Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

ECONETka

Re: nincs cím

#399820 kerikoma Előzmény: #399816

Ha jól is írta le, ettől függetlenül az erős idegrendszerűek 6 nap alatt duplázhattak....

#399816 Princ Előzmény: #399812

valaki jól leírta az esetet a pf-en:

"valaki belevett 12 millió ft-ért aznap, amikor 150 ft volt, majd kb. fél óra múlva leközöltek egy cikket az estmedia-ról azt hiszem a tőzsdefórumon, vagy az mfor-on, hogy milyen sokat is ér ez a cég, mivelhogy a Sziget felét is 2 milliárdért vették annak idején, és ez a rossz piac csak 1 milliárdra árazza ezzel a 150 ft-os árfolyammal jelenleg a céget.

Pedig nem az számít, hogy mennyiért vett valaki pl. Sziget-et, hanem mennyi nyereséget is termel. Jól elkábították a népet.

Na, ezt sokat bevették, és lufit fújtak. Sztem mindjárt ki is durran és visszamegy az árfolyam oda, ahonnan jött."

#399813 Princ Előzmény: #399803

csak attól függ, mikor kezdi vmi nagybüfi az öntést. lottózással egyenlő ez már

#399805 Tomy75 Előzmény: #399801

Nem volt nagy forgalom 300-ról 150-ig le.... ergó.... kevesen jutottak hozzá. Szerencsére a kevesek közé tarozom...

#399803 Zotya32 Előzmény: #399801

nem lesz itt korrekció... mivel mindenki ezt várja.

(korrekció igazából most kezdődik, 900-ig)

ma is megközelíti a felső limitet;

tegnap nem vették ki a 299-et, de pár forint választotta csak el a ma leküzdött 300-tól.

325 köré várom a mai max-ot.

#399801 Princ Előzmény: #399800

hamar visszamehet 150-re, aki akörül vett, már duplázott és most kiszállhat nagyon gyorsan.

#399791 banyaiz Előzmény: #399789

Lehet van vizsgálat csak én nem figyeltem. Viszont ha nincs akkor megkérdezném milyen ügyben lesz ha ebben nem. :)

Vmi olyasmi rémlik mintha az a polgár aki azt állította nagy pozijait kellett likvidálnia utána nyitott is elég sok hatit.

Csak nem véletlenül shortolt is közben, persze nem saját néven. Aztán most van ugyanannyi hatija és közben shorton keresett egy szépet. No persze ennek lehet köze nincs a valósághoz, de azért nem ártana megnézegetni.

#399789 Ibiza Előzmény: #399782

:) néha én is álmodom egy szép új világról ahol mindenki -így a társadalmi szrvezetek is- tisztességesen teszik a dolgukat.

#399787 PRESLEY Előzmény: #399781

lehet .gondoltam visszalépek most 300.nál de nem merek .ez a részvény nagyon veszélyes ha beomlik nagyot zuhanhat. bár ugy tünik mintha fel akarnák huzni. ha belevennék lemenne ha nem veszek tuti felmegy

#399782 banyaiz Előzmény: #399781

Nem tudom mit érhet ez a cég annyira nem mélyedtem bele, vannak ezek a fesztiválszervezések, pesti est, ezen kívül nem is tudom mi van benne, nem ismerem számait sem.

Az nem lehet, hogy bennfentesek akik tudták ezt a rádió témát, jól beshortolták mikor ott 90-nél egész nap adták és záróban mindig visszakötötték, és egyszer zárni kell a shortot.

Mondjuk 90-ről 15-ig elég jó kör. :) De ez csak találgatás.

Azt viszont furcsállom, hogy egy bennfentes kereskedett számára tiltott időben és nem olvastam Pszáf vizsgálat megindításáról, lehet figyelmetlen voltam, de ezt hivatalból kellene megtenni ilyenkor gondolom én.

ha venni akarnak akkor k…

#399781 Ibiza

ha venni akarnak akkor kiszállhatna a vevő..és visszaöntene pakkokat..250-200ig simán lecsorogna..

#399540 Zotya32 Előzmény: #399538

tervezik... ma még...

de mi van, ha nem lesz rá szükség?? és ez is csak a transzparencia jegyében lett megszellőztetve??

kezdem azt hinni, hogy nem szabad logikusan gondolkodni egy-két tőzsdei társaság papírjaival kapcsolatban...

nemsokára kiveszik a 299-et...

#399538 hAliG Előzmény: #399534

Egyszerűbb lenne leszállítani a névértéket :))

(tervezik, ha jól emlékszem)