Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#398158 Trisz Előzmény: #398111

Az szvsz nem csak a gazdasági vagy üzleti helyzet függvénye, hogy mikor vezetnek egy céget a tőzsdére. Sokkal inkább a tőzsdei körülményektől függ. Mostanában ez a jelenség tömegesen érhető tetten. Valószínűsíthetjük hogy ennek oka van.,

#398137 Zotya32 Előzmény: #398125

esélytelen... ennek már annyiszor kellett volna megindulni, hogy már csak ezek miatt sem tud.

#398129 Sly-- Előzmény: #398125

Amilyen szinten túl van adva az összes tolvajpapír, ebben is benne van a korrekció.

25-ig, aztán hogy fölötte bírja-e..., nagyvevő kell ide, hogy ez ki tudjon mozdulni.

#398111 Zotya32 Előzmény: #398105

de nem röhejes, hogy a bét-re jön egy rádió, ami ráadásul nem is országos... ? műsor-hang nyrt...

ha advenio jönne a class fm adójával, azt inkább elfogadnám.. de ezt?? nagy a csönd a kárpát-medencei terjeszkedésről, a vidéki adások "szüneteltetéséről". Behozni egy kis vételkörzetű, egyre inkább veszteséges rádiót... még annyi kötés sem lesz rá, mint a visonkára. Ha van eszük, akkor 2013 előtt be nem hozzák ide.. ha egy éven belül felfuttatnák a phylt - irreális álom jön - 100-150 ft közé, matematikai trükkök nélkül, akkor 2013-ra elülne a cég körüli botrányok szele, sokan elfelejtenénk a tőzsde világát, és jöhetnének az új arcok, akiket kitömhetnek...

#398082 Sly-- Előzmény: #397999

Emlékszem én is, Neked volt igazad. Azóta sem cáfoltak rá arra, hogy ne így lenne.

#397999 Kissherceg Előzmény: #397988

Én azért még emlékszem milyen osztást kaptam 2007 és 2008ban phyl fórumban, abban se volt sok köszönet... :)

Ez egy ritka genny részvény és banda. Leányok szintén. Attól meg befostam, hogy gazdrádió jön, hátha eco megveszi...

#397998 Sacis Előzmény: #397988

Szilvia!

Bocsánat a dühömben írt jelzőért.

Mindenben egyetértünk, csak van, aki nem tudja/képtelen meglépni azt, amit Te megléptél. Örülj neki, hogy ilyen erős vagy, bízol magadban, hogy vissza tudod hozni a több milliós veszteséget.

Kisebb veszteséget én is sokszor megemésztettem, utána teljesen felszabadul az ember....

Nem tudjuk mi kell történni ahhoz, hogy cselekedjünk.....

Peace

#397988 Sly-- Előzmény: #397923

Sacis!

Igazad van, ha az ide leírt mondataimat elolvassa valaki, akkor valóban csak az jön le amit pusztán a szavak, mondatok jelentenek és aki nem ismer, annak nem jön le belőle mindaz az irónia, amit e mondatok mögé gondolok. Tudom, hogy a jelenlegi árfolyam mennyire fájdalmas sok embernek és nemcsak a jelenlegi, hanem már nagyon régóta az. Hidd el, nem szándékom forgatni senkiben sem a kést. Csupán valami olyasmi lenne a célom, hogy mindenki felismerje saját magában azt, hogy "segíts magadon, az Isten is megsegít". Igenis be kell látni magunkról, hogy tévedtünk mikor ebbe a részvénybe fektettünk -holott lehet, hogy nem önszántamból tévedtem, hanem mert megvezettek (TP a sok mesével éveken keresztül)-, és orvosolni kell valahogy a hibát. És lehetőleg ne úgy, hogy dühöngünk a szemét TP-re és bandájára, szidalmazzuk őket (holott persze jogos szerintem is), hanem megoldást keresünk a saját magunk élethelyzetére. Emlékszem pár szavas beszélgetésünkre még Fehérváron. Hány éve volt már ez és Neked már akkor az volt a véleményed a cégről, ami..., nekem akkor még más. Neked lett igazad, később én is beláttam, hogy milyen emberek ezek, akik ezt a céget "vezetik". Már ott akkor le kellett volna nyelni a bukót és a megoldást keresni, sajnos a reménykedés nem mindig hozza meg a várt eredményt. Hány évedet tette tönkre Neked is és sajnos nem jött el az a pont, amikor azt mondtad, hogy elég, vége. Már rég elfelejtetted volna azóta. Ha belegondolsz, látsz valami reményt arra, hogy ennek a cégnek ne a csőd és a kisemberek lenullázása legyen a vége? Szerintem már semmit sem csinálnak. Látod, egy cégbejegyzés is eltart fél évig, mert annyira sz@rnak mindenre (bocsánat). Nem szeretném azt sugallni, hogy most 20 Ft-on kell eladni, de sajna az elmúlt évek azt igazolták, hogy sosincs későn. Bárcsak ne így lenne. De el kell jönnie egyszer annak a pontnak, amikor azt mondod, hogy vége, mert tönkremegy az egészségem, a családom, stb. (sajna tudok példát erre).

Mindenkinek saját magának kell felállnia a padlóról. Nekem talán sikerült (pedig többmilliós nagyságrendűt buktam én is...), de ettől egyáltalán nem vagyok "Isten-Császár" (még le sem tudom írni csupa nagybetűvel, ahogy te, mert annyira idegen tőlem. Inkább vagyok csak egy porszem a Földön. És szeretnék még sokáig itt maradni. És közöttetek is.

Köszönöm, hogy figyelmeztettél és igyekszem nem bántó lenni ezután. Mindennél jobban kívánom, hogy mindenki keveredjen ki ebből a részvényből, ha már pozitívan nem is, de legalább egészségesen. És hiszek abban, hogy mindenki azt kapja az élettől, amit érdemel. Remélhetőleg TP is..

Elnézést, hogy hosszú voltam, bocsánat mindenkitől és főleg JohnyKingtől.

#397941 Zotya32 Előzmény: #397921

de mi tart augusztusig? a kreg gyűlés 3 nappal volt korábban, és a cégbíróság ott már rég túl van az adminisztráción....

vmi susmus van már megint??? a fax tele van már ezzel az állandó bizonytalansággal.....

a francért nem lehet vmit egyszer normálisan, lendületesen elintézni ennél a cégnél? miért van minden történésnek itt vmi mellékíze?? ebben qrva profik...

#397935 Trisz Előzmény: #397860

Akkor reagálok. Oda megy vissza délutánra, ahonnan elindult. A tegnapi, záróra. Néhány napos kereskedési észrevételemet nem tudom havi szintű tényekkel összhangba hozni. Az is tény, ez is. Ami ezzel kapcsolatban aggaszt, az a következő veszély: a néhány napos kereskedési tapasztalat alapján belépő ft-ozókat egy valódi árfolyamcsökkenéssel lehet kirázni.

#397923 Sacis Előzmény: #397647

Bocsánatot kérek a többi fórumozótól, de már nem bírtam magamban tovább magamban tartani tartani az alábbi gondolatomat.

Ez a "szemét" megjegyzésed finoman szólva empátia hiányára vall....hányszor dörgölöd még JK + a többi LÚZER orrához ezt? Te vagy az ISTEN-CSÁSZÁR?

(Jó tanács: vegyél le egy kicsit a hiperségedből...)

Nincs harag!

#397921 Sly-- Előzmény: #397912

Nem, nem nem így van!!!

Csak nem látom, hogy Te mit látsz...

Ettől még ne fogd vissza magad!

D_mode üzeni a pf.-ről:

sly,mondd meg a stocky-n zotyának,meg jonny king-nek,hogy a kellernél és a phylaxiánál is ugyanzt mondták.

agusztusra várható a közgyülési döntések c.bírósági bejegyzései.

a phylaxia amúgy a kellerre hivatkozva,mondta ugyanazt az időpontot.

d_mode

#397912 Trisz Előzmény: #397860

Szilvi!

Komolyan úgy érzem, hogy kezdek az idegeidre menni. Kedvellek, tisztellek. Ha idegesítelek, kérlek nyugodtan írd meg. Visszafogom magam egy időre.

#397908 Trisz Előzmény: #397855

Ha őszinte lehetek bevallom, hogy nem tudom mi folyik a céggel kapcsolatban. Gőzöm sincs. Mikor elkezdtem veszegetni, akkor fundásan is voltak pozitív várakozásaim. Most annyira zavarosnak érzem a céggel kapcsolatos üzleti helyzetet, hogy nem is nagyon foglalkozom vele. Azt várom, hogy a világgazdaság beinduljon. Ha 4-5% emelkedés lesz jövőre, vagy azután, akkor lesz egy általános emelkedés. Akkor derül ki majd, hogy melyik papír a jó választás. A klasszikusokra hivatkozva azt is ki lehet jelenteni, hogy a rossz papírok sokszor túlteljesítik a jókat is. Hát ez elég rosszul néz ki így első-második, sokadik ránézésre is. :)

Teljesen jogos a kérdésözön a cég kommunikációjával kapcsolatban.

Értelmes válaszom nincs. Egy gondolatot viszont hozzáfűznék. Azt már tapasztaljuk egy ideje, hogy a cég félretájékoztat. Szisztematikusan. Magasabb árfolyamnál ment az etetés. Most alacsony árfolyamnál pedig a paráztatás. Vagy rosszat, vagy semmit. Mintha ez lenne a mottó.

Miért? Az előbbire már sajnos tudjuk a választ. Az utóbbira is megkapjuk.

#397879 Zotya32 Előzmény: #397870

ebben a 68 napban nem kellett volna leadni a közgyűlési doksikat?

erre nincs határidő?

érdekes ez, mert így még nem hivatalos az alaptőke-csökkentés/ névérték módosítás.

#397870 Johny King Előzmény: #397855

Van egy olyan érzésem, hogy be sem adták Zoli...

A Cégbíróságnak a beadástól számítva 30 napja van bejegyezni...

68 nap telt el a közgyűlés óta...