na mingyá megy le
uhh jóval célár felett.. szép fagyipénz.. arany ezüst kidobva
taktika az.. van célár és közeledve végig veszem...már szépen hozott.. holnap kiszórom egy részét..napi ugrabugra csak kezdőket tántorít el.
a lúzerek várják a csodát...aljkeresők..
ezerháromszázkilenvennééééégy leeeeszz..oszt akkor veszeeeeek... majd 1556oooon jól eladooom..oszt meg van a pisos suzuki...
ideje lett volna egy részét zárni, és lejjebb újra nyitogatni, szerintem, de Te tudod.....
Ha már taktikáról is szó esett valahol.......:))
azt hittem változtattál. Levele a mélybe:D
Lefele gondoltam, írtam előrébb, hogy 1440 a hosszú emelkedő csatorna alja, de előtte, a nagy esés alja 146x (harthor írta lejjebb a pontos értéket) onnan pattanhat, de intenzíven esik szerintem, így a csatorna alja lehet érdekes, ha abból is kiesne.......na, de reméljük megfogja.
pozi nélkül, vennék valahol....
Sziasztok!
Én úgy tervezem,hogy 1-2 héten belül lemegy 1440 környékére Onnantól veszek,és a céláramig fog emelkedni majd. Meglepően ragaszkodik ehhez a hosszútávú támaszvonalhoz. Túlontúl egyszerű is talán az elgondolásom,de eddig elég sokszor megismételte.Hátha most is bejön. Természetesen stop mellett teszem. Szerintetek mekkora stopot érdemes tenni a támasz alá?
lefele? a chart szerint. Nemrég figyelem de az eddigi tapasztalatok shortoltatnák velem naposon
jó összefoglaló..kösz kolléga.. nemrég vettem aranyat..
Fordulni fog....
látom erősíted a jó szokásaidat
nyiss egy élőt és kezd el, ennek így semmi értelme
HA akkora pozival csinálod, mintha élő számla volna, akkor tök mindegy...
Grat, ma jól kerestél, kolléga...!!
1507 fölött újra ráadva.. de ez már csak kapkodás, de azért pluszba kihozom, most is már pluszban..
áhh le is zártam, vissza 200dodo.