És mikor indulunk?
És merre indulunk megállíthatatlanul? :)
És mikor indulunk?
És merre indulunk megállíthatatlanul? :)
Szerintem ezek a technikai elemzések ebben a nyári nihilben csak unaloműzőnek jók, de nem befolyásolnak semmit. Lehet páran kereskednek eszerint, de az olyan jelentéktelen mennyiség, hogy mindegy is.
Amikor indulunk, akkor jöhet ide MA50, BB, rés a pajzson, isten nyila, megállíthatatlanul fog menni a Keleti Csillag.
Holnap (holnapután?) meglátjuk, hogy beletépnek vagy inkább beleadnak.
Úgy néz ki, hogy az eladogatás minimálisra csökkent, nincs nagyon lekötés sem.
De ha a 240000 új részvény ára benne van a megnövelt értékű cégben, akkor ez miért számít?
Ez alapján sok jót nem lehet elmondani. Amíg az 50 napost át nem lépi addig inkább csak csökkenésről lehet beszélni és így nagyobb az űr lefelé, mint felfelé.
Talán lassan megnézhetnénk Bolli közepet, 50MA-t...
Az is lehet, hogy csak kioldalazunk a háromszögből és lötyög tovább forgalom nélkül.
Igen, az ERSTE 12.000-re tette a cég értékét EETEK-el együtt, de az 2.4 millió részvénynél volt még. Most már 2.64-el kell osztani.
Amúgy ez a 12.000-es fair érték becslés 2011 q2-re vonatkozott, ez negyedévről negyedévre változni, remélhetőleg nőni fog.
Gyerekek ne OFFoljátok szét a topikot, az utóbbi 100 hsz-ből talán két normális hsz ha volt... ez nem a pf, hogy egymást gyalázzátok... vannak vélemények, meg ellenvélemények oszt ennyi, nem kell vérre menni és mindenáron megmagyarázni, kinek van igaza, vagy kinek nincs... a meglátásokat, majd az idő és a grafikon igazolni fogja...
Itt meg nyugodtan lehet dühöngeni http://stockland.hu/forum/topic/169 ha már ez a cél :)
Köszi szépen! Jól van, bocsánatot kérek az offokért, nem akartam, csak tényleg elegem lett az exmagukfajtákból. Ezentúl nem is reagálok a hozzászólásaira, látom ismét írt nekem, de "okos enged, szamár szenved". Tartom magam ehhez. :-)
Jó éjt!
Bocsi még egyszer!
(Téma részemről lezárva végérvényesen.)
A lényeg, hogy ne kelljen órákat elfecsérelnem irreleváns hozzászólásokra. Jóéjt Neked is.
Elmondtam a véleménye, nem fokoztam semmit, arról meg nem tehetek, hogy fáj egyeseknek az igazság! :-)
Ezért elkéne néha itt Hazánkban 1-2 Rambo (ha már szóba került), egyből rend lenne! :-)
Jó éjt!
Bocsi kérlek, de semmi olyat nem mondtam szerinte, ami baj lenne. Lehet volt egy olyan dolog, de ex megérdemelte, inkább őt kéne kitiltani és nem a részvényeseket fenyegetni kitiltással. Jól van, írtam már, hogy többet ne szóljon hozzám, és lezártnak tekintem ezzel a 'nemtudommivel' való 'eszmecserét'.
Okos enged, szamár szenved!
Így gondolkozom, így pontot is teszek a végére. :-)
Jó éjt!
Egyébként meg ez a kitiltás téma, nem tudom, de itt már 1-2 embert, pl. exet lazán ki lehetett voln tiltani, hogy zaklatja a baromságaival, rágalmakkal a részvényeseket és lejárató szándékkal ír be, Ez sokkal csúnyább dolog, mint lefrigidezni valakit..
Szóval nyugalom, türelem, és exre figyelni, nem a részvényeseket csesztetni ilyenekkel!
köszi!
Hamarosan eléred az ingerküszöböt a moderálásra, majd a kitiltásra. Kérlek, ne fokozd a hangulatot.
Jól van, akkor legyen igazad, én vagyok bigbróker, johnny, former, Magicman, sőt én vagyok te is! :-) egyedül én fórumozk itt 20 különböző nicken, most örülsz? igazad van.de többet ne címezz hozzám,mert nagyon fárasztó vagy.na én léptem is...
Majd, ha 1-2 hülye eltűnik inne, pár nap múlva visszanézek...nem bírom már,nagyon agyzsibbasztó ez az ex...komolyan mondom,ha unja az ember az ééletét,csak exet kellolasni,és máris elmegy a kedve az élettől:-)))))) ennyi negatívum,pesszimizmus hogy szorulhatott egy emberbe...
Egyébként még május környékén, amikor jött az EETEK-bejelentés, akkor kijött egy Erste-kommentár is. A bejelentés után 1-2 nappal. Az szerepelt benne, vissza lehetkeresni és ellenőrizni, nyugodtan tegye meg, aki kételkedik a szavaimban, szóval azt mondta az akkori Erste Bankos elemző, hogy az EETEK-akvizícióval együtt 12 000 Ft -ot ér egy részvény. Míg az EETEK nélkül 10 000 Ft környékén van a részvény fair ára. Szóval az EETEK akvizíció beépülése az árfolyamba + 2000 Ft-ot jelent részvényenként 10 000 Ft-os árfolyamról számítva. Biztos emlékeztek még rá, a portfolió RFV-fórumába be is volt másolva ez az Erstés kommentár.
Szóvel erről ennyit, hogy mit árazott már be a piac, és mit nem...
Idővel úgy is be fogja árazni, sőt még többet, mást is remélhetőleg, csak ez nem 1 nap lesz.
ilyenekért tiltottak ki bigbroker sokszor a pf-ről
nem kell hülyének nézned az embereket
former pedig csak szeretnél lenni
Mi van???? Szerintem te beteg vagy ember! Összekversz valakivel! Most akko bigbroker, johnny, former is én vagyok??? Mi van? ekkora sületlenségeket összeírogatni itt! Már nem tudom szó nélkül hagyni!! Engem már mindnekivel kveernek, ha bigbrokerrel értek egyet, akkor én vagyok bigbroker, ha formerrel, akkor én vagyok former. Már lassan én sem tudom, ki vagyok itt a fórumon! :-)))))) Na csá, ajánlok figyelmedbe egy aktív szexkúrát! Talán az segít, ha már frigid lettél... :-(((
Ezennel örökre befejezem a beszélgetést? (bár ahhoz 2 ember kell! :-) veled, úgyhogy kérlek többet ne címezz nekm hozzászólásokat.köszi.inkább foglalkozz magaddal,ha már más nincs az otthonodban. :-)
"Én mindig is őszinte, gerinces ember voltam"
kár hogy a Hoffman fivérek és a haverjaid sosem értek ide a sokmilliójukkal, ahogy a Genesisbe sem, pedig őszintén szóltál előre róluk(((((((((((((((((
tudod mikor pl az árfolyamról kívántál a fórumon formerrel egyeztetni johnny1 néven
Amerikában egyedül a filmek a jók! Az amcsi filmeket imádom, de ettől függetlenül tőlem csődbe mehetne, és a csődtől még fognak forgatni szuper filmeket!
Lást az utóbbi 2-3 évben is, pl. Tőzsdecápák 2., Rambo 4., stb. Filmekre mindig bőven lesz pénzük, ezt előre lehet borítékolni, szerintem. :-)