HA valakinek az ismeretségi körében, van olyan mercedes, ami légrugós, és ha ne adj Isten az tönkremenne, olyanom is van.
w220-hoz van készlet (első), w211 első, jobb oldaliból szintén.
Előre is köszönöm!
HA valakinek az ismeretségi körében, van olyan mercedes, ami légrugós, és ha ne adj Isten az tönkremenne, olyanom is van.
w220-hoz van készlet (első), w211 első, jobb oldaliból szintén.
Előre is köszönöm!
"4327 2011.06.27 19:43 hosszhuszár (Tisztelt Tag) nincs cím
ha valakinek autó alkatrészre lenne szüksége, unix alatt kb 30%-al tudok, szinte bármit.
HA kell valakinek valami, jjbyo csiga t-online.hu
törlés válasz erre +
Közel egy hónapja írtam, de senki nem reagált rá, pedig szerintem jók az árak, de ezt majd Bazsynál teszteljük....
valami apró marad rajta, de akkor is a legjobb árban van, jó a forrás.
Mondtam, hogy autó alkatrészekkel szeretnék foglalkozni, az első lépéseket megtettem...meglátjuk..
Én már vettem az ML-hez fékbetétet, annak a pontos árára már nem emlékszem, de 10 ezres nagyságrenddel volt olcsóbb, bosch betét volt, visszajelzővel, az unixnál, 32e ft, én 20 alatt vettem...direkt választottam szinte a legdrágábbat, mert fék, és a feleségem autója..
Szintén ML-hez szélső kormány összekötő gömbfejet is vettem, az unixnál, 19.xxxft, én 13e ft-ért vettem...(Lemfölder, ez a mercinél, szinte a legjobb, ha nem a legjobb)
Értem én, de a fékkel nem jó játszani, szerintem...
De nekem tök mindegy, azért Én közép kategóriás árakat kértem, de akkor kiegészítem, a legolcsóbbal is...
Hétfőn lesznek árak.
Ha priviben megírod az email címedet, oda küldeném.az árakat.
:))
ez igy megy?minden tipushoz olcsón?:)
ha tudom,most vettem első fékbetétet,pollenszűrőt éppen ....megversenyeztettem volna az áraidat.pesten úgy is az utobbi időben hetente járok:)
igaz etikátlan a kérdés,de remélem te is keresel a jó árakkal azért vmit.....vagy ilyenkor meghivna az ember cukrászdába és kész?:)
Nézd, a bnőmet csak az ár érdekli. 2 éve vette a kocsit, nem költött rá semmit, olajat is én cseréltem 30+E km után, azért szólnak a hidrotőkék. :-) Szeptemberben műszakizik, akkorra kell rendbe rakni.
itt a közép kat, is olcsó....:))
Kicsit szerencsétlen az időpont, a hétvége miatt, de továbbítottam, ha kapom az árakat, rögtön megírom...
kicsit pontosítani kellene.
Gyári, vagy utángyártott cuccok kellenek, ill jobb, vagy közepes minőség, ha utángyártott...
az ML?
99-es, lelakott, 110e km-el....))
ne rösteld, nézd meg, a legújabb ML-ket, mondjuk 2008-tól...
találsz olyat, amiben 110e km van?
Akkor mennyit kérjek az enyémért?
Ok.Daewoo Lanos 1.5 SE, 98'-hoz 4 gátló, első féktárcsák, első fékbetét grt, hidrotőkék (16 db) mennyi?
Ahogy mondod. Kint viszont átlagáron is rendben tartott járművet kapsz. Két motort is vettem Londonban, mindkettőt kinti ár alatt, s mindkettő makulátlan gép volt full szervíztörténettel. Aranyáron meg a hülye is tud vásárolni, én továbbra is tartanám az 1.5M-nál meghúzott árkategóriát. A Te parkodból az ML se fér bele? :-)
hát..yes...
ismerek egy pár olyan autót, igaz azok nem a Te árkategóriádban mozognak...........
nekem nem jöttek vissza megköszönni,de lehet jobb is,....már,lehet itt-ott lógott:))mert egy tenyeres talpas paraszt gyerek vette meg a szó legnemesebb értelmében...nagy tenyere volt-de örült neki nagyon egyébként:)
Új alkatrészt is tudok, töredék áron...
Mindenhez!
Ott legalább a karbantartásra is költenek, itt nehéz olyat kifogni..
Szerencsére értünk annyira hozzá, h nagy szart ne vegyek, s ha mégis, akkor van szerszám meg garázs, csak az alkatrész árát csengetem. Ez benne van..
88.89 környékén volt nekem, az is új volt, jól járattam be...ezért ment, mint a golyó...
Amikor eladtam, az ürge visszajött megköszönni, hogy ilyen jó autót adtam el neki...::))
De az jó is volt..))
nekem is nyugati szériás 5 váltós volt,1984-es évjárattal....
kb . én is vmi brutálig pörgetésre emlékszem 170-180 véggel:)meg rendőrökre is emlékszem:)
1992 februárban kezdtem vele,de 1992 nyarán már eladtam 120.000ft-ért a kecskeméti auto vásárban,vhová szolnok mellé vitték egy faluba......arra is emlékszem...:))
februártól juliusig kb. 2szer hajtottam xarrá motorját:)mindenhol előbb fordult a hátulja,mint az eleje:)
szép időszak volt ez is:)