ha odaér úgyis bemondják hogy : megemeltük a célárat 150 ponttal :-)
ha odaér úgyis bemondják hogy : megemeltük a célárat 150 ponttal :-)
a mai záróra kíváncsi leszek. szoktak 15 perc alatt is nagyokat hasalni:-)
oké, az nem ma lesz.
hát, azt nagyon elkalkulálták...
több lesz az....:))
Hányszor írjam még le!:D
Goldman célár 1400 egy éves időtávon (év elején adták ki )
célár 1450 ? :DD
azért milyen jó hogy egy 100 % osan eladósodott államban ekkora rallyk vannak :D ahol a pénz is elfogy Augusztus 2. ára :DD de azért még mennek előre ameddig a muníció tart..
úgy vélem a korrekció megvolt már, most folytatódik a trend....DDD
Igen, mert én Börni sem tudom már mi történik, megbolondítottam mindenkit. jövő héten fizetésemelést kérek :)
671 vs 57.
a 6000 részvény 10 % a mindenkori csúcson tombol ma..ez elképesztő...ha ezek viszont elkezdenek korrekciózni, akkor lesz szép zuhanás....már nem kell hozzá sok szerintem...talán holnap kipakolnak hétvégére.
pont te kérdezed ezzel a fotóval
teee helikopter börni ĐĐ
Nem tudja a jobb kéz, mit csinál a bal???
Hát Te voltál, aki ezt kitalálta,..::DDD
amit ezek művelnek az utóbbi 10 napban, elképesztő... mindenki megőrült? :D
573 new high
73 new low....jó nagy kávéscsésze lehet :DD
573 new high
73 new low....jó nagy kávéscsésze lehet :DD
22800 magassága ellenállás lészen,majd ott észreveszik magukat...
Az amik a buy gombra tették véletlen az üres kávéscsészét:Dcsak észre veszi valaki:D
Jaja, lefelé is elhagyta a csatornát aztán visszament bele. Az elsőt nem szoptam be, a másodikat igen :S
Éjszaka megint kihúzták a csatornából, a 1336 csati tető támasz (?). Vagy eljátsszuk a tegnapit?
Qrva AMP meg ma reggelre letiltotta a számlámat, valszeg azért mert átvittem daytrade pozit másnapra (15 perc a kereskedési szünet, mégis hatszoros* a margin rá mint a daytrade-re. micsoda f.szság!!!) Automatikus likvidálás rendben lenne de ilyenért letiltani???
Most majd megy az időzónákon átívelő email pingpong amíg visszanyitják. :(
*jav: megnéztem, pontosan 13x a margin
Jól megrángatták napközben erre is-arra is, aztán végül nem mentünk sehova. :)
Nekem meg az lett gyanús, hogy az esés előtt az EUR/USD-t rendesen leütötték a hálónál. Sose jó jel mostanában ha a dollár erősödik.