Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#400363 hosszhuszár Előzmény: #400354

Nekem volt kettő. az első, egy nyugati szériás, 2107 drapp színű...

5 sebességes váltóval, 0 km-en vettem ill azt apámék vették nekem, meg nem mondom mikor volt, de még gyerek voltam..

a második, egy bordó volt,(kiutalásra jött) amit csepelen vettem át, ismerőssel, úgy sikerült egy épp darabot választani, nem pedig a kihozott 3 db-ból kellett...

Na, az már nem volt olyan jó, mint a drapp.

A drappot, 100-nál visszatettem 3-ba, és 130-ig húzott...:))

Igaz, minden ilyen visszaváltás után, szelep, és gyújtás állítás, de ment 180-at...))

( vagy a km óra csalt)

#400357 Sumér harcos Előzmény: #400324

húú mondjuk ezekkel az öreg nagy vasakkal,több 100 ló,keményen vigyázni kell,főleg murváról vásárlással...

(ilyen magyar első gazdást vagy vmi megbizhatót németből esetleg-de az a gond,hogy általában ide a német kinálatnak sok esetben a legolcsóbb legalja jön ügynökeinkhez)

mint ez a merga,volvo-bele nem mernék nyúlni......

2pillogás iratás után.....és röppenhet egy 4-500ezres szerviz számla....mint a pinty...

#400356 hosszhuszár Előzmény: #400352

ja, meg a ferihegyi reptérre vezető úton, azt hiszem ez a hivatalos neve, van 2 db w126 coupe, messziről azok is elég jónak tűntek.

árat nem tudok...

#400354 Sumér harcos Előzmény: #399904

nekem is az volt az első:)

tinta kék szedán,1500 kocka,nagy zene, 1992-ben...még most is kellemes visszagondolni rá:)

#400352 hosszhuszár Előzmény: #400344

Az üllői úton ha kifelé megyünk a városból,a jobb oldalon, áll egy rolls,autókereskedésben, grafit szürke....

nem néztem meg, de messziről egyben van...

a havanna után, ha jól emlékszem

#400344 KawaBazsy Előzmény: #400337

:-P

Amúgy ilyen időben nem is kell kocsi, inkább veszek még egy motort! :-) (Egy négyütemű, rendszámos robeszt terveztem)

Továbbra is a használta…

#400324 KawaBazsy

Továbbra is a használtautó árakon, illetve az ártartáson vakarózok. Ugye az általam kinézett Mazda MX-5 NB-t 98 óta gyártják, az itthoni legolcsóbb az 1.2 M ft. Ez rendbe is lenne, de ugye ez egy újonnan olcsó, most 6M ft-os, egyszerű autó. Akkor mi a rákért kerül ugyanennyibe, vagy kevesebbe egy ugyanilyen évjáratú E420 Merci, vagy egy Volvo C70 kupé, amik újkorukban 15 millás autónak számítanak. Tegnap még egy ML320-at is láttam 1,3M-ért de elvitték.. Érti vki? :-)

http://www.hasznaltauto.hu/auto/mazda/mx-5/mazda_mx-5_1.6i_16v_soft_top_nardi_sport-4822966

http://www.hasznaltauto.hu/auto/volvo/c70/volvo_c70_2.4_t_coupe-4895720

http://www.hasznaltauto.hu/auto/mercedes-benz/e_420/mercedes-benz_e_420_avantgarde_automata-4877567

#399904 Peta60 Előzmény: #399005

Lada 2107-es volt az első autóm :)

Bordó,fekete belsős,napfénytetővel,nagy zenével :)))

Igazi csajozós autó volt :)

#399890 KawaBazsy Előzmény: #398913

Találtam a mobile.de-n párat Frankfurt körül, meg kéne őket nézni. Ha vonattal mennék ki, macerás lenne ott a közlekedés, ha meg motorral, akkor vissza kell menni érte. Nem akar vki más is kocsit nézni Németben? :-)

#399678 banyaiz Előzmény: #399011

Szivárognak részletek baleset témában, jogerős határozatom még mindig nincs de annyit sikerült megtudnom, hogy szemből és hátulról belénkhajtó polgárt is hibásnak találták. Mindkettő kapott írd és mond kemény 10 k pénzbírságot.

Mit mondjak erre, egy mezei gyorshajtás 30k-ról indul, szarrá törik az autót millás kár, nem vagyok éber és megyek rá majdnem szalagkorlátra akkor frontális ütközés a saját sávomban, ráadásul vsz megengedett duplájával ment a ****i ott, és 10 k pénzbírság, ez hogy kérdezem én. Vmi olyasmire gondoltam bevonják a jogsiját, és 200 k pénzbírság vagy ilyesmi.

Ha bármelyik fél nem veszi át a levelet azzal tudja húzni az ügyet, plusz 8 napja van fellebbezni. Ha ezzel nem élnek akkor jogerős és én mint vétlen kapok határozatot amivel kezdhetnénk a biztosítókkal a huzavonát.

A végén kiderül, hogy az a **** aki szemből belénk jött jár a legjobban nem saját autójával volt és 10 k pénzbírság amit kiválthat 2 nap közmunkával.

Egyre jobb ez a sztori.

Ja és, hogy ide eljussunk kellett 1,5 hónap lassan, ez a gyorsaság vmi elképesztő.

#399011 banyaiz Előzmény: #399005

kocka apáméknak volt kb 20 évet bírt. :) A végén még 100 k-ért eladták új ára volt kb 500 .

Még siheder koromban sokat hajtottam, horgászni olyan helyekre amilyen autóim azóta voltak közelébe sem mernék menni. ártéri erdők, kátyús földes utak stb. Volt éjszaka kellett traktorost keresnem környéken húzzon már ki, nagy eső volt, erdészeti gépek összejárták az utat. Az egy emlékezetes sztori volt éjfélkor vad idegen helyeken traktorost hajkurászni. :)

Soha semmi komoly baja nem volt a gépnek, ha vmi elromlott apám műszaki kicseréltük. Jó autó volt az. :)

#399010 banyaiz Előzmény: #399005

Oroszoknál keresik még állítólag, tajgán, tundrán még jó gép az. :)

Pár évesek is tetszenek, ezek az újak még szebbek kicsivel. Csak a fene adna 7-9 millát egy autóért, aztán 5 év múlva jó ha ér 3-at. 3 millánál drágább autó nem kell nekem, nem tudnám kihasználni, nem lenne jó befektetés.

#399005 hosszhuszár Előzmény: #399002

Kocka ladám, volt kettő...

1500-ös, valóban jó autó volt akkor...

Most azért már messze van a jótól..

Az újabb 6-os Mazdák, tényleg szép autók!

#399002 banyaiz Előzmény: #398978

Világ legjobb autója kocka lada. :) Ár érték arányban, mindenhol elment erdőn mezőn, házilag lehetett bütykölni stb. El vagyunk most kényeztetve a nagy bőségben.

Középbe én betenném Mazdákat (ez a mániám beléjük vagyok szerelmesedve), de vsz egy Mondeo-nál jobbak, Avensisben még nem ültek, Passatot sem vezettem , úgy tudom Superb alváza , váltója azonos passatal azt már hajtottam , Mazda 6-ot választanám inkább. :)