Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#400424 hosszhuszár Előzmény: #400423

HA valakinek az ismeretségi körében, van olyan mercedes, ami légrugós, és ha ne adj Isten az tönkremenne, olyanom is van.

w220-hoz van készlet (első), w211 első, jobb oldaliból szintén.

Előre is köszönöm!

#400423 hosszhuszár Előzmény: #400414

"4327 2011.06.27 19:43 hosszhuszár (Tisztelt Tag) nincs cím

ha valakinek autó alkatrészre lenne szüksége, unix alatt kb 30%-al tudok, szinte bármit.

HA kell valakinek valami, jjbyo csiga t-online.hu

törlés válasz erre +

Közel egy hónapja írtam, de senki nem reagált rá, pedig szerintem jók az árak, de ezt majd Bazsynál teszteljük....

valami apró marad rajta, de akkor is a legjobb árban van, jó a forrás.

Mondtam, hogy autó alkatrészekkel szeretnék foglalkozni, az első lépéseket megtettem...meglátjuk..

Én már vettem az ML-hez fékbetétet, annak a pontos árára már nem emlékszem, de 10 ezres nagyságrenddel volt olcsóbb, bosch betét volt, visszajelzővel, az unixnál, 32e ft, én 20 alatt vettem...direkt választottam szinte a legdrágábbat, mert fék, és a feleségem autója..

Szintén ML-hez szélső kormány összekötő gömbfejet is vettem, az unixnál, 19.xxxft, én 13e ft-ért vettem...(Lemfölder, ez a mercinél, szinte a legjobb, ha nem a legjobb)

#400421 hosszhuszár Előzmény: #400412

Értem én, de a fékkel nem jó játszani, szerintem...

De nekem tök mindegy, azért Én közép kategóriás árakat kértem, de akkor kiegészítem, a legolcsóbbal is...

Hétfőn lesznek árak.

Ha priviben megírod az email címedet, oda küldeném.az árakat.

#400414 Sumér harcos Előzmény: #400410

ez igy megy?minden tipushoz olcsón?:)

ha tudom,most vettem első fékbetétet,pollenszűrőt éppen ....megversenyeztettem volna az áraidat.pesten úgy is az utobbi időben hetente járok:)

igaz etikátlan a kérdés,de remélem te is keresel a jó árakkal azért vmit.....vagy ilyenkor meghivna az ember cukrászdába és kész?:)

#400412 KawaBazsy Előzmény: #400410

Nézd, a bnőmet csak az ár érdekli. 2 éve vette a kocsit, nem költött rá semmit, olajat is én cseréltem 30+E km után, azért szólnak a hidrotőkék. :-) Szeptemberben műszakizik, akkorra kell rendbe rakni.

#400410 hosszhuszár Előzmény: #400408

:))

itt a közép kat, is olcsó....:))

Kicsit szerencsétlen az időpont, a hétvége miatt, de továbbítottam, ha kapom az árakat, rögtön megírom...

#400402 hosszhuszár Előzmény: #400395

kicsit pontosítani kellene.

Gyári, vagy utángyártott cuccok kellenek, ill jobb, vagy közepes minőség, ha utángyártott...

#400401 hosszhuszár Előzmény: #400394

:))

az ML?

99-es, lelakott, 110e km-el....))

ne rösteld, nézd meg, a legújabb ML-ket, mondjuk 2008-tól...

találsz olyat, amiben 110e km van?

Akkor mennyit kérjek az enyémért?

#400395 KawaBazsy Előzmény: #400383

Ok.Daewoo Lanos 1.5 SE, 98'-hoz 4 gátló, első féktárcsák, első fékbetét grt, hidrotőkék (16 db) mennyi?

#400394 KawaBazsy Előzmény: #400386

Ahogy mondod. Kint viszont átlagáron is rendben tartott járművet kapsz. Két motort is vettem Londonban, mindkettőt kinti ár alatt, s mindkettő makulátlan gép volt full szervíztörténettel. Aranyáron meg a hülye is tud vásárolni, én továbbra is tartanám az 1.5M-nál meghúzott árkategóriát. A Te parkodból az ML se fér bele? :-)

#400385 Sumér harcos Előzmény: #400378

nekem nem jöttek vissza megköszönni,de lehet jobb is,....már,lehet itt-ott lógott:))mert egy tenyeres talpas paraszt gyerek vette meg a szó legnemesebb értelmében...nagy tenyere volt-de örült neki nagyon egyébként:)

#400379 KawaBazsy Előzmény: #400357

Szerencsére értünk annyira hozzá, h nagy szart ne vegyek, s ha mégis, akkor van szerszám meg garázs, csak az alkatrész árát csengetem. Ez benne van..

#400378 hosszhuszár Előzmény: #400376

88.89 környékén volt nekem, az is új volt, jól járattam be...ezért ment, mint a golyó...

Amikor eladtam, az ürge visszajött megköszönni, hogy ilyen jó autót adtam el neki...::))

De az jó is volt..))

#400376 Sumér harcos Előzmény: #400363

nekem is nyugati szériás 5 váltós volt,1984-es évjárattal....

kb . én is vmi brutálig pörgetésre emlékszem 170-180 véggel:)meg rendőrökre is emlékszem:)

1992 februárban kezdtem vele,de 1992 nyarán már eladtam 120.000ft-ért a kecskeméti auto vásárban,vhová szolnok mellé vitték egy faluba......arra is emlékszem...:))

februártól juliusig kb. 2szer hajtottam xarrá motorját:)mindenhol előbb fordult a hátulja,mint az eleje:)

szép időszak volt ez is:)