Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#397545 BudFox Előzmény: #397538

SAját magukat vajon lesz -e bátorságuk akár csak 1 lépéssel leminősíteni ? :D

pedig nem 1 -el kéne már, hanem 5-6 fokozattal egyenesen.

#397544 BudFox Előzmény: #397531

nemnagyon...

402 new high

41 new low

viszont ha ennyi részvény most tetőzik, akkor most korrekció lesz, mert elkezdik eladni..tehát esés jön most már tényleg..

#397531 Donoo Előzmény: #397451

leminősítés ismét, mostani áldozat portugália, :D Nézzük, hogy érdekli e usát...

#397279 lackok Előzmény: #397278

Long trendben a nyitott shortok újabb felhajtóerőt okoznak a Stop-ok elérésekor....:)

#397278 lackok Előzmény: #397275

Te shortolhatod...:)

Nekem azt jelenti felborult megint az egyensúly az eladók és vevők között, jó eséllyel folytatódik a trend.

#397265 BudFox Előzmény: #396815

Ezek ma is csak menetelnek felfelé..te jó ég...ezek ma is 1 % ot akarnak csinálni..1340 ig nem nyugszanak...őrület

kéne valami "amcsi MOL " -os hír :DD

Úgy nézem a stooq-on ism…

#397247 Fornit

Úgy nézem a stooq-on ismét real time az S&P futi. :)

#396815 sbbacsi Előzmény: #396811

"meg fognak nyugodni a gazdaságok és elkezdődik egy lassú kilábalás"

Én azt nem látom hol és hogyan kezdődik el ez a kilábalás.

Csak azt látom, hogy továbbra is telenyomják mindkét oldalt pénzzel és ebből is épphogy csak eltengődik a gazdaság. Ha ezt a pénzt kivonnánk (aminek semmi keresnivalója a rendszerben), akkor gyorsan ott találnánk magunkat, hogy se termelés se felvevőpiac.

És épp ezért nem értem hova bizakodnak a piacok. Ha új technológiákat, a megújuló erőforrások felé fordulást már konkrétan látni lehetne, akkor megérteném, de így ez tarthatatlan, egyszer már összeomlott az egész, ugyanez lesz újra, ha minden paraméter a régi marad.

#396811 macika Előzmény: #396810

reálisan kell gondolkodni mindig - persze vannak kivételek

mit értek ez alatt?

a nagyobb tőzsdék - békeidőkben - álltában, átlag 10-15% hozamot szoktak elérni éves szinten

vagyis hónapos viszonylatban ez 1% körüli érték ami ügye nem sok, és ebbe beletartoznak persze a lefele menetek is, de a sok kicsi sokra megy elve itt is érvényesül

most persze 3 éve nem nevezhető békeidőnek a gazdaság sehol,

DE lassan és biztosan az lesz! oda tartunk, a rossz hírek ellenére is . meg fognak nyugodni a gazdaságok és elkezdődik egy lassú kilábalás. mert nincs hova eladósodni már senkinek se

a tőzsde persze más téma, mert ott mindig túlreagálnak mindent, többszörösen is

Az én "tippem" az hogy következő években sávszerű mozgást fogunk látni az usa piacon, amibe akár új csúcsok is beletartoznak majd éves szinteken, de "összeomlás" szerintem nem lesz egy jó darabig - persze lesz, mert a piacgazdaságok egyik jellemzője ez - , de remélhetőleg az majd egy magasabb szintről fog bekövetkezni majdan - most nem lesz

jó példa erre a bux, vagy az otp, mtelekom amibe 1.5 éve mindenki fej vállakat lát és irány a pince lefele - aztán mégse ĐĐ

ezt hívják "szétterülési szakasznak"

usában is ilyesféle lehet majd a köv. 1-2 évben remélhetőleg - bár azok őrültek

örülten sok pénzük van ĐĐ