ISM pattincs.....
ISM pattincs.....
de mégis hova akarnak még menni...70 pontot jöttek fel a héten.ez már nagyon beteg....amikor tudják hogy mi következett tavaly nyáron.
Donoo, inkább ne mondj semmit :D
van élet az ingyenpénzen túl ? :DD
talán még 2009 július közepén is volt egy hasonló. (a link sajnos nem működik)
http://stockcharts.com/c-sc/sc?s=$SPX&p=W&yr=1&mn=6&dy=0&i=p09413351258&a=206328891&r=310
ekkora zöld gyertya kanócok nélkül 2009 március 2. hetében volt, igaz előtte volt egy feleződés :)
Most látom hétfőn Independece Day usákiába... akkor nem lesz kereskedés, még nagyobb pangás lesz nálunk is...
SP futi harmadik napja úgy pattog a 20h MA-n mint kecskesz.r a deszkán, úgy néz ki megint lendületet vett. 1324-ig én nem látok semmi ellenállást...
azért ha odáig elmegy és nem esik be, elég komoly erőt mutat, hogy a 1315-öt korrekció nélkül viszi át...
Bill Clinton elengedné a lakáshitelesek tartozását
2011.07.01 09:55
Bill Clinton, az Amerikai Egyesült Államok korábbi elnöke is megszólalt a Bank of America jelzálogpiaci befektetőinek kártalanítása ügyében. Clinton szerint a történtek esélyt adnak a bajba került lakáshitelesek számára, hogy egy lépésben csökkenjen tartozásuk.
Hát eddig a héten a "leggyengébb" teljesítményük +0,83% :-))
de a csúcson fogják befejezni a napot. orgazmumus.
meg a hónapot és a félévet is. halmozzák az élvezeteket.
holnaptól meg short.
ez a szánalmas...mikor tudják hogy ma hivatalosan is elfogyott a pénz..és nincs ami tovább hajtaná fölfele...tehát csak a kormányzat húzta fel idáig.
el is akadtak most egyébként az 1320 -ban.
az egész szeptember óta tartó emelkedésben nincs még egy ekkora zöld gyertya hetesen, mint a mostani...
Több hetes sávból léptünk ki a napokban...nem hiszem hogy oda kívánkozik vissza:
a 100 napos mozgó is ott van, ha jól látom éppen keresztezik egymást az 50 napossal, de igazából már mindkettőn átment...
Én 1308-on zárom is elsőre, az a mai kitörési szint. két kontival, 1313-as bekerrel az 40 tick, az se rossz :D
Meglátjuk mire jut, de ahogy ma reggel írtam, a 1312-1314 szinten van egy 50-es fibó, egy órás és napos támasz/ellenállás szint és az 50 napos mozgó átlag, elég kellene legyen, hogy 1280-ig visszaverje? Szóval szerintem innentől inkább short.
Átjött, tényleg hosszú..
majd átnézem, köszönöm!
Én is adtam neki 1313.75ön
bollingerből kiugrott mint a fene, eddig jó a short, de nem lesz hosszú szerintem :)
azt hiszem neki állok kiszámolni dupla alj célárát :)
ha valakinek megvan, akkor nem strapálom magam.
mail ment, jó hosszú. asszony végül nem olvasta előre, csak kapott másolatot. De ha panaszkodik, rátok fogom, hogy ti voltatok a felbujtók :D
osstoba SP futi nem jött le értem, elment 1314-ig egyszuszra. kénytelen voltam be-short-ulni.