Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mi lesz a CHF hitelesekkel - EURHUF/EURCHF = CHFHUF

Re: nincs cím

#403342 Euroman Előzmény: #403328

nem fog....mikor megtette sem ért el semmit vele, csak csinált magának egy csomó veszteséget...

#400684 akpo7 Előzmény: #400658

Durva, de ezekben a devizakeresztekben kialakulhat a celaram, amit csak titokban remeltem...

Én csak azt nem értem ho…

#400658 nelson75

Én csak azt nem értem hogy miért a tetü eutóhoz vagyunk láncolva. Miért nem úgy mozog a forint hogy az EURHUF árfolyam gyengül az EURCHF miatt. A bajok az euróval vannak nem velünk...

236 FT a Svájci frank

#400657 Karesssz

Hétfő reggel történelmi csúcson 236 FT fölött a Svájci frank, 1,14 közelében az EUR/CHF.

Jól kezdődik a hét!!!:-(

Re: Közeledik az 1,16-os EUR/CHF ?

#399829 banyaiz Előzmény: #399810

Esetleg annyit tud tenni, hogy bevállalja ezt az árfolyamkorlátot 5 évig, és reménykedik, hogy 5 év múlva sokkal kedvezőbb környezet lesz.

Vagy megpróbál valahogy annyi pénzt összeszedni tudjon előtörleszteni, külföldi munka vagy vmi anyagi forrás.

Nagy szívás ez annak aki úgy került ebbe bele,hogy kellett egy lakás albérlet helyett, és ez tűnt legolcsóbbnak felvette, aztán most 2x annyival tartozik , és duplán törleszthet, jelen állapot szerint.

Plusz az egész országnak az gazdasági szempontból.

Nagyon nagy hibának látom azt a késlekedést ami ebben az ügyben x éve tart már. Főleg a forradalmárok részéről 2/3-al.

Ezt a mentőcsomagnak hívott témát 1 évvel ezelőtt is nyugodtan el lehetett volna kezdeni, semmi rendkívüli újdonságot , vagy ötletet nem látok benne, amire 1 évet kellett várni, hogy a probléma közben fokozódjon.

#399810 Karesssz Előzmény: #399798

Nem beszélve arról, hogy mindaz a pénz ami most a deviza plusz törlesztésre kimegy egy kicsit élénkíthetné a gazdaságot, ám sajnos nem tudni, hogy azok az állampolgárok mikor fognak tudni, hozzájárulni a plusz fogyasztásukkal a gazdaság élénkítéséhez. Rosszabb esetben pedig elveszítik lakásaikat stb..., szóval sok komponensű a vég kifejlettség...,

Majd meglátjuk, hogy mi lesz ennek a vége..., de ha az EUR/CHF az 1:1-es paritást tűzte ki célul akkor kemény időszak vár még is sok mindenkire...

#399798 banyaiz Előzmény: #399792

Ebben az ügyben én azt gondolom igazán jó megoldás már nincs. 22-es csapdája.

Ami emberiség elleni bűn, hogy 2010-ben azt hallottam eszközkezelő feláll nyárra , őszre, most 2011 nyara van és még mindig nem állt fel.

Egyszerűen csak annyit lehet tenni, hogy aki tudja fizetni a hitelét az fizeti, aki nem annak elárverezik, vagy eszközkezelőzik a házát, és előbb utóbb kitisztul az egész.

Jó hatással biztos nincs a gazdaságra, főleg ha nyújtják mint a rétest. Egyik unokatesómmal beszéltem 10 milla körül vett fel chf alapút elég kedvezőtlen árfolyamnál, 100 körül törlesztett havonta, most 200 körül. Azért ez sok polgárnál már elég nagy jövedelemkiesés.

#399792 Karesssz Előzmény: #399023

Jobb objektíven látni a helyzetet!

Kérdés, hogy az országban lévő igen nagy számú deviza hitelesek plusz megnövekedett költségei, mennyit szívnak ki a haza GDP-ből, hisz ők nem a fogyasztásra költik a megtakarításaikat, ERGO zéró a fogyasztásuk, a megtakarításaikról pedig nem is beszélnék.

A minap jártam vidéken, olyan szegénység van bizonyos helyeken, mintha Szomáliában jártam volna. Bár tudom, hogy az ország húzó ereje nagyrészt Budapest és a nagyobb városok, de hát amíg a több évre, bebetonozott deviza hitelesek, minden egyes fillérje a hitelre kell, addig ők nem tudnak fogyasztani.

#398990 Karesssz Előzmény: #398988

Az biztos, hogy aki azt hiszik, hogy már vége a válságnak, és emelkedünk..., hát azok akik mondják lehet, ám akik bebetonozták magunkat azoknak még nagyon kemény időszak következik az életükben..., ennek biztos, hogy nem lesz jó vége... főleg ha lemegyünk akár 1,10-ig..., kutya idők jönnek a CHF/HUF hitelesek számára

#398988 zeeh_ Előzmény: #398985

Egyre többen fogják átkozni azt a napot, amikor aláírták a hitelszerződést a kockázat tudatában 10-20-25 évre...

20-25 év rengeteg idő. Nem is értem, ki merte ennyire időre elkötelezni magát egy banknak. A nagy devizamentő akciónak + korlátozott árverezésnek az lesz a vége, hogy sokan még nagyobb bajban lesznek, mintha nem "mentik" meg őket.

Közeledik az 1,16-os EUR/CHF ?

#398985 Karesssz

Hát nem tudom, hogy mi lesz ennek a vége, de ha a paritás az irány az EUR/CHF-ben, akkor ennek nem lesz jó vége a CHF/HUF-ban!

Kíváncsi leszek erre az …

#396239 Karesssz

Kíváncsi leszek erre az 1,22-es kilovésre, hogy mennyire lesz tartós!

Forgalommal húzták legalább vagy a nélkül?

Van valakinek olyan linkje amin a deviza kereszt változásokkal járó forgalmat i nyomon lehet követni?

#396202 ikszf Előzmény: #394457

Vazze ez a mai nap. Lehalok, ha ilyen hajrával 1,23 fölé zavarják a negyedéves gyertyát is.

#394459 Amatoregy Előzmény: #394457

emlékeim szerint ilyen támaszos dologra mondtad eurhuf vonatkozásában a 260 alatti árfolyamokat is.. :DD

#394457 ikszf Előzmény: #386677

Ha jövő hetet még kibírja 1.23 alatt, akkor a negyedéves gyertyán is átvitte a támaszát, és szerintem megy 0.8x-re hosszúban.