Re: nincs cím
VadSpeki Előzmény: #398720Én nem bánnám személy szerint az amcsi csődöt, végre hivatlosan is átvenné a világgazdasági vezető, első helyet Kína! Szóval minden rosszban van valami jó, vagy még jobb is! :-) Vége lenne az amcsi vezető szerepnek! Én örülnék neki, sőt innék is rá egyet! :-)
Az E-Star-t meg úgyis befektetésként kezelem, +/- 5-10 %-os ingadozás nem tud meghatni, sőt akkor lesznek 10 ezer Ft környékén dögivel új vevők...
Én a saját véleményemet írom le mindig, határozott véleményem van mindennel kapcsolatban. Azért mert jó pár dologban netán két ember egyetért (más dolgokban meg könnyen különbözhet a véleményük), az már azt jelenti, hogy az egyik a másik karakterkészletével ír? :-) Te pedig ex karakterkészletével írsz, és akkor most Te meg ex vagy? :-) Vicces vagy amúgy! Egyébként meg aki többet tud a másiknál, és tapasztaltabb, attól miért ne lehetne tanulni és a jószándékát elhinni? Former mindig hiteles volt, és írta anno, hogy már kb. 20 éve tőzsdézik (vag 15?, lényeg jó régóta már), és vannak tapasztalatai, és én szeretek tanulni a nálam tapasztaltabb emberektől!
Pl. André Kostolany könyveit is rendszeresen olvasom, és örülök, hogy van olyan értékes ember, akitől lehet tanulni a mai világban bármilyen területen, legyen akár szó tőzsdéről, irodalomról, stb.! A már tapasztalt, gyakorlott embertől való tanulás, a tanácsaira való odafigyelés szerinted nyalást, a másik után való loholást jelent?
Pl. az iskolában is szívesen tanultam a tanároktól, az embernek kellenek pozitív példaképek, minták! Pl. inkább példaképem egy André Kostolany, egy Formerplayer, vagy akár egy Arnold Schwarzenegger és Sylvester Stallone (már ami a kitartás, a kemény akaratot, küzdelmet jelenti), mint pl. egy alekosz (direkt kibetűvel és valóvilág műsorokból való véglények...
Én mindig is őszinte, gerinces ember voltam, és maradok is, bocsánatot is tudok őszintén kérni, lásd itt is, meg porfolio.hu-n, ellenben sok más erkölcsnélküli emberrel...
Mindig magamat adtam, úgyhogy ilyen beszólásokat mellőzz. köszi!
Ja és leht, hogy nehéz elhinni a következőt, de én a Rambo- és Rocky-filmekből is sokat tanultam, a kitartás és kemény küzdelem, soha fel nem adás szobrát Stallonéról mintázhatnák! Ha ezt tudná a Művész Úr, hogy Magyarország egyik gazdasági fórumán, az Ő nevét többszöt is leírják elég pozitív szövegkörnyezetben, na biztos leforgatná a Rambo 5. részét ennek hallatára! :-)))
Üdv.!