Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Arany

Re: nincs cím

#398661 Ibiza Előzmény: #398646

"Csak azt nem értem, hogy miért beszélsz emberekkel ilyen lekezelően?"

ez kicsit általános...

"Őszintén örülök, hogy sikeres vagy, de ezáltal automatikusan nem kell leértékelni

másokat, mindegy, kiről, és miről van szó!"

mostanában felcsaptál érdekvédőnek...

ha beírok valamit akkor elvárok valami érvszrűséget ha le akar hüjézni valami nokedli..

legalább 12 éve tőzsdézem..láttam pár dolgot..

a másik nem harapom azokat akik csak bevakkantanak és nem tesznek hozzá semmit a fórumhoz..alapból nem törődöm velük de nehogy már minősítgessen egy ilyen taplógomba (ne kezdj el gyorsan taplógomba érdekképviseletbe..a taplógomba az élősködő..a fa nedveit szívogatja)

szerintem amúgy egy édi-bédi vagyok ,)

#398646 hosszhuszár Előzmény: #398640

minden elismerésem a tiéd, gratulálok a nyerőidhez!

Csak azt nem értem, hogy miért beszélsz emberekkel ilyen lekezelően?

Elbódított a pénz?

Ezt írtam, jól nézd meg a dátumot, és azt is, hogy merre is ment a drága sárga, ezután:

763 2011.06.30 18:21 hosszhuszár (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @Hathor

Fordulni fog....

törlés válasz erre

AKKOR MERRE IS VÁRTAM, ÉS MERRE IS MENT?

Persze az idő alatt, amikor beesett 1500 alá, és esett 1480-ig, nem nagyon írogattál, majd amikor nekilódult, és elszállt, újra klimpíroztál...

No, de hagyjuk, aranyat már akkor figyeltem, amikor Te még a magyar piacon nyomtad...

de lényegtelen....

Őszintén örülök, hogy sikeres vagy, de ezáltal automatikusan nem kell leértékelni

másokat, mindegy, kiről, és miről van szó!

Szerintem....

#398640 Ibiza Előzmény: #398609

igen..ezért nem értenéd :)..

lefelé vártad..felment.. mondtam tök egyszerű az arany..nincs mutyi (csak módjával..és gyorsan kiismerhető) most sokat benne hagytam..de jól kerestem megint vele..

#397676 Ibiza Előzmény: #397670

ja.. utána esett be.. a legtöbb ország már beállította aranytartalékát.. ennyiért már boltokban se veszik.. valahol olvastam 30%-ot visszaesett éxer forgalom.. ha feljebb megy nekiállnak aranyat elektr. hulladékból visszanyerni..

ha bef aranyat veszel az nem liqvid.. vagy csak veszteséggel..

jobb a valuták..ingatlanok brillek..nyersanyagok..részvények..

én a részemről 2k fölé nem várom..ez is valami nagy pánik okán..

#397504 Ibiza Előzmény: #396645

taktika az.. van célár és közeledve végig veszem...már szépen hozott.. holnap kiszórom egy részét..napi ugrabugra csak kezdőket tántorít el.

a lúzerek várják a csodát...aljkeresők..

ezerháromszázkilenvennééééégy leeeeszz..oszt akkor veszeeeeek... majd 1556oooon jól eladooom..oszt meg van a pisos suzuki...

#396645 hosszhuszár Előzmény: #396455

ideje lett volna egy részét zárni, és lejjebb újra nyitogatni, szerintem, de Te tudod.....

Ha már taktikáról is szó esett valahol.......:))

#396642 hosszhuszár Előzmény: #396501

Lefele gondoltam, írtam előrébb, hogy 1440 a hosszú emelkedő csatorna alja, de előtte, a nagy esés alja 146x (harthor írta lejjebb a pontos értéket) onnan pattanhat, de intenzíven esik szerintem, így a csatorna alja lehet érdekes, ha abból is kiesne.......na, de reméljük megfogja.

pozi nélkül, vennék valahol....

célár 1734 Dollár

#396531 peter12

Sziasztok!

Én úgy tervezem,hogy 1-2 héten belül lemegy 1440 környékére Onnantól veszek,és a céláramig fog emelkedni majd. Meglepően ragaszkodik ehhez a hosszútávú támaszvonalhoz. Túlontúl egyszerű is talán az elgondolásom,de eddig elég sokszor megismételte.Hátha most is bejön. Természetesen stop mellett teszem. Szerintetek mekkora stopot érdemes tenni a támasz alá?