Re: nincs cím
Sly-- Előzmény: #397923Sacis!
Igazad van, ha az ide leírt mondataimat elolvassa valaki, akkor valóban csak az jön le amit pusztán a szavak, mondatok jelentenek és aki nem ismer, annak nem jön le belőle mindaz az irónia, amit e mondatok mögé gondolok. Tudom, hogy a jelenlegi árfolyam mennyire fájdalmas sok embernek és nemcsak a jelenlegi, hanem már nagyon régóta az. Hidd el, nem szándékom forgatni senkiben sem a kést. Csupán valami olyasmi lenne a célom, hogy mindenki felismerje saját magában azt, hogy "segíts magadon, az Isten is megsegít". Igenis be kell látni magunkról, hogy tévedtünk mikor ebbe a részvénybe fektettünk -holott lehet, hogy nem önszántamból tévedtem, hanem mert megvezettek (TP a sok mesével éveken keresztül)-, és orvosolni kell valahogy a hibát. És lehetőleg ne úgy, hogy dühöngünk a szemét TP-re és bandájára, szidalmazzuk őket (holott persze jogos szerintem is), hanem megoldást keresünk a saját magunk élethelyzetére. Emlékszem pár szavas beszélgetésünkre még Fehérváron. Hány éve volt már ez és Neked már akkor az volt a véleményed a cégről, ami..., nekem akkor még más. Neked lett igazad, később én is beláttam, hogy milyen emberek ezek, akik ezt a céget "vezetik". Már ott akkor le kellett volna nyelni a bukót és a megoldást keresni, sajnos a reménykedés nem mindig hozza meg a várt eredményt. Hány évedet tette tönkre Neked is és sajnos nem jött el az a pont, amikor azt mondtad, hogy elég, vége. Már rég elfelejtetted volna azóta. Ha belegondolsz, látsz valami reményt arra, hogy ennek a cégnek ne a csőd és a kisemberek lenullázása legyen a vége? Szerintem már semmit sem csinálnak. Látod, egy cégbejegyzés is eltart fél évig, mert annyira sz@rnak mindenre (bocsánat). Nem szeretném azt sugallni, hogy most 20 Ft-on kell eladni, de sajna az elmúlt évek azt igazolták, hogy sosincs későn. Bárcsak ne így lenne. De el kell jönnie egyszer annak a pontnak, amikor azt mondod, hogy vége, mert tönkremegy az egészségem, a családom, stb. (sajna tudok példát erre).
Mindenkinek saját magának kell felállnia a padlóról. Nekem talán sikerült (pedig többmilliós nagyságrendűt buktam én is...), de ettől egyáltalán nem vagyok "Isten-Császár" (még le sem tudom írni csupa nagybetűvel, ahogy te, mert annyira idegen tőlem. Inkább vagyok csak egy porszem a Földön. És szeretnék még sokáig itt maradni. És közöttetek is.
Köszönöm, hogy figyelmeztettél és igyekszem nem bántó lenni ezután. Mindennél jobban kívánom, hogy mindenki keveredjen ki ebből a részvényből, ha már pozitívan nem is, de legalább egészségesen. És hiszek abban, hogy mindenki azt kapja az élettől, amit érdemel. Remélhetőleg TP is..
Elnézést, hogy hosszú voltam, bocsánat mindenkitől és főleg JohnyKingtől.