral is? Igen. Most van a tarsolyomban más papír is? Van. Be van téve eladásra? Be. Van más papírokra vételi megbízás adva? Van. De a vásárlások egy olyan szintre vannak betéve, amik számomra kockázat szempontjából kezelhetőek, akkor is, ha vásárlás után tovább esik. Ha gondoljátok a kedvetekért betolhatok egy megbízást, de az a megbízás rövid időn belül nem fog aktiválódni, így kár az energiáért. Ha meg kijön egy nagyon jó hír, akkor ezen a szinten is vásárolni fogok. De ez hírtől függ.

A most miért nem veszel? kérdésre azt tudom mondani, hogy 1, uborkaszezon van, forgalom nem nagyon van. 2, alapelvembe ütközik, az hogy kereskedjek. Amit betoltam még júniusban megbízást, az úgy marad. Mert a döntésem mellett kiállok. Van ami teljesült, és lesz, ami ez után fog teljesülni. Mind olyan vételi megbízás, ami miatt éjszakánként nem fogok álmatlanul forgolódni. Ha most vennék rfv-t nem lennék nyugodt. Az hogy miért, nem tudom, megérzés, talán az elv miatt, vagy akár a világgazdaság miatt. Ha egy ilyen megmagyarázhatatlan megérzés elfog, akkor eladok, akár veszteségesen is. Ezt érzem most is, meg az rfv-vel kapcsolatban is...